Freyja üzenete: Ma és bármely nap, megtapasztalhatod a szerelem csodáját, hatalmát, hogy mekkora óriási erő és mi mindent képes előhozni belőled. Ha szerelemre vágysz, ma sikeresen bevonzhatod azt vagy lángra gyújthatod kedvesed szívét!

Egyetlen nő sem feledkezhet meg istennői mivoltáról, hogy ott lakik benne a gyönyörű, érzéki és igenis erős asszony! Egy nőnek mindig három arca van! A szerető, az erős-harcos és a bölcs anya. Mindannyian a szerelem istennői, istenei vagytok, ha nem utasítjátok el a szerelmet, ami hatalmas erő és energia, aminek segítségével életre keltheted vágyaidat, álmaidat. A szerelem, a szenvedély, a szex nem más, mint tűz, vagyis teremtő erő, ami életet lehel az emberekbe és céljaikba. Aki erre rájön és megtanulja használni, azelőtt semmi sem lesz lehetetlen.

Sose szégyelld a vágyadat, bármi is legyen a tárgya!

Használd a belső látásodat! Mindenki rendelkezik a belső látás képességével. Képes vagy beletekinteni a jövődbe, a sorsodba, az életedbe. Ha készen állsz és látni akarod, bármikor megteheted, mert ez egy velünk született képesség, és ha akarod, segítek neked tökéletesíteni! A belső látás segíthet a mindennapokban, hogy a számodra kijelölt úton járhass és tanulhass, fejlődhess.

Kicsoda Freyja?

Freyja a szerelem, szexualitás, termékenység, szépség, mágia istennője, főként a Seidr mágia képviselője, amelyet később az Ászoknak is megtanított. Ezt a fajta mágiát főleg a látók és a varázslónők alkalmazták, és nemcsak azért, hogy kifürkésszék, hanem meg is változtathassák a jövőt és még Odin is megtanulta Freyjától!

Mindemellett a harc, háború úrnője is. A csaták végén kilovagolt a valkűreivel a csatamezőre, hogy az elesett harcosok (einherjarok) felét a saját csarnokába vigyen, a Folkvangban („Népek mezeje”) állt, amit Sessrumnirnak hívtak. Az einherjarok másik fele Odinhoz, a Valhallába került.

A skandináv mitológiában a legfontosabb Ván istennő. Njörd lánya, Frey nővére, férje pedig Odr – egyesek szerint ez Odin egy névváltozata – lányaik pedig Hnoss és Gersemi. Miután megszületek Odr vándorútra kelt, és sosem tért vissza az istennőhöz. A legendák szerint Freyja, amíg férjét kereste, arany könnycseppeket hullajtott.

Miután Odr elhagyta, ő lett a szex istennője is. Több szerelmi kapcsolata is volt többek közt istenekkel, emberekkel, álfokkal, és törpékkel egyaránt.

Van egy mágikus ékszere, brisingamen nevű nyakék, amit a törpék készítettek neki – azután, hogy négyükkel ágyba bújt – és amit Loki ellop tőle, de Heimdall visszahozza. Az istennő annyira szenvedélyes, hogy ha dühbe jön, nyaklánca szétreped. Emellett van neki egy madártollból készült köpeny is, amely által viselője sólyommá változhat. Kocsiját két macska húzza.

Hogy ne maradj le a napi üzenetekről, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: pinterest.com