Metatron az Akasha krónika vagyis a Sorsok könyvének írója. Úgyis nevezik, mint Isten írnoka. Amennyiben szeretnél kicsit képbe kerülni a sorsoddal, megérteni azt, hogy mi a feladatod vagy miért történtek veled egyes események, vagy ha esetleg a jövődbe szeretnél egy kis betekintést nyerni, akkor kérd Metatron arkangyal segítségét!

Nemcsak az Akasha krónika létrehozója és őrzője, hanem a spirituális test, az isteni fény őre, vágyaink és koronacsakra ura. Életünket, sorsunkat írja a feljegyzések könyvében. Továbbá képes megvilágítani elménket, átvezetni a dimenziók között, mivel az átmenetek angyala, így jól ismeri az életet és a halált. A segítségével bepillantás nyerhet a sorsodba, a jövődbe, feleletet kaphatsz bizonyos miértékre, amik az életeddel kapcsolatosak.

giphy.com

Figyelmeztés: A tudás hatalom! Ha kíváncsi vagy, vállald is, amit látsz, illetve megtudsz!

  1. Végezd el az alapmeditációt.
  2. Szólítsd meg Metatron arkangyalt: „Metatron, arra kérlek vezess a Sorsok könyvéhez és mutasd meg nekem a ….” (Nevezd meg mire vagy kíváncsi.)
  3. Egy fényes szobában találod magad. Kékszínű fény dereng a tér nélküli helységben.
  4. Megjelenik Metatron arkangyal. Jó eséllyel úgy fest majd, mint egy írnok. Hosszú fehér ruhát és barna köpenyt visel, de természetesen benne van a pakliban, hogy másként jelenik meg.
  5. Kérd meg újra és pontosan fogalmazd meg miben legyen a segítségedre.
  6. Ha tudnod kell a választ, akkor elvezet téged a könyvhöz. Megjelenik a semmiből egy fehér márványoszlop, amin egy vastag könyvet látsz. Odalép hozzá Metatron, kinyitja és odaszólít téged.
  7. Menj oda és állj Metatron mellé. Az angyali írás lehet nem mond neked sokat, de nem is kell. Talán még csak azt sem fogod látni, csak azt, ahogy fénylik a könyv. Érintsd meg a könyvet.
  8. Képek úsznak be az elmédben. Foszlányokat a kérdéseddel kapcsolatban vagy pedig arról, amit tudnod kell. Annyit fogsz látni, hallani, amennyit szükséges. Éppen ezért addig tart, ameddig tart, utána mondhatni magadhoz térsz a meditációban és leveszed a kezedet a könyvről.
  9. Köszönd meg Metatronnak a segítségét és térj vissza a meditációból.

Jobb, ha tudod, előfordulhat, hogy megtagadják tőled a tudást. Annak oka van. Megeshet, hogy másképp kell meglelni a válaszaidat.

Ha pedig nem, akkor igazán szerencsés ember vagy, hogy bepillantást nyertél a sorsodba!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép:  readitforward.com