Az Univerzum mindig küld nekünk jeleket, útmutatást, akkor is, ha éppen nem kérjük! Bizonyára neked is megvannak a magad kérdései, amelyekre szeretnél konkrét választ kapni, már amennyire persze lehetséges. Természetesen te magad is kérhetsz, jelez az Univerzumtól és elhiheted, kapni is fogsz! Kövesd a cikkben található lépéseket és kérj egy jelet!

Mindannyiunknak hatalmában áll az, hogy jelet kérjen az Univerzumtól. Bárki lehet vele puszipajtás. Neked csak hinned kell ebben és abban, hogy meg is kapod rá a választ. Sőt, még jobb, ha tudod! Vagyis hagyd el valahol házon kívül a „nekem úgysem sikerül” meg „biztos nem fog válaszolni” szövegeket és tudd, hogy kapcsolatban állsz az Univerzummal, aki nem egy durcás kisgyerek, hogy nem fog válaszolni a kérdésedre.

Tehát, célszerű lehet megadni a módját a dolognak, olyan téren, hogy ne kutyafuttában kérd azt a jelet. Bár ha azonnal kell és baromi sürgős, mert abban a minutában kell eldöntened, hogy elfogadd-e az állást vagy sem, akkor is tehetsz egy próbát.

Ám ha éppen nem azt kell eldöntened, hogy a kék vagy piros zsinórt vágd el, mert két percen belül robban a bomba, akkor érdemes odafigyelned a következőkre:

  1. Nem árt, ha csend van, nyugalom és békesség.
  2. Teremthetsz meditációhoz illő körülményeket is, jöhetnek a gyertyák, a füstölők, a zene meg az elengedhetetlen török- vagy lótuszülés. De az is jó, ha kimész a kertbe és lehuppansz a Földre. Fontos, hogy olyan helyen legyél, ahol jól érzed magad, úgy könnyebben csatlakozol rá az Univerzumra.
  3. Tisztítsd ki az elmédet. Engedd el a feszültséget, ne agyalj a tegnapi levesborogató veszekedésen meg hogy még mennyi minden dolgod van.
  4. Fogalmazd meg magadban pontosan, mire vagy kíváncsi, mit szeretnél tudni. Győződj meg arról, hogy valóban akarod-e tudni a választ, tényleg fontos-e annyira a dolog.
  5. Amint letisztáztad magadban a dolgot, tedd fel a pontos a kérdést és azt, hogy milyen jelet kérsz hozzá, mi alapján fogod tudni a választ:

Pl.: Ha madártollat látok, tudni fogom, hogy jó úton járok!

Ha holnap piros rózsát látok, tudni fogom, hogy el kell fogadnom az állást.

Hogyha az a sorsom, hogy külföldre menjek, mutasd meg a héten a helynek a nevét egy jól látható jelben!

Váltsak munkahelyet? Ha igen, akkor küld el nekem ugyanazt a jelet háromszor.

Határozd meg magad az időpontot és a jel formáját is. Ezzel elkerülheted a félreértéseket és mindkettőtöknek sokkal egyszerűbb lesz!

Lehet holnap, a héten, a hónapban. Kérhetsz szimbólumokat, számokat jelnek, de akár egy dalt arra vonatkozóan, hogy mit tegyél.

De ha valamiért nem akarsz ennyire konkrét lenni, akkor legalább azt mond neki, hogy tiszta és érthető jelet küldjön számodra, amit azonnal felismersz.

Az a jó ebben az egészben, hogy tetszésed szerint is megkomponálhatod a jelet és mikor megkapod, át fog járni az a kellemes, bizsegető, misztikus érzés, hogy bakker…létezik az Univerzum és hatalmas!

Ám kérheted azt is, hogy álmodban küldjön egy jelet. Küldjön egy konkrét szimbólumot vagy olyan álmot, amiből tudni fogod, mit kell tenned, benne lesz a válasz a kérdésedre.

Viszont ha égetően sürgős a jel, de van azért otthon, a csendben és a nyugalomban elküldeni a jellel kapcsolatos kérésedet, akkor meditációnál is megfogalmazhatod, hogy „mutasd meg nekem most”, „küldj nekem jelet, amíg meditálok”.

6. Miután elmondtad, ne gondolkodd túl. Engedd el és tudd, hogy az Univerzum dolgozik és válaszolni fog neked.

7. A végső feladatod nem más, mint hogy abszolút nyitott maradj. Tartsd nyitva a szemedet és figyelj, de ne görcsölj rá, hogy Úristen, hol van a jelem? Ne keresd, csak találd meg! Ha pedig nem olyan jelet kapsz, mint vártad volna, nem elég kedvező, akkor is fogadd el, ne kutass másik után, ne próbáld magadban megvalósítani. Ha tudni akartad, együtt maradj-e a kedveseddel és titokban azt remélted, hogy igennel válaszol az Univerzum, de nemet kaptál, az a te felelősséged. Megkaptad rá a választ, fogadd el.

8. Amint megtalálod a jelet, ne kezdj el kételkedni benne, mi van, ha magad „varázsoltad” oda, vagy nem is az a jel, és hogy csak beképzeled magadnak. Ha tudod magadról, hogy ilyen v agy, inkább ne is kezdj bele… csak az Univerzum iránti kellő hittel és bizalommal szabad belevágni! Legeslegvégül pedig mindig köszönd meg a segítségét, a jelet és légy hálás!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Érd el ezzel a 11 módszerrel, hogy az Univerzum mindent megadjon neked!

Leadkép: youtube.com

Gifek: imgur.com