Tizenkét különböző partner. Tizenkét eltérő szerelem. Tizenkétféle szexstílus.

Vajon tényleg a csillagok szabják meg a sorsunkat? Vagy az egész horoszkóp és asztrológia nem más, mint hazugság és önámítás? Hogyan ismerhetjük fel a lelki társi és az ikerláng szerelmet?

Az egyiptomi származású, de családjával Amerikában élő Isis gyerekkorában a fogadott unokatestvérével, a Kos jegyű Shane- nel fedezi fel a lelki társi szerelmet. Az állatorvosi egyetemen egy Bika jegyű fiúval kalandozik a szex világában. Tanulmányai végeztével egy állatklinikán kap állást, ahol a jóval idősebb, Ikrek jegyű, nős főnöke szeretője lesz.
Isis két év után kilép ebből a kapcsolatból, és megnyitja a saját rendelőjét. Itt ismerkedik meg a Rák jegyű Levvel…

A zodiákus lány Balogh W. Orsolya az I.P.C. Kiadó gondozásában megjelenő első regénye.  A könyv főszereplőjének élettörténetet tárja az olvasók elé, miként ismerkedik meg és kerül kapcsolatba a 12 csillagjegy férfi képviselőivel, hogy aztán rádöbbenjen, nem csak 12 egyedülálló férfit fogad az ágyába, hanem 12 szexstílust is kipróbálhat. Az első kötetben a Kos, Bika, Ikrek és Rák csillagjegyekkel kerül intim viszonyba.

„A regényt ugyan átitatja a sorsszerűség, de az olvasóra vár, hogy megtudja a titkot. Nem fog hiányt szenvedni az izgalmakban, hiszen a zodiákus első négy tagjának személyiségét és szexuális szokásait ismerheti meg. Képet kap arról, milyen a lelki társi és ikerláng kapcsolat, ami manapság egy igen közkedvelt és sokak által érdekelt téma.” – meséli a szerzőnő.

A zodiákus lány nem pusztán romantikus, erotikus regény.  Egy csipetnyi ezotéria, spirituális fűszerrel meghintve, ami még szórakoztatóbbá, egyedibbé és misztikusabbá teszi a történetet, ami sokszor megható és felkavaró, hiszen négy párkapcsolat szívmelengető és lélekölő pillanatait élhetik át a főszereplővel együtt.

„Az olvasók tekinthetnek úgy a regényre, mint olyan szórakoztató, pikáns, könnyed irodalomra, ami kikapcsolja és egy másik világba kalauzolja őket. Ugyanakkor egyfajta kézikönyv, hiszen rengeteget megtudhatnak a csillagjegyek szülötteiről. Szinte biztos vagyok abban, hogy sokan felismerik majd a sorok között magukat vagy a kapcsolatukat. Nem utolsósorban pedig egy játék is van a regényben azok számára, akik már valamilyen szinten elmélyültek az asztrológia világában, de ennél többet előre nem is árulnék el.”

A zodiákus lány december 5-től kapható lesz a boltokban, de addig is előrendelhető kedvezményes áron a Könyvtündér oldalán!