Még mindig nem mondtál le arról, hogy telepata legyél? Nagyon helyes! Az előző cikkben egy színküldéses feladatot mutattam, de most egy újabb gyakorlattal készültem, amelyhez nem lesz másra szükséged, mint egy csomag kártyapaklira.

Meg egy partnerre, mivel ez is egy páros gyakorlat!

Kapjatok elő egy Tarot, francia, cigány, vagy bármilyen más kártyacsomagot. Válasszatok ki belőle három lapot. Állapodjatok meg abban ki lesz az adó és a vevő. Az adó döntse el, hogy melyik kártyalapot fogja „átküldeni” a másik személy elméjébe, illetve melyikre fog gondolni.

Adjatok neki pár percet, amíg alaposan memorizálja a lapot.

(beliefnet.com)

Helyezkedjetek el kényelmesen egymással szemben. Végezzetek egy tisztító relaxációt, amelynek segítségével kiűzitek az elmétekből a gondolatokat és lecsillapítjátok az érzelmeiteket. Lehetőség szerint nullán legyetek, kongjon az elmétek az ürességtől.

Mikor nagyjából felkészültetek, mondjátok, hogy mehet. Hunyjátok le a szemeteiket, lélegezzetek mélyetek és a küldő jelenítse elméjében a választott lapot, amennyire csak tudja. Legyen előtte a színe, a formája, a szöveg rajta, minden. Utána próbálja átküldeni a vevő elméjébe, képzelje el, ahogy virtuálisan átküldi neki, beleülteti a fejébe. Vagy „ragassza rá” a homlokára.

A vevő legyen maximálisan nyitott, ne gondolkodjon. Képzelje el, hogy egy ajtó vagy híd van az elméje és az adó között. Csak koncentráljon, figyeljen, hogy milyen alak ölt formát a sötétében. Amikor úgy érzi, hogy kiolvasta, meg van a lap, akkor mondja meg vagy jelezze és ellenőrizzétek!

Utána lehet cserélni és sose felejtések el az aranyszabályokat:

  • A végén minden elmekaput becsukni. Hidat, ajtót, lezárni.
  • Sok-sok kitartás és türelem!
  • Ne adjátok fel!

(gfycat.com)

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: wikihow.com