Ugye tudod, hogy bárkiből lehet telapata? Mind rendelkezünk telepatikus képességekkel. Lehet, hogy nem egy csettintésre jön elő – kivéve, ha te vagy Charles Xavier, de akkor megemelem előtted a poharamat, mert kalapom az nincs, vagyis boszorkánykalapom végül is van – de ha eleget gyakorolsz és kitartóan, akkor nem marad el a siker! Kezd ezzel a könnyű színküldő gyakorlattal.

Mi a telepátia?

Bár már írtam róla cikket, de azért gyorsan lezongorázva, röviden-tömören: telepátia a gondolatolvasás, avagy gondolatküldés, ami mindenféle eszközök segítsége nélkül történik.  Közvetlen kommunikáció két agy között.

Mind birtokában vagyunk a telepátia képességének. Talán nem az X-gén által, de képesek lehetünk arra, hogy kiolvassuk mások gondolatait, meg hogy képeket, gondolatot, emlékeket küldjünk. Biztos lesznek olyanok, akik fogékonyabbak és könnyebben sikerül nekik eredményeket elérni. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, érdemes próbálkozni!

(gfycat.com)

Színküldés gyakorlat

Ehhez a gyakorlathoz szükséged lesz egy partnerre. Üljetek le egymással szemben. Fontos, hogy kényelmesen helyezkedjetek el. Kezdetbe meg is foghatod a partnered kezét a könnyebb csatlakozás és a ráhangolódás érdekében.

Állapodjatok meg abban, melyikkőtök lesz a vevő, és ki az adó.

Hunyjátok le a szemeteiket. Lélegezetek mélyeket. Ürítsétek ki az elméteket. Lehetőleg ne gondoljatok semmire. Amint elértétek ezt az állapotot, jelezzétek egymásnak és kezdhettek:

A küldő koncentráljon egy egyszerű színre. Lássa tisztán a lelki szemei előtt, az elméjében a választott szint. Képzelje el a befogadó feje körül.

(pinterest.com)

A befogadó tartsa üresen az elméjét, de ne megfeszülve, ne erőlködjön. Egyszerűen csak figyeljen és várjon. Koncentráljon az adóra, nyíljon meg az irányába. Rövidesen be kell villannia a színnek.

Megjegyzés: Gyakran esünk abba a hibába, hogy elvetjük az első gondolatot, érzést, képet, hogy azt csak mi találtuk ki, de nem szabad! Inkább mond el, mit láttál és beszéljétek meg, hogy az volt-e!

Érdemes egy nap 10-15 percet gyakorolni lehetőség szerint, amíg kellemesen el nem fáradtok. De soha, egy pillanatra se menjen el a kedvetek, még akkor se, ha csak a 10. próbálkozásra jön össze!

Jó gyakorlást kívánok!

 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: wikihow.com