Pelé üzenete: A tűz és a szenvedély istennője vagyok. A tűz ad mindennek életet és lendíti mozgásba a folyamatokat. Te is tele vagy tűzzel és szenvedéllyel, csak fel kell fedezned magadban és engedni, hogy a felszínre törjön, mert amit igazi szenvedéllyel végzel, amibe valódi tüzet viszel, azt megteremted, valóra válthatod, akárcsak az álmaidat vagy a párkapcsolatodat. Már ma tedd meg az első lépéseket!

Ha igazán vágysz valamire, akkor szítsd fel magadban az isteni tüzet és valósítsd meg! Vigyél szenvedélyt a kapcsolatodba, a munkádba, a zenédbe, táncodba, írásodba, bármilyen tevékenységbe, az sokkal eredetibb, szebb, sikeresebb, jobb lesz az eddigiekhez képest, hiszen a tűz erőt ad és formál. Ahol tűz van, ott élet is. De ha inkább úgy döntenél, megszabadulnál valamitől, rám abban is számíthatsz és felégetjük a felesleges kapcsolatokat, a testi vagy lelki bajokat, mindazt, ami hátráltat. Ha kéred, segítek elhozni a változást az életedbe.

Kicsoda Pelé?

Pelé a hawaii mitológia vulkán istennője. Úgy is hívják még, hogy Madame Pele, Pele-honua-mea („a Szent Föld Asszonya”), Pele-ai-honua („a Föld felfalója”) A tűz úrnője, aki nem csak pusztítani és rombolni képes vele, hanem rámutat a tűz gyógyító, tisztító, megújító erejére is. A környező szigetek lakosai körében egy népszerű és nagy becsben tartott istennő. Sokszor ábrázolják őt gyönyörű nőként vagy vénasszonyként fehér ruhában vagy fehér kutyaként, ami egyébként a szent állata is.

Anyja, a Földistennő, Haumea, akinek a szájából kicsapó lángból született meg a lánya. (Más variáns szerint a combjából.) Eredetileg Tahiti szigetén éltek hat testvérével együtt, de elüldözte onnan a nővére, az óceán istennője Na-maka-o-kaha’i, mivel Pelé elcsábította a sógorát. Hírlik is róla, hogy mennyire szenvedélyes, féltékeny, szeszélyes és mennyire imádja a kalandokat. Pele legidősebb testvére, Kamohoali’i, a cápák királya adott neki egy kenut, amivel el tudott menekülni. Viszont több változat is létezik arról, miként jutott el Hawaii szigetére.

A legenda szerint az óceán istennő addig üldözte szigetről-szigetre míg végül megharcoltak egymással és meghaltak, de az istennő elér Hawaii-ra és szelleme a Kilauea vulkán kráterében találta meg új otthonát és azóta is védelmezi a szigetet. Ezt a mai napig tapasztalják az emberek, ugyanis aki állítólag elvisz egy lávakövet a szigetről, azt súlyos átok éri.

Pelé magával vitte imádott húgát is, Hi’iaka-t, aki akkor még tojásban volt. Később ő lett a hula tánc istennője. Más források szerint ő csak megmutatta a táncot Pelének és ő lett a hula tánc istennője.

Hogy ne maradj le a napi üzenetekről, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: frasesparatatuajes.club