Tudjuk jól, hogy nem egy életünk van. Volt. Akár már egy több száz- vagy ezeréves, sokat látott és tapasztalt lélek is lehet bennünk, aki már jó pár életet megélt és bizony van, hogy egyik-másik előző életünket nem sikerült tökéletesen lezárni. Ezért karmikus adósságot cipelünk vagy meg kellene tanulnunk egy leckét. Olyankor pedig visszaköszön az előző élet és kísérteni kezd…

1. Találkozol egy ismerős személlyel

Mármint nem a szépfiúval, akivel egy utcában laksz, hanem hirtelen el kap a hegylakós érzés: összetalálkozik a tekintetek és elfog AZ érzés. Ismerem. “Beléd csap a villám” és tudod, hogy találkoztál már vele. Most pedig dolgotok van együtt!

2. Heves érzelmeket vált ki belőled

Ha nem is feltétlenül az ismerős érzés fog el egy váratlan találkozás során, akkor heves érzelmeket is kiválthat belőled az illető, mondjuk azonnali szerelmet, szeretetet vagy utálatot attól függően mi volt anno köztetek. Azért fújta eléd a szél, hogy ezt szépen kiderítsd!

 3. Szenvedély egy korszak vagy kultúra iránt

Ha te is a megszállottja vagy egy adott országnak vagy kultúrának akár gyerekkorod óta, akkor számolnod kell azzal, hogy éltél ott és oka van annak, amiért ennyire dominánsan jelenik meg az életedben. Például imádod az ókori Egyiptomot vagy a középkort.

4. Előző életbeli álmok

Az előbb említett vonalat követve… ha álmodban folyton szamuráj, esetleg gésa vagy (holott 5 éve nem láttad az Egy gésa emlékiratait) és szinte mozifilmszerűen látod az életedet, akkor érdemes elagyalnod azon, hogy talán az előző életedet látod viszont. Főleg, ha rendszeresen álmodod és „folytatásos”. De néha csak az előző életünk traumáját, halálát álmodjuk meg újra és újra. Ilyenkor általában az ember érzi, hogy az álom róla szól és szeretné az az élete, ha foglalkozna vele.

5. A történelem ismétli önmagát

Olykor karmikus szinten ütköznek ki az előző életben történtek. Vagyis ha többször is elfog az az érzés, hogy a „történelem ismétli önmagát”, mert ugyanazt a hibát követed el, ugyanaz a baleset, kellemetlenség, tragédia ér (ide tartozik a családi, generációs átok is), akkor ideje venned az adást: valamit nagyon ki kellene már javítanod…

6. Deja vu

Ugyanaz, mint az előbb, csak pillanatra, eseményre leosztva. A deja vu tipikus előző életbeli emlékről tanúskodik, miszerint ez már egyszer megtörtént. Elhiheted, nemcsak azért jelzi, hogy tudjál róla, ez már megtörtént veled. Ennél sokkal összetettebb jelentéssel, intelemmel bír…

7. Fóbiák, félelmek megjelenése

Sokan küzdenek születésük óta különböző megmagyarázhatatlan félelmekkel, fóbiákkal. Hiszen miért fél valaki a tűztől, ha sosem égett meg vagy miért tart a víztől, ha még egyszer sem fuldokolt? Ezeknek a félelmeknek gyakran előző életbeli alapja van és az is igaz, hogy később, felnőttként is előjöhetnek ezek a fóbiák. Mondjuk valaki sosem félt az éles tárgyaktól, amíg nem adtak a kezébe kardot…

8. Karmikus betegség

Az előzőhöz hasonlóan: egyesek sajnos betegséggel születnek. Ennek, ha nem is feltétlenül az öröklött gének az okai, akkor nagyon is meglehet, hogy karmikus háttere van (előző életbeli bűn, vétség, hiba), amin lehet segíteni, ha az ember feltárja a betegséget. Ugyanez igaz arra, ha később jön elő a betegség.

9. Jól értesz egy állathoz

Ha úgy társalogsz a macskával, mintha ember lenne, de legalábbis tökéletesen érted és érzed, mit akar, mire gondolhat, mit érezhet, akkor nyugodtan töprengj el azon, hogy talán te is macska voltál előző életedben. Cesar Millan például tutira kutya lehetett… mindenesetre ennek is meg van a maga leckéje, amivel érdemes foglalkozni!

10. Különleges tehetség

Egyes képességeink velünk születnek. Ha tudva levő, hogy a családban egyetlen egy látnok, festő sem volt és te mégis prófétanő vagy, a festményeid már-már megszólalnak, jogosan élhetsz a gyanúval, hogy az egyik előző életedből hoztad. De később is fény derülhet arra, hogy Isten adta lantművész vagy, és ebben az esetben bölcs dolog foglalkoznod ezzel az adománnyal.

Kép: playbuzz.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink