Hogyan lehetséges ez? Úgy, hogy amikor valaki megszületik, egy angyali lélek kerül a testébe. Persze felmerül a kérdés, mégis kinek éri meg, miért jó itt egy angyalnak emberi porhüvelyben „sínylődni”? Ez általában történhet az angyal szabad döntése okán, vagy akár az Égiek is leküldhetik, hogy feladatot teljesítsen. Minél több jel igaz rád a 10-ből, annál biztosabb, hogy földi angyal vagy!

1. Gyógyító képességek birtokában vagy

Nagyszerű, ha képes vagy a kézrátételes gyógyításra és egy szempillantás alatt elmulasztod a másik gondját-baját. De az is ugyanolyan képesség, ha erősen koncentrálsz valakire, és annak energiát küldve az meggyógyul, vagy jobban érzi magát. Esetleg, ha szóban kívánod az illetőnek hogy gyógyuljon meg és rövidesen javul az állapota. És persze ne feledkezzünk meg a lélek gyógyításáról sem! Amennyiben képes vagy rá hatni, ugyanúgy gyógyítasz.

2. A szavaid mágikus erővel bírnak

Talán már megfigyelted, hogy időnként a szavaid mágikus hatással bírnak. Például ha valaki ideges a környezetedben és azt mondod neki nyugodjon meg, s az valóban egy pillanat alatt megnyugszik! Ugyanez történik, ha azt suttogod neki, ne féljen, hanem legyen bátor. Vagy azt súgod, érezze magában a békét, a szeretetet, az illető hirtelen megleli. Egyszóval képes vagy hatást gyakorolni másokra pusztán szavak által. Ez is a te személyes angyali erőd része.

3. Mindenki megnyugszik a környezetedben

Mondták már neked a barátaid vagy akárki más, hogy mikor sokat tartózkodik a környezetedben, megnyugszanak? Vagy sikerült megfigyelned, miszerint ilyenkor az embereket határtalan békesség, szeretet és nyugalom árasztja el? Netán elönti őket a derű, a jó kedv, a remény? Légy hálás magadnak, hiszen az erőteljes angyali kisugárzásodnak köszönhető!

4. Harmóniában élsz a természettel

Számodra rendkívül fontos a természet. Igaz barátjának tartod magad, ahogy az állatvilágnak is. Ezért is élsz környezettudatosan. Ápolod és vigyázol a természetre. Talán még csevegni is képes vagy vele! Otthon érzed magad benne, meglelve a békédet.

5. Gyakran érzed magadat kívülállónak

Sokszor tör rád az érzés már egészen gyerekkorod óta, hogy idegen neked ez a földi világ, mintha nem is idetartoznál. Mintha a szüleid nem az igazi szüleid lennének és máshonnan származnál. Gyakran azt érzed, senki sem ért meg igazán, és mások csodabogárnak tartanak. Nem egyszer küzdöttél már beilleszkedési gondokkal. Néha arra gondolsz, vár rád egy másik hely, ahol megértenek és ahol boldog lehetsz. Való igaz, mindig is jól érezted ezeket, hiszen a benned élő angyal máshonnan származik, és időnként elfogja a honvágy. Ilyenkor az ő érzéseit érzed.

6. Csordultig vagy emberszeretettel

Ha nem is folyamatosan, de többnyire igenis azt mondhatod el, hogy humánus típus vagy és nagyon is szereted az embereket. Bátran megöleled, megszólítod őket, nem félsz kapcsolatba lépni velük és próbálsz mindenkinek alapvető bizalmat szavazni, mert hiszel bennük.

7. Sokan keresik a társaságodat

Lehet már észrevetted: mindig megtalálnak az emberek. Sokan szeretnének veled barátkozni, megismerkedni. Ösztönösen megbíznak benned és megnyílnak előtted. Olyan, mintha te lennél mindenki bizalmasa. Nem is csoda, hogy így vonzódnak hozzád, hiszen érzik a belőled áradó fényt és szeretetet.

8. Előszeretettel “prédikálsz”

Biztos megkaptad már a barátaidtól: olykor szabályosan hegyi beszédet tartasz nekik és prédikálsz. Bár általában csöndes, nyugodt, szerény, halk szavú vagy, ha elkap a hév egy olyan témával kapcsolatban, amit szeretsz, ismersz, fontosnak találsz, elképesztően szenvedélyesen tudsz róla beszélni. A világ megsegítéséről, a reményről, a hitről, a bátorságról vagy éppen az angyalokról…

9.  Küldetéstudat van benned

Mindig is érezted: okkal, feladattal jöttél erre a világra. Segítened kell másoknak. És ebben a szellemben is élsz, hogy akinek csak tudsz, a segítségére legyél. Nemcsak várod, hanem keresed is a módját annak, hogy tehess valamit. Talán hetente egyszer önkéntes munkát is végzel, ételt osztasz vagy állatmenhelyeken segédkezel. Esetleg odafigyelsz a környezetedre, meghallgatod az embereket, jó tanácsokat adsz nekik, elajándékozod, amire nincs szükséged, és próbálsz fényt és boldogságot vinni mások életébe, mert ez tesz boldoggá.

10. Erős a hited

Nem csak arról van szó, hogy aki földi angyal, annak „kötelessége” hinni Istenben vagy az angyalokban, bár ez azért így szokott lenni. De ugyanilyen nagy a hited önmagadban, a küldetésedben. Vagy, hogy hiszel a barátságban, az önzetlenségben, a becsületben, az ilyen lelket nemesítő dolgokban. Hiszel a világban és hogy lehet az jobb, akárcsak maguk az emberek. Egyszóval van hited.

Kép: walldevil.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

10 jel, hogy született földi angyal vagy

10 jel, hogy talán tényleg, igazából boszorkány vagy!

További cikkeink