Sokan gyakoroljuk a vonzás törvényét és igyekszünk aktívan bevonzani a vágyunkat. Napi szinten imádkozunk, vizualizálunk, meditálunk, és mélyen hiszünk a sikerben. De honnan tudhatjuk, hogy jól csináljuk? Ha már sikerült valamit teremtened, akkor te tudod erre a választ. Ám ha nem régóta gyakorlod, abban az esetben a segítségedre lehet ez a 10 jel, amely azt jelzi: jól csináltad, hamarosan megérkezik hozzád a vágyad tárgya.

 

1. Nyugodtnak érzed magad

Amikor eszedbe jut a vágyad, már nem izgat. Nem görcsölsz miatta. Talán magad sem érted egészen miért, de nyugodt vagy a dologgal kapcsolatban. Ez nem a beletörődés jele. Csak tudat alatt tudod, hogy már úton van feléd. Ezért ha azt tapasztalod, már nincs kedved ráfókuszálni, akkor ne is tedd. Most már csak lazítanod kell és várni.

2. Közvetetten, de tapasztalni kezded vágyad tárgyát

Azt veheted észre, hogy amit magadnak kívántál, az megjelenik a környezetedben. Például felgyógyulnak a beteg rokonok, megkapják az álommunkát a barátok. Vagy mindenütt terhes nőket látsz. Ez nem feltétlenül azért van, mert ez a vágyad és emiatt „érzékeny” vagy rájuk. Hanem mert hamarosan a te életedben is megjelenik a célod.

De az is ilyen, ha egy beszélgetést hallasz, amiben pont a te álmodról van szó.

3. Mélyponton vagy

Akármilyen fura, különös jel legyen, de igaz. Sokszor egészen a mélyponton vagyunk, mielőtt bekövetkezne a jó. Ha most úgy érzed: padlón vagy, a teljes káosz és sötétség vesz körbe, akkor már csak idő kérdése és megérkezik a vágyad, vele együtt pedig a fény és a derű is. Maradj nyugodt, fókuszálj továbbra is a vágyadra, és tudd: hamarosan minden rossz véget ér az életedben.

4. Üzenet másokon keresztül

Ez kicsit hasonlít az egyik korábbi jelhez. Az univerzum elkezd üzeneteket küldeni a körülötted lévő embereken keresztül! Talán az a célod, hogy új vállalkozást indíts, és cukrászdát nyiss. Majd beszélgetsz az egyik barátoddal, aki nem tudott a tervedről és azt mondja: „Egy cukrászdát kellene nyitnod! Nagyszerű vezető lennél!”

Ez egy jel.

5. Szinkronicitás

Sok esetben, mielőtt megvalósulna a vágyunk, mesterszámokat látunk: 11: 11,12: 34, 111, 222, 333, 666 (igen, ez jó szám lehet, ellentétben a közhiedelemmel.)

Vagy legalábbis folyamatosan látni kezdesz egy számot, ami kapcsolódik hozzád és jelentése van számodra. Ez nem a véletlen műve, hanem üzenet arról, hogy már folyamatban van az álmod megvalósulása.

6. Üzennek az álmaid

Igen, valóban, az álmok tükrözhetik a vágyainkat. De egy spirituális ember tudja, hogy nemcsak a tudatalattink kivetülései, hanem üzeneteket is hordozhatnak. Tehát ha egyre többet álmodsz a kívánságod megvalósulásáról vagy intenzívnek, élénknek érzed, akkor minden esély megvan arra, hogy rövidesen a valóságban is megjelenik.

7. Déjà vu  pillanatok

Mindenki tapasztalt már déjà vu -t. Egyesek szerint utalás egy jövőbeli eseményre. Mások szerint egy előző élet tükröződése. Sőt: egy párhuzamos világ momentuma.

Éppen ezért gondolják sokan azt, hogy amikor déjà vu -t tapasztalnak, az jele lehet a vágy bekövetkezésének. Ugyanis egy másik világban már megtörtént vagy előre érzed, hogy be fog következni.

8. Izgatott vagy

Ez ugyebár szöges ellentéte az első jelnek. Egyesek arról számoltak be, hogy mielőtt megvalósult a vágyuk, elöntötte őket a béke és a nyugalom. Mások viszont rettenetesen izgatottak voltak. Nem tudták megmagyarázni az okát, csak érezték, hogy valami nagyszerű, csodás dolog fog velük hamarosan történni. Amennyiben te is ezt tapasztalod, bízz ebben az érzésben!

9. Véget érnek egyes kapcsolataid

Ez egy furcsa, mégis érdekes jel. Mivel minden vibráció, és a vonzás törvénye hasonló rezgéseket vonz, így bárki, aki nincs összhangban az új vágyakkal, amelyeket teremtesz, azok eltűnnek vagy véget ér a velük való viszonyod. Elköltöznek, szó nélkül felszívódnak vagy valamiképp pont kerül a kapcsolat végére.

10. Nyilvánvaló üzenetek

Ez is kicsit hasonlít az egyik korábbi jelre, annyi különbséggel, amikor olyan nyíltan üzen az Univerzum, hogy azt nem lehet félreérteni. Például este arra koncentrálsz, hogy előléptessenek és a másnap ezt a szöveget látod egy plakáton: „Megkapod a munkát.” Nagyon sok ilyen hasonló esettel találkoztak már az emberek mielőtt megvalósult a vágyuk. Ezek az üzenetek főleg azután jönnek, hogy erőteljesen koncentráltál.

De találkozhatsz ilyen üzenettel egy könyvben, filmben vagy a rádióban, ezért is érdemes figyelned!

 

Hasonló cikkeink

7 módszer a siker elérésére a vonzás törvényének segítségével

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

forrás

főkép: pixabay

További cikkeink