Fényküldött, vagy ha úgy tetszik fénymunkás. Attól olyan különlegesek ezek az emberek, hogy önként vállalják, miszerint segíteni és gyógyítani fogják az embereket, a világot, a Földet, hogy egy jobb hellyé tehessék azt. Az egész földi életüket ennek szentelik. Ha igaz rád ez a 11 jel, akkor üdv a Fényküldöttek között!

Az eredeti megnevezés az angol „lightworker”, ami ugye magyarul fénymunkást jelent, de elterjedtebb formája a fényküldött lett. Igazán nyilvánvaló az elnevezés alapján, hogy ők azok, akik fényt hoznak a tudatlan, sötét életünkbe és világunkba. Ezek az emberek önként döntenek úgy: dolgozni fognak azon, hogy megsegítsék, felébresszék az emberiséget, illetve megmentsék, és jobb világgá tegyék a Földet. Megpróbálják őket visszaterelni Istenhez, az égiekhez, ahhoz a felsőbb hatalomhoz, akinek a gyerekei vagyunk. Általuk meglelhetjük az életutunkat és ismét rácsatlakozhatunk az isteni forrásra. Ők ezt egyáltalán nem érzik áldozatnak.

Azt is fontos hangsúlyozni, hogy ugyanolyan emberek, mint bárki más. Nem bírnak kiváltságokkal, nem úgy kell őket elképzelni, mintha félistenek lennének. Ugyanúgy élik a napjaikat, mint te vagy én, megvannak a maguk gondjai és harcai. Időnként ők is leülnek az útra és elkeserednek, de mindig felállnak és tovább folytatják az útjukat, még ha egy másik fénymunkás segítségével is teszik, hiszen ők mindig odafigyelnek egymásra és segítik a másikat!

Hozzá kell tenni, hogy igazából fényküldött bárki lehet és mindenki az. Elvégre mindenki jó okkal és céllal érkezik a világra. Ha valakinek az az életútja, hogy fényküldött legyen, úgyis tudatára fog ébredni.

1. Jó hatással vagy másokra

Megnyugszanak, megbékélnek a környezetedben. Még azok is, akik előtte tombolni tudtak volna. Szívesen megnyílnak neked a szeretteid és az idegenek egyaránt, és néha maguk sem értik miért. Szinte mindenki ösztönösen megbízik benned.

2. Szeretsz a spiritualitásról beszélni és törekszel arra, hogy átadd a tudásodat

Mivelhogy a fényküldöttek tudatosan igyekszenek a saját tudatosságukat, hitüket, tudásukat átadni a környezetüknek, hogy arra a szintre emeljék őket, ahol maguk is tartózkodnak.

3. A foglalkozásodat tekintve…

Nem meglepő, ha az derül ki, hogy fényküldöttként tanár, természetgyógyász, művész, pszichológus, orvos, állatorvos, környezetvédő vagy spiritiszta vagy és tanfolyamokat tartasz, ugyanis olyan szakmát választottál, amiben elláthatod feladatodat, még akkor is, ha erre csak később eszméltél rá, hogy ezért lettél az, ami…

4. Volt egy vagy több olyan pillanatod, amikor…

Úrrá lett rajtad egy erőteljes belső késztetés, hogy elindulj az Úton. A spiritualitás, a fényküldöttek útján, mert tenni akartál a világért. Ráébredtél, hogy többre vagy hivatott és tudatosan keresni kezdet a helyedet a világban és talán már meg is lelted!

5. Tanulni kezdtél és talán azóta is tanulsz…

Mikor ráléptél a spiritualitás útjára, komolyan tanulni kezdtél. Nemcsak az élettől, hanem mesterektől, tanítóktól, tanfolyamokon vettél részt és vagy temérdek könyvet elolvastál. Ilyen tekintetben volt egy dinamikusabb rész az életedben, de azóta is folyamatosan fejleszted magad és igyekszel tanulni, jobbá válni.

6. Pozitív változások mentek végbe az életedbe

Amióta a fényküldöttek útját járod, számos pozitív változás ment végbe az életedbe, kezdve azzal, hogy nyugodtabb, boldogabb, energikusabb, kiegyensúlyozottabb vagy. Meglehet, nem mindig csak jó dolgok érnek, de igenis érzed, hogy sokkal jobb lett az életed és a helyzeted, mióta ráleltél az utadra.

7. Késztetést érzel arra, hogy…

Gyógyítsd mások testét vagy lelkét, hogy segíts a világnak. Megoldást szeretnél találni a Föld problémáira, a környezetvédelemre, szegénységre, az emberek gondjaira és hiszel abban: sikerrel járhatsz. Ám arra is késztetést érezhetsz, hogy beszélj arról, amiben hiszel vagy megoszd másokkal a tapasztalataidat.

8. Rendszeresen vannak misztikus tapasztalásaid

A fényküldött kapcsolatban van Istennel, az Univerzummal, az égiekkel, éppen ezért gyakran vannak misztikus élményei, amik lehetnek jósálmok, különös megérzések vagy akár találkozás a szellemvilág lényeivel, esetleg angyalokkal.

9. Nehéz életutat tudhatsz a magadénak

Gyakran a fénymunkás attól válik azzá, illetve ébred fel spirituálisan, hogy kemény tapasztalok érik. Nem csak halál közeli élmény lehet ez, hanem tragédiák a környezetében vagy egyszerűen az, hogy túl rögös, fájdalmas utat tudhat a magáénak. Ez alatt az időszak alatt gyakran harcolt Istennel és az égiekkel, sokszor megremegett a hite, de mindig visszatért az útra, és egy elképesztő életleckével lett gazdagabb.

10. Tudod magadról, hogy más vagy, mint a többi ember

Bár eszedbe nem jutna a melledet verve azt rikoltani, hogy te sokkal jobb vagy, mint mások, egy földre szállt angyal vagy, de tudod, hogy más vagy és ezt hirdetned sem kell. Egy kicsit kilógsz társadalomból, sokszor nehezen találod a helyedet, mivel igazi különc, magának való alkat vagy.

11. Képes vagy gyógyítani

Képes vagy a szavaiddal, egyetlen öleléssel vagy akár kézrátételesen gyógyítani. Már maga a jelenléted is gyógyító hatással bír. De elsősorban mindig arra törekszel, hogy önmagadat gyógyítsd, hogy a te életed rendben legyen, mert tisztában vagy azzal, miszerint csak akkor láthatod el maximálisan a feladatodat.

Menj ennél is biztosabbra! Még 5 jelet itt találsz!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: lonerwolf. com

Forrás: Doreen Virtue: Fényküldöttek útja 

További cikkeink