Képes vagy belelátni másokba? Erőteljes megérzéseid szoktak lenni? Intenzíven éled meg a sajátod és mások érzelmeit? Ha ezekre mind igennel tudsz felelni, akkor könnyen megeshet, hogy tisztánérzékelő vagy.

 

Tisztánlátó, tisztánhalló, tisztánérző. Ezek a tisztánérzékelés részei. Az tisztánérzékelés egy olyan pszichés ajándék, amelyet a legtöbb ember észre sem vesz. Ez az a képesség, ami a normális öt érzék (szag, látás, érintés, hallás és íz) használata nélkül is működik.

Mindenki azzal a képességgel születik, hogy különböző módon tudja intuitív módon értelmezni az információkat.  A tisztánérzékelés egy született képesség. Ezért a gyerekek (és még az állatok is) olyan dolgokat érzékelnek, amelyekre a felnőttek gyakran nem képesek. Kamaszkorban ezeket a képességeket sokszor befolyásolja a környezet, és akiket nem támogatnak ebben, annak elalszik a képessége.

Minél több jel igaz rád a 11-ből, annál biztosabb, hogy tisztánérzékelő vagy:

 

1. Érzékeny vagy az érzéseidre

Erősen reagálsz a saját érzelmeidre, különösen a negatív érzelmekre. Igazság szerint változékony a hangulatod attól függően milyen külső vagy belső hatások érnek.  Hajlamos vagy a túlgondolkodásra. Alapból nagy gondolkodó vagy, aki folyamatosan elmélkedik arról, miért történnek a dolgok, és mi lehet a végső céljuk.

2. Fejlett empátiával rendelkezel

Rendkívüli képességed van az együttérzésre, amely révén elősegítheted mások életében a gyógyulást. Sőt, emiatt fizikailag és érzelmileg képes vagy érezni mások fájdalmát. De fejlett empátiára utal az is, ha könnyen elérzékenyülsz egy könyv végén vagy akár a filmnézés közben.  

3. Belelátsz az emberekbe

Nemcsak az érzéseiket vagy képes olvasni, hanem a valódi szándékait is képes vagy érzékelni. Azonnal megérted, miért viselkednek úgy, ahogy. Felismered, mikor hazudnak vagy mondanak igazat. De akár azt is megérzed, hogy mire készülnek.

4. Saját magadból is tudsz olvasni

Nemcsak azért, mert felismered a saját érzéseidet, hanem mivel annyira összhangban vagy a testeddel, tudod, ha valami nincs rendben.

5. A többi tisztánérzékelő képességed is működik

Valamilyen szinten, de működik a tisztánlátásod és a tisztánhallásod is, amelyek révén rengeteg információhoz juthatsz az emberekről vagy kapcsolatba léphetsz a szellemi sík lényeivel. A tisztánlátásnak köszönhetően képes vagy meglátni a szellemeket vagy akár az aurát.

11 jel, hogy tisztánérzékelő vagy

kép: unsplash

6. Érzed a körülötted lévő energiát

Nemcsak az emberekét, a helységekét, hanem minden másét is, hiszen nincs olyan dolog, aminek ne lenne energiája, rezgése. Például beléptél egy szobába és azonnal tudtad, hogy néhány pillanattal azelőtt ott veszekedtek, pedig fizikailag nem láttál, nem hallottál semmit. Azt is megérzed, ha megváltozott egy helység rezgése, mert kiszúród, ha egy megszokott tárgy eltűnik az adott szobából.

7. Felismered a traumapontokat

Néha erős érzéseid vannak, amelyeket apró, látszólag nem fontos dolgok váltanak ki. Ez azt jelenti, hogy egy traumapontot érintesz, amelyet meg kell gyógyítani. A legtöbb ember figyelmen kívül hagyja ezeket a kellemetlenségeket, amikor azok felmerülnek, de mivel téged rettenetesen zavar, kénytelen vagy meggyógyítani őket, és tanulni belőlük.

8. Egyből felismered mások problémáinak gyökerét

Az emberek problémáinak valódi gyökerét azonnal és világosan érzékeled. Emiatt mások szívesen fordulnak hozzád tanácsért, segítségért.

9. Messzire elkerülöd a negatív embereket

Azonnal megérzed az energiavámpírokat, a mérgező és negatív embereket, és jó messzire elkerülöd őket. Ha mégis a környezetükben kell időznöd, utána gyakran kimerültnek érzed magad.

10. Elkerülsz bizonyos tereket

Nem szereted a zsúfolt, zajos, sötét, rendetlen helyeket. Jobban kedveled a fényt, a friss szellőt és a rendet. Ugyanis ezek a helyek magas rezgésszinttel bírnak, míg az előbbiek alacsonnyal.

11. A korodhoz képest érettebb vagy

Rengeteg bölcsességed van a korodhoz képest, hiszen rengeteg információhoz és tapasztalathoz jutsz a képességeid révén. Nem is csoda, hiszen mondhatni átérzed az egész világot és annak történéseit.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Ez a 11 jel arról árulkodik, hogy médium vagy

kép

 

További cikkeink