Sajnos sokan gúnyt űznek a médiumokból, a rengeteg szélhámosnak köszönhetően. Pedig nem csak csalókból áll a világ és médiumi képesség ajándék. A parapszichológia úgy határozza meg a médium személyét, mint különleges érzékelési képességekkel rendelkező egyén, aki képes érzékelni és közvetíteni bizonyos dolgokat. Minél több jel igaz rád a 11-ből, annál biztosabb, hogy te magad is médium vagy!

Vannak, akik másokat csapnak be és akadnak olyanok is, akik önmagukat. De minél több igaz rád (őszintén) ez a 11 jel, akkor valószínűleg te magad is médium vagy:

1. Mindig is érezted, hogy más vagy

Egész életedben, de főleg gyerekként érezted, hogy más vagy, mint a többiek. Emiatt nem találod a helyedet a világban és nehezebben alakítasz ki kapcsolatokat.

2. Egy vagy több tisztánérző képességed is működik

A tisztánlátói képességek közül sokszor nem egy, hanem akár kettő is megjelenhet.

Tisztánlátóként látod az energiát, az aurát (ezáltal a színét), illetve érzékeled is ezeket. Olykor különös, felvillanó fényeket, szikrázó gömböket is látsz.

Tisztánhallóként képes vagy meghallani a különböző entitásokat. Suttogásokat, zümmögést vagy csilingelő hangokat hallasz.

Tisztánérzőként pedig tisztán érzed a körülötted vagy az emberekben, a tárgyakon lévő energiát. Például bemész egy szobába, ahol előtte nem jártál, és azonnal hidegrázás, borzongás érzete lesz rajtad úrrá, mivel érzed, hogy ott veszekedtek vagy valami tragikus, baljós dolog történt.

3. Élénk álmaid vannak

Néha kifejezetten valóságosnak tűnnek az álmaid. Talán az is előfordult már veled, hogy megálmodtál eseményeket vagy azt, kivel, mi történt a múltban vagy a jelenben. Gyakran kapsz üzeneteket az álmaidon keresztül.

4. Belelátsz az emberekbe

Magad sem tudod miként, de az is elég, ha ránézel valakire és szabályosan olvasol belőle.

5. Gyakran kapsz pszichés üzeneteket

A pszichés sokféleképpen érkezhetnek: kreatív tevékenység közben, álomban, meditációban, automatikus írás során vagy egyszerűen hirtelen látomásod támad. Esetleg a gyomrodban érzel meg előre bizonyos eseményeket.

6. Látod a szellemeket vagy az angyalokat

Talán már gyerekkorodban is láttad őket (esetleg képzeletbeli barátnak hitted) és sosem nőtted ki ezt a képességet. Az is megeshet, hogy nemrégiben tért vissza. Olyanról is hallani, hogy egyesek valamilyen baleset után – akár halál közeli élmény során – váltak médiummá. De a médium képes látni, érzékelni a szellemeket és fel is veheti velük a kapcsolatot. Ahogy az emberek esetén, úgy a holtaknál is átérzi az érzéseiket.

Mások pedig az angyalokat (is) látják.

7. Gyakran bolondulnak meg körülötted az elektromos készülékek

Észrevettél már valaha furcsa elektronikus jelenségeket a jelenlétedben? Vagy gyakran megesik, hogy rosszalkodik az áram az otthonodban vagy ott, ahol felbukkansz? Esetleg maguktól ki és be kapcsolnak? Folyton elromlik a rádiód és sistergő hangot ad ki? Ha nem ténylegesen az áramkörrel vagy az adott készülékkel van, akkor azért van, mert a körülötted lévő, mondhatni hozzád vonzódó szellemek megzavarják a készülékeket, de a saját energiád is okozhatja a kellemetlenséget.

8. Szeretsz egyedül lenni

Általában keresed a lehetőséget arra, hogy egyedül legyél. Éppen azért, mert a képességeid gyakran leterhelnek. Mikor egyedül vagy, feltöltődsz és kikapcsolódsz. Nem bírod a zsúfolt, zajos helyeket, jobban kedveled a csendet és a természetet.

9. Van valamilyen kreatív hobbid

Sok médium szeret írni, zenélni vagy akár festeni. Egyrészt mert ezáltal is közvetíthetnek. Másrészt pedig így fejezik ki azt, amit átélnek, látnak, ami nagy könnyebbülés szokott számukra lenni.

10. Képes vagy átadni a testedet a szellemeknek

Egy ritka, de biztos jele a valódi médiumnak. Kivéve persze, ha igazából skizofrén az illető. De aki nem szenved mentális betegségben, az képessé válhat arra, hogy közvetítő legyen és rajta keresztül beszéljen egy adott szellem.

Ha előfordult már, hogy transz állapotba kerültél, üzenetet írtál vagy adtál át személynek. Vannak olyanok, akik nem pszichés képességgel rendelkező médiumok, tehát nem látják vagy érzékelik a szellemeket, az energiát, de képesek kölcsön adni a testüket közvetítés céljából.

11. Vannak a felmenőid között médiumok

Nem ritka, hogy a médiumi képesség örökletes a családban. Az egyik szülő rendelkezik pszichés képességgel, de akár az ő szülei is. Akár generációkon át öröklődhetnek a különböző látnoki képességek.

Hasonló cikkeink

11 jel, hogy tisztánérzékelő vagy

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

Kép forrása: unsplash

További cikkeink