11.11-e számmisztikai szempontból rendkívüli jelentőséggel bír, és úgy tartják, hogy a szerencse és az új kezdetek napja. Megmutatjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet ebből a fontos napból!

 A 11.11 az erőteljes numerológiájának köszönhetően év egyik legszerencsésebb napja

Az 1 ereje

A 11-es számot a numerológiában „mesterszámnak” tekintik, és a növekedést, fejlődést, inspirációt és spirituális megvilágosodást jelenti. Tehát az energia duplázása hatalmas lehetőséget teremt arra, hogy kapcsolatba kerülj felsőbb éneddel, és tisztábban képzeld el a céljaidat.

Mivel a 11 az „új kezdetek” száma, a feltételezések szerint bármikor, amikor 11-et, 111-et vagy 1111-et látunk az órán, az univerzum egy rendkívül erőteljes pillanatot hoz létre, amelyben szándékaid soha nem tapasztalt sebességgel és hatékonysággal nyilvánulnak meg.

Az 1-es szám az új kezdetekről és az új kezdetekről szól, és ha többet látsz belőlük, olyankor felerősíted az energiádat. Ez alapján november 11-e egy valóságos erőmű.

Hogyan hozd ki a legtöbbet november 11-ből?

November 11-e tökéletes alkalom arra, hogy kapcsolatba lépj spirituális birodalommal, a felsőbb éneddel, a tudatalattiddal, és lehetőséged nyílik felfedezni az ismeretlenbe vezető ajtót.

Beléphetsz egy másik dimenzióba, egy új világba, egy új kezdet ígéretével teli helyre. Persze nem tudni, mi vár az ajtó mögött, lehetnek kihívások, de csodák is, ám az élet felfedezőiként ez ne rémisszen meg minket, hiszen így érhető el az átalakulás!

Tehát kezdj el nagyban gondolkodni, tűzz ki konkrét célokat, és kérdezd meg magadtól, mit és miért akarsz!

Mik azok az rituálék vagy meditációs technikák, amelyeket gyakorolhatsz ma?

Mielőtt ráhangolódnál legmélyebb vágyaidra és legnagyobb álmaidra, kezd a folyamatot hálaadással. Mondj köszönetet az univerzumnak és azoknak az embereknek, helyzeteknek és dolgoknak, amelyek különlegessé tették az életedet vagy az évedet. Beszélgess egy kicsit a szíveddel, kérdezd meg, mire lenne szüksége!

Hozd egyensúlyba a szívcsakrád!

Ha stresszesnek érzed magad, vagy sokat betegeskedsz, a 11.11 remek alkalom arra, hogy összehangold szívedet az elméddel, de természetesen mindenki számára érdemes ezen a napon megtisztítania és feltöltenie a szívcsakráját egy kellemes, gyertyafényes meditáció közben.

Dolgozhatsz közben olyan illóolajokkal is, mint a tömjén, muskátli, neroli és szantálfa, amelyek egyensúlyba hozzák a szívcsakrát, és elősegítik a kényelem és a szeretet érzését. De a bőrbarát illóolajat gyengéden be is dörzsölheted a szívedbe, miközben a hawaii hálát adó, gyógyító és megbocsátást elősegítő mantrát mondod: „Ho Oponopono” imát. Vagy ha van rózsakvarcod, akvamarinod vagy aventurinod, azt is nyugodtan a szívedhez érintheted.

Mondani sem kell: nem csak egy nap kell meditálni, hálát adni, kívánni és gondoskodni a szívcsakrádról! Nyugodtan megteheted akár mindennap!

Fotó: unsplash.com
Forrás: bodyandsoul.com.au, vogue.in

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!