Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a 2024-es Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre 2024-es taroszkóp jóslata szerint:

Kos

A Császár és a Diadalszekér egy évnyi magabiztosságot és fejlődést hoz a Kos számára.

A szerelemben a Kosnak fantasztikus éve lesz. Azok, akik nem házasok, náluk fennáll annak az esélye, hogy 2024-ben találkoznak valakivel, akivel megalapozhatják a jövőjüket. A társas kapcsolatban élőknél pedig felmerül a házasság és családalapítás lehetősége.

Ezenfelül az év lehetőséget biztosít a könnyű pénzszerzésre, és hogy kényelmesen megéljenek. Ez egy nagyon ígéretes év a karrierrel kapcsolatos változtatásokhoz is, mert végre olyannal foglalkozhatnak, amivel igazán szeretnének. A vállalkozók különösen sikeres év elé néznek.

Bika

A Főpap és a Császárnő 12 hónapos stabilitást és növekedést jellemez a Bika számára.

Szórakoztató és izgalmakkal teli szerelmi életed lesz. Azok, akik már romantikus kapcsolatban élnek, egy lépést fognak tenni kapcsolatukban a komoly elkötelezettség felé. Akár még az eljegyzésre, esküvőre is sor kerülhet.

Több lehetőséged is nyílik az évben arra, hogy különböző forrásokból juss pénzhez. A jó hír az, hogy nemcsak a pénzügyek terén lelsz támogatókra, hanem olyan mentorra is, aki a spirituális utadon lévő fejlődésben is a segítségedre lehet. A karrieredben előléptetés és megbecsülés várható.

Ikrek

A Szeretők és A mágus a megnyilvánulások évét jósolják az Ikrek számára.

A romantika és a család szempontjából kedvező időszak 2024 az Ikrek számára. Ha szingli vagy, akkor fennáll annak a lehetősége, hogy találkozhatsz valakivel, akivel rövid időn belül komolyra fordulnak a dolgok. A párban élők várhatóan szülői örömök elé fognak nézni.

Pénzügyek terén stabilitást és biztonságot élvezhetsz egész évben. A munkahelyeden előléptetésre és fizetésemelésre számíthatsz, vállalkozóként pedig megnövekedett profitra. Olyanok is lesznek, akiket külföldre vezet majd a sors.

Rák

A Hold és a Kelyhek 10 egy évnyi érzelmi mélységet és sikert jelez a legtöbb Rák esetében. 2024-ben sok változással találkozhatsz, akár a magánéletben, a szakmai életben, az egészségedben vagy a pénzügyekben.

A párban élőket arra biztatja a 2024-es taroszkóp, hogy vállalják fel a vágyaikat, mert csak így derülhet ki, ugyanazt akarják-e a kedvesükkel. Várnak rátok nehézségek, de ha összefogtok és szeretitek egymást, legyőzitek az akadályokat. Az egyedülállók magabiztossága viszont ki fog fizetődni.

Ha elég és bölcs és megfontolt vagy, komoly pénzügyi tartalékot halmozhatsz fel. Szakmailag igen mozgalmas év elé nézel, de annyi biztos, hogy megéri erőfeszítéseket tenni a céljaidért, és küzdeni, mert akkor nem fog elmaradni a siker.

Oroszlán

Az Erő és Nap optimizmust és megnövekedett erőt hoz az Oroszlánnak. 2024-ben a kitartása és magabiztossága ragyogni fog. Az Oroszlánok nagyon szerencsés és kedvező év elé néznek.

Igaz, hogy egyesek kapcsolata véget érhet, de nem szomorkodnak sokáig, mert hamar megtalálhatják az igazit. Azok, akik együtt maradnak és kiállják a próbákat, valószínűleg elválaszthatatlanok lesnek.

A pénzügyeid viszont hihetetlenül jól alakulhatnak és komoly nyereségre tehetsz szert. Érdemes lehet a megérzéseidre hallgatni, mert azok most pénz érhetnek. Egyesek kreatív vállalkozásba kezdenek, míg mások felérnek a csúcsra a munkahelyükön.

Szűz

A Remete és az Érmék Apródja a Szűz számára az önvizsgálat és a fellendülés évét jósolja 2024-et.

Az egyedülállók készüljenek arra, hogy bőven lesz lehetőségük ismerkedni, de legyenek óvatosak, mert nem mindenkinek komolyak a szándékai. A legtöbb Szűz azon lesz az évben, hogy megszabaduljon a mérgező személyektől az életében, ezért lesznek párban élők, akiknek a kapcsolata véget ér. Azok, akik együtt maradnak több hullámzó időszakot követően is, számíthatnak arra, hogy komolyra fordulnak a dolgok köztük.

A pénzügyek terén nagyon jó döntéseket hoznak a jegy szülöttei, így bőséges év elé néznek. Sokan dönthetnek úgy, hogy munkahelyet váltanak, külföldre költöznek vagy vállalkozók lesznek.

Mérleg

Az Igazságosság és a Kelyhek 2 azt jósolja, hogy az évben a Mérleg megtalálja az egyensúlyt az életében és a kapcsolatai kerülnek fókuszba. Számukra 2024 az erőfeszítések és a kemény munka éve lesz.

Hatalmas nyereségre van esély, különösen, ha üzleti tevékenységet folytatsz. Akár vállalkozó, akár alkalmazott vagy, megéri keményen dolgoznod, és nem marad el a siker. A pénzügyek nem okozhatnak gondot 2024-ben. Képes leszel stabilitást és biztonságot elérni a pénzügyekben.

A szingliknek dolgozniuk kellene magukon, hogy ne legyenek túl zárkózottak. A párban élők viszont a következő szintre emelik a kapcsolatukat és jöhet a házasság vagy a gyermekáldás.

Skorpió

A Halál és a Kelyhek Ásza egy olyan évet jósol a Skorpiónak, amiben teljesen átalakul.

A tarot szerint a Skorpiók mozgalmas évre számíthatnak. Sok lehetőség fog az útjukba kerülni, és minden sokkal jobb lesz, mint 2023-ban. Ez valahol az újjászületésük éve lesz.

Az egyedülállók összejöhetnek egy exükkel vagy a régi nagy szerelmükkel. A párban élők kapcsolata pedig jó eséllyel egy következő szintre lép.

Bár a pénz könnyen árad a jegy szülötteihez, számítaniuk kell néhány váratlan kiadásra is.

A munkahelyeden intrikából nem lesz hiány, talán emiatt is döntesz úgy, hogy munkahelyet váltasz vagy vállalkozó leszel.

Nyilas

A Mértékletesség és a Szerencsekerék 12 hónapos stabilitást és finom változásokat ígér a Nyilas számára, és bizony sok-sok hirtelen változást élhetnek át. Bárhogy is alakuljanak a dolgok, ne feledjék: minden az ő érdekükben történik. Például véget érhet a párkapcsolat, egy barátság, vagy másik munkahelyet kell nézniük. Ám ez mind lehetőség egy jobb élet felépítésére.

Az egyedülállók találkozhatnak valakivel, aki azonos érdeklődési körrel rendelkezik. Azok, akik párkapcsolatban élnek, legyenek óvatosak, mert egy harmadik személy megzavarhatja a kapcsolatukat – akár a Nyilas részéről.

Viszont lehetősége lesz a jegy szülöttjének több forrásból is pénzhez jutni és pénzügyileg kielégítő év elé néznek.

Bak

Az Ördög és az Érmék 10 azt jelenti, hogy 2024 a Bak számára a korlátokkal való szembenézés és a pénzügyi egyensúly felépítése jön. 2024-ben jelentős mozgások/váltások történnek élet szinte minden területén. Egyesek szakmát válthatnak vagy akár külföldre költözhetnek. Viszont bármilyen változás is történjen, számíthatnak a bőségre és a jólétre. Itt az ideje egy új munkahelynek, karrierváltásnak vagy új vállalkozás beindításának.

Az egyedülállókra rengeteg randevú vár, de legyenek türelmesek és várják ki az igazit, addig nem érdemes akárkivel összejönni. A párban élőknek viszont dolgozniuk kellene a kapcsolatukon, és ha legyőzik a kihívásokat, a hullámvölgyeket, valószínűleg már együtt maradnak.

Vízöntő

A Főpapnő és a Kardok Ásza egy évnyi inspirációt és intellektuális tisztaságot kínál a Vízöntő számára. A tarot szerint 2024-ben hihetetlenül ambiciózusak lesznek, és megállíthatatlanul törekszenek karriercéljaik felé. Magasabb fizetésre és jelentős bevételekre számíthatnak. Az évben lehetőség adódik az álmok megvalósítására, és hogy végre megtalálják az életcéljukat.

Ami a szerelmet illeti: 2024 az egyik legromantikusabb és legérzelmesebb év lehet számukra. Egyedülállók meglelhetik életük nagy szerelmét, a párban élők pedig néhány nehézség után összeházasodhatnak vagy családot alapíthatnak.

Halak

Az Akasztott ember és a Kelyhek 6 többek között 12 hónapos spirituális fellendülést jósol. Éppen ezért sok áldozatot kell hozniuk a Halaknak, és keményen kell dolgozniuk a céljaikért, vagy éppen az előléptetésért. Viszont mindenért meglesz a jutalmukra, és bőséggel teli évre számíthatnak.

A szinglik számíthatnak arra, hogy megismerkednek a lelki társukkal, míg a párban élők kapcsolata egy következő szintre léphet, és akár össze is házasodhatnak vagy családot alapíthatnak.

A tarot szerint rengeteget fejlődnek spirituálisan a Halak, végre felszínre hívják a csodás képességeiket, és az sem kizárt, hogy mindez egy spirituális utazáson történik meg.

fotó: freepik.com, forrás: astrosage.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!