Jól tudjuk, hogy lelki társ nem csak a párunk lehet, hanem  akár a tesónk, de természetesen a legjobb barátunk, barátnőnk is. Azt gondolnád, hogy kézen fekvő, hogy azért a legjobb barátod, mert a lelki társad is egyben, de a kettő nem feltétlenül jár mindig együtt és az is lehet, hogy csak egy karmikus barátság. Ám ha stimmel nálatok ez a 9 jel, akkor megnyugodhatsz, a barátod a lelki társad is egyben!

Nem muszáj, hogy az illető a legjobb barátodnak legyen titulálva a lényeg az, hogy most kiderítheted, hogy az adott barát (mivel az sem számít, hogy mennyi ideje ismeritek egymást!) vajon a lelki társad-e, akivel mondjuk egy lélekcsoportból származtok, volt már közös előző életetek és így tovább….

1. A „kötelező” jel: Nagyon sok a hasonlóság köztetek

A lelki társak mindig egy húron pendülnek. Ha mind a kettőtök természetileg hasonló vagy éltek-haltok a rock zenéért, ugyanaz a vallásotok, az értékrendetek, egy csomó mindenről ugyanúgy vélekedtek, akkor jó eséllyel lelki társak vagytok. Hozzá kell tenni, ettől még lehettek mások – mert nem kötelező két tojásnak lenni – de attól még vannak közös pontjaitok és ki tudjátok egyensúlyozni egymást.

2. Pozitív hatással vagytok egymásra

Amikor egyikőtök depis, a másik mindig kitudja húzni a gödörből. Folyamatosan támogatjátok, motiváljátok egymást, ha a célok megvalósításáról van szó. Amióta tart a barátságotok, úgy érzed több lettél, sok mindent elértél vagy kibírtál. Oké, nem feltétlenül a barátod miatt, de igenis érezhető a jelenléte az életedben, hogy sok mindent köszönhetsz neki és mindig számíthatsz rá.

3. Őszinte a kapcsolatotok

Attól még, hogy valaki a barátunk, nem várhatjuk el, hogy egy követ fújjon velünk mindenben és ez a lelki társakra is igaz. Nem attól lesz az valaki, hogy rábólint minden hülyeségünkre. Az illetővel nagyon őszinte kapcsolatban vagy, nem hazudtok egymásnak, tehát meg meritek mondani egymásnak, ha valaki nagy őrültségre készül vagy rossz úton jár. Egyszóval képesek vagytok tükröt mutatni a másiknak és ettől épül igazán a kapcsolatotok.

4. Önmagad lehetsz mellette

Nem színészkedsz előtte, nem akarod örökösen megnyerni, elkápráztatni, nincs megfelelési kényszered vele szemben, de görcsös félelmed se, hogy elhagy. Érzed, hogy önmagad lehetsz mellette, mert…

5. Elfogad olyannak, amilyen vagy

Kétségkívül jelzi, ha van egy kirívóan rossz szokásod, vagy ha változtatnod kellene valamin a magad érdekében. De ettől függetlenül úgy fogad el, ahogy vagy. Nem akar megváltoztatni, csak felhívja a figyelmedet a buktatókra és arra, amit te esetleg nem látsz, mivel teszel keresztbe magadnak.

6. Nyitott könyvek vagytok egymás számára

Nem feltétlenül azért mert telapaták meg empaták vagytok – bár az is lehet – de egyszerűen képesek vagytok belelátni a másikba. Tudod mit érez, mire gondol, hogy éppen milyen állapotban van és sokszor ez a „mutatvány” akkor is működik, ha kilométerekre vagytok egymástól.  Vagyis szavak nélkül is megértitek egymást.

7. Tudjátok, hogy van közös múltatok

Ez gyakran megesik a lelki társakkal, hogy az első pillanatban vagy csak később, de megállapítják, hogy ők már tutira találkoztak, sőt, sokszor azt is érzik, milyen formában, például anya-lánya viszonyban.

8. Egymás mentorai vagytok

Azok, akik eljutottak az előző pontig a kapcsolatukban azt is tudják, hogy mindennek oka van. Gyakran fejtegetitek a kapcsolatotok mibenlétét, mi dolgotok lehet együtt, de ettől függetlenül is tisztában vagy azzal, hogy rengeteget tanulhatsz tőle és ő is tőled. Egymás tanárai vagytok.

9. Az életedet is rábíznád

Jó, ez kissé nyálasan hangzik, de igaz. Tudod, hogy ő nem hazudik neked, nem ver át, nem használ ki. Teljesen megbízol benne, mert tisztában vagy azzal, hogy szeret, és a legjobbat akarja neked. Amikor vele vagy, biztonságban érzed magad. Egyetlen szóval képes megnyugtatni, jobb kedvre deríteni, szinte mágikus hatással van rád, ahogy elmondása szerint te is rá…

Kép: polet-dushi.ru

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink