2022 a Jupiter bolygó és ezzel együtt Zadkiel angyalának éve. Olvass tovább és megtudhatod, miben lehet a segítségedre az angyal az idei évben!

Zadkiel az irgalom angyala

Amellett, hogy a Jupiter bolygó angyala, az irgalomé is. Nevének jelentése: “isteni jóindulat” és sokszor Sachielként emlegetik. Bátorítja és motiválja az embereket, hogy forduljanak Istenhez kegyelemért és megbocsátásért, amelyre szükségük van a fájdalomból való gyógyuláshoz és a lelkiismeret-furdalás legyőzéséhez.

Emlékeztet arra, mi a legfontosabb

Zadkiel abban is segít az embereknek, hogy emlékezzenek arra, mi a legfontosabb, így arra összpontosíthatnak, ami igazán fontos az életükben.

Megszabadít a negatív viselkedési mintáktól

Segít megszabadulni a negatív szokásaidtól, hiedelmeidtől, viselkedési mintáidtól. Mindezt azért, hogy egészségesebb, boldogabb, kielégítőbb életet élhess. A folyamat során növeli az önbizalmadat, és észre fogod venni milyen képességekkel rendelkezel, miközben megismered valódi életcélodat.

„Zadkiel segít az embernek meglátni az isteni lényeget belül, és érzékelni azt másokban, így a töredezett, mesterkélt vagy meggyötört felszíni megjelenésen túl a benne rejlő isteni fénybe lát.” – írja Helen Hope a The Destiny Book című könyvében.  „Ez a csodálatosan erős arkangyal mindig ott van, hogy segítsen nekünk áthangolni a negativitásról és komorságról alkotott gondolatainkat a hit és az együttérzés gondolataira, ami átengedi a fényt, és ezáltal egy jobb világot jelenít meg magunk körül.” – idézi őt a learnreligions.

Mindezáltal sokkal egészségesebb és harmonikusabb kapcsolatot alakíthatsz ki másokkal. Nem kötnek gúzsba a hiedelmeid és nem akadályoznak a boldogság megtalálásában és megélésében.

Jean Barker a The Angel Whispered című könyvében azt írja, hogy Zadkiel „együtt fog dolgozni veled, hogy eltávolítson minden érzelmi méreganyagot a szívedből, hogy érzelmi gyógyulást érj el, ami csodálatos módon történhet meg. Arra is emlékeztet bennünket, hogy nyissuk meg szívünket és legyünk hálásak mindazért, amink jelenleg van, mert ha hálásak vagyunk azért, amink van, akkor az isteni forrás még többet ad nekünk.”

Megnyitja előtted a bőség és a jólét kapuját

Ehhez az arkangyalhoz társítják a Jupiter bolygót az asztrológiában és rengeteg pozitív tényező kapcsolódik hozzá Richard Webster szerint az „Angyalok enciklopédiája” című könyvében. „Zadkiel a Jupiter uralkodója… A Jupiterrel való kapcsolata miatt Zadkiel gondoskodik arról, hogy bőség, jóindulat, irgalom, megbocsátás, tolerancia, együttérzés, jólét, boldogság és jó szerencse jusson neked.”

Éppen ezért érdemes hozzá fordulni, ha bőségre és jólétre vágysz. Biztosíthatja számodra a szerencsét, amivel az élet bármely területén sikeres lehetsz. Az évben megoldódhatnak anyagi gondjaid, beindulhat a vállalkozásod és karrierbeli sikereket érhetsz el, miközben egyre csak gyarapodsz anyagi szinten.

Elősegíti a megértést és az együttérzést

Az irgalom angyalaként segít megérteni másokat: a nézőpontjukat, a helyzetüket, az érzelmi világukat. Segít fejleszteni a diplomáciai érzékedet, a toleranciádat, az empátiádat, amelyek révén meggyógyulhatnak a kapcsolataid. „Zadkiel arra ösztönöz bennünket, hogy tiszteljük testvéreinket, bármennyire is eltérőnek vagy radikálisnak tűnnek nézeteik. Mindannyian kapcsolatban állunk Isten szeretetével. Ha ez megvalósul, sokkal könnyebb toleránsnak és diplomatikusnak lenni.” – írja Cecily Channer és Damon Brown a The Complete Idiot’s Guide to Connecting Your Angels című könyvben.

Zadkiel és az általa felügyelt angyalok a lila fénysugárban dolgoznak, amely az irgalmasságot és az átalakulást jelenti. Ebben a minőségben megadhatják az embereknek azt a spirituális energiát, amelyre szükségük van ahhoz, hogy életüket jobbra változtassák – írja Diana Cooper az Angel Inspiration: Together, Humans and Angels Have the Power to Change the World című könyvében. „Zadkiel arkangyal, segít megszabadulni a negativitásaidtól és korlátaidtól. Ha meg akarsz bocsátani magadnak vagy másoknak, az ibolya sugár angyalai közbenjárnak és megtisztítják a probléma okát, és felszabadítanak a negatív karma alól. “

Segít emlékezni

Zadkiel úgy is kommunikálhat az emberekkel, hogy segít nekik emlékezni valami fontosra, miközben javítja a memóriát. Barker a The Angel Whispered című könyvében azt írja: „Ha emlékezned kellene valamire, vagy szeretnél valamit memorizálni, kérd meg Zadkielt, hogy segítsen.”

Doreen Virtue az Archangels 101 című könyvében azt írja, hogy a legfontosabb téma, amelybe Zadkiel segíthet emlékezni, az Isten szándéka az életükkel kapcsolatban. A Virtue ezt írja: „Zadkiel segíthet meggyógyítani a múltadból származó érzelmi sebeket. Az arkangyal együtt tud veled dolgozni a régi harag vagy az áldozat érzésének felszabadításán, hogy emlékezz az isteni célodra és megéld azt. Kérd Zadkielt az érzelmi gyógyuláshoz és eltereli a figyelmedet a fájdalmas emlékekről, és segít felidézni életed gyönyörű pillanatait.”

A lila vagy kék fény Zadkiel és angyalainak jelenlétére utalhat

Zadkiel és angyalai a lila és kék fénysugárral dolgoznak, ezért amikor ilyen színű fényeket látsz könnyen megeshet, hogy maga Zadkiel vagy egy angyala van melletted.

Hazel Raven a The Angel Bible: The Definitive Guide to Angel Wisdom című könyvében Zadkielt “a spirituális átalakulás és gyógyulás lila lángjának őrzőjének” nevezi, aki “az Istenbe vetett bizalomra és Isten jóindulatára tanít” és “vigasztalást hoz”.

„Zadkiel aurája mély indigókék, a hozzá kapcsolódó drágakő/kristály pedig lapis lazuli” – írja Barker a The Angel Whispered című könyvében. Ha ezt a követ a harmadik szemedhez tartod miközben a segítségét kéred, még teljesebben megnyílsz az isteni forrás előtt.”

Fotó: pixabay,com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

6 feladat, ami a Jupiter évében vár ránk

További cikkeink