Majdnem három évtized után érkezik az Átkozott boszorkák 2, Nicole Kidman és Sandra Bullock visszatérésével!

1998-ban debütált Sally (Sandra Bullock) és Gillian Owens (Nicole Kidman) szívmelengető története. Az Átkozott boszorkák film Alice Hoffman azonos című regényén alapul.

Átkozott boszorkák 2.: folytatódik a legszebb romantikus-boszorkányos film

A történet az Owens testvéreket követte, akik családjuk boszorkányainak hosszú sorából származnak. A nagynénik már kiskoruk óta mágiára tanították Sally-t és Gilliant, akik végül megtörtek egy ősi családi átkot. Az Átkozott boszorkák nemcsak egy csodás boszorkányos film, hanem a testvéri kötelék fontosságáról, a mindent legyőző szeretetről és az igaz szerelemről szól.

Az Átkozott boszorkák másik varázsa a szereplőgárdában rejlik, hiszen keresve sem találhattak volna alkalmasabb szereplőket Sally és Gillian szerepére, mint amilyen a két csodálatos színésznő, akikre valósággal ráöntötték a sokszor peches, de összetartó boszorkányok szerepét.

Június 10-én jelentette be a Warner Bros. Pictures (az eredeti film mögött álló filmstúdió) a hírt: hivatalosan is készül az Átkozott boszorkák 2. Sőt, a Deadline felfedte, hogy a két főszereplő tárgyalásokat folytatnak Sally és Gillian Owens szerepének újrajátszásáról.

„Hivatalos! Az Átkozott boszorkák fejlesztés alatt áll, és hamarosan megjelenik. 🌟🧙‍♀️” – olvasható a Warner Bros Instagram posztjában:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Warner Bros. Pictures (@wbpictures) által megosztott bejegyzés

Nicole Kidman maga is megerősítette a People-nek , hogy ő és Sandra visszatérnek a szerepeikhez: „Igen, én benne leszek. És Sandy is benne lesz. És ennyi.”

Bár azt még nem tudni, hogy más eredeti szereplők, mint amilyen Gary Hallett felügyelő (Aidan Quinn) vagy Bridget (Dianne Wiest) és Frances (Stockard Channing) néni visszatérnek-e a folytatásban, de már ennyi is elég a rajongóknak ahhoz, hogy tűkön ülve várják a filmet!

Egyelőre még premierdátum nincs, de valószínűleg a Max-on fog megjelenni a film, tekintettel arra, hogy a Max jelenleg a Warner Bros. tulajdonában van, és a stúdió által készített filmek közül sok a streaming oldalon is megtalálható. Sőt, az eredeti Átkozott boszorkák film is megtekinthető Maxon, így kézenfekvő választás lesz a folytatáshoz, ha eljön az ideje.

Forrás: goodhousekeeping.com