Úgy veszed észre, nem működik a teremtés? Nem érnek célba a vágyaid, pedig spirituális és hétköznapi szinten is mindent megteszel a siker érdekében? Nem biztos, hogy a Vonzás Törvényével van a baj! Számos oka lehet annak, miért nem működik a teremtő erőd, ebből az egyik pedig az, hogy te magad blokkolod.

 

Mindannyian különleges képességekkel születünk. Ilyen a teremtő erő is. De előfordulhat, hogy a környezetünk miatt elzárjuk vagy elfelejtjük ezeket a képességeket. Ám akár a testi, lelki panaszaink is okozhatják a képességeink, illetve a teremtő erő csökkenését vagy megszűnését. Érdemes képbe kerülni azzal, hogy mi mindennel blokkolhatod a teremtő erődet.

1. Negatív emberekkel vagy körbevéve

Sok esetben, amikor negatív emberekkel vagyunk körbevéve, akarva-akaratlanul egy védőpajzsot vonunk magunk köré. Ez segít megvédeni minket, de gátjává is válik képességeinknek, különösen, ha sokat foglalkozunk ezekkel az emberekkel vagy helyzetekkel. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg energiát vehetnek el ezek az emberek és magának a pajzsnak a fenntartása is, így nem jut elég energia a teremtésre.

2. Nem töltesz elég időt a természetben

Még ha városban is élsz, akkor is meg kellene találnod a módját annak, hogy néha egy kicsit a természetben időzz. A természetben való sétának rengeteg egészségügyi és mentális pozitív hatása van. Segít megtisztulni és feltöltődni. Ha túl sokat vagy a városban, emberek és elektronikai eszközök között, temérdek energiát vonhatnak el tőled. Ezeket tudatosan kell visszapótolnod.

6 jel, ami arra utal, hogy blokkolod a teremtő erődet

kép: unsplash

3. Nem törődsz a lelki gondjaiddal

Talán még a testiekkel sem. Márpedig, ha beteg, netán boldogtalan a tested vagy a lelked, hogy akarsz teremteni? A sok stressz, depresszió és más-más lelki panasz meggátol a teremtésben. Kutatások kimutatták, hogy a hormonális egyensúlyhiányt a stressz is okozhatja. Mivel tobozmirigyünk az endokrin rendszer része, ezek az egyensúlyhiányok közvetlen hatást gyakorolnak a harmadik szemre, amelyet a fizikai és lelki énünk közötti kapcsolatnak. Éppen ezek miatt fontos, hogy elegendő időt szánjunk a pihenésre és foglalkozzunk a testi és lelki jólétünkkel.

4. Nem foglalkozol eléggé az egészségeddel

Ahogy arról előbb szó volt, ha a tested beteg, a lelked is az lesz. Az energiáid ilyenkor visszahúzódnak vagy a beteg területre vándorolnak, nem a vágyaid megvalósulása felé. Ezért ajánlott odafigyelned a testi egészségedre és elegendő mozgást és egészséges életmódot biztosítani magadnak. Az ételeknek is van rezgése, márpedig az egészségtelen ételek képesek blokkolni a képességeidet. A drogokra és a különböző káros szenvedélyek pedig kiemelten ismertek a blokkoló hatásukról.

5. Nem hiszel önmagadban vagy a képességedben

Ha nem találod a helyedet a világban, lelki gondjaid vannak és még csak nem is hiszel önmagadban, a képességedben, hogy képzeled a teremtést? Fontos, hogy szívből higgy abban, hogy megérdemled a vágyadat, és igenis képes vagy megadni magadnak.

6. Még nem vagy elég stabil állapotban

Előfordulhat, hogy azért nem működik a teremtő képességed, mert még csak tegnap kezdted el gyakorolni. Nincs elég gyakorlatod benne. Vagy talán azt sem tudod igazából, mit kellene csinálnod, érezned. Hiányzik a teremtő erő mögötti tudás. Ilyen esetben érdemes előbb tanulmányoznod a technikáját (egyedül vagy segítséggel) és sokat kellene meditálnod. A meditáció segít stabilizálni és megnyitni az utat a képességedhez.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

7 módszer a siker elérésére a vonzás törvényének segítségével

forrás, kép forrása

 

 

 

További cikkeink