Jó volna szellemeket vagy angyalokat látni? Látomásokat kapni és a jövőt fürkészni? Megérezni, mi történik egy óra múlva?  Fotózás nélkül is olvasnád az aurát? Te is abban a sorban állsz, ahol az emberek azt várják, hogy kinyíljon már végre valahára a harmadik szemük, vagyis a hatodik csakrájuk és lássák, amit a szentek, a nagy guruk, meg a látnokok és csodaemberek? Lássuk, hogy vajon hol tartasz benne!

Tudnod kell, hogy elég ritka az, hogy a harmadik szem fogja magát és hopszala felpattanjon és „itt vagyok ragyogok, kinyíltam”. Ilyen is történhet persze, beavatás, baleset, megvilágosodás, tragédia és sok más tényező hatására is. De a legtöbb esetben az a szem inkább szép lassan nyílik. Mint egy évszázados álomból kinyíló szemecske. Éppen ezért olyankor is jelentkezhet egy-két jel, mikor éppen nyílik és olyankor napokon, heteken át érzékelheted.

De ha több „főbb” jel is stimmel nálad, akkor már az is lehet, hogy régóta nyitva van csak nem tűnt fel neked… vagy legalábbis nem tudtad, hogy „ez az”.

1. Gyakran fáj a fejed

Természetesen ez egy betegség tünete is lehet, de ha amondó vagy, hogy nem a migrén, a stressz sanyargat sem a kis millió más lehetséges probléma, akkor bizony ez is lehet egy jel. Hiszen a harmadik szemed a homlokod közepén van, érthető, ha a nyílása egy kis – vagy éppen másoknál oltári nagy – fejfájással jár.

2. Nyomásérzet a homlokon

Ha már a fájdalomnál tartunk… ha nem pokoli fejfájás gyötör, akkor előfordulhat, hogy nyíló harmadik szem idején nyomást érzel a homlokodon, ami esetleg kihat a szemöldökeidre is és talán még lüktet is!

3. Érzékenyebb vagy a fényre

Egyeseknél a harmadik szem megnyílása fényérzékenységgel jár vagy pedig azzal, hogy rettentően intenzíven látják a színeket. Gondolj bele, ez normális, hiszen még egy szemed nyílik, annak is szoknia kell a „világot” és persze hatással van a fizikai látásodra is, mivel összeköttetésben állnak.

4. Sokkal élénkebbek és intenzívebbek az álmaid

Az utóbbi időben egyre élénkebbek az álmaid vagy mindig is azok voltak? Valósághűen, színesen látod az álmaidat, mintha filmek lennének? Rettentő módon éled át őket, tele vannak érzelemmel vagy éppen szimbólumokkal, üzenettel és mindig emlékszel is rájuk? Nos, akkor feltehetően szépen nyílik szemed. De ha konkrétan megszoktad álmodni a jövőt és rendszeresen beválik vagy pedig álmaidban égiekkel társalogsz, akkor ne is legyen több kérdésed a harmadik szemed kapcsán…

5. Mintha megvilágosodtál volna

Az embernek több megvilágosodása is lehet. Tételezzük fel, hogy a minap elkapott egy energiahullám, érzés, valami lezajlott benned és azóta más embernek érzed magadat, legalábbis megváltozott a gondolkodásmódod. (Nos, az ember „magától” is léphet egy szintet, ha megérik rá és az égiek is feljebb emelhetik, de most ne merüljünk el jobban a rezgésszint kérdésében.) Tehát, egyszeriben úgy érezted, minden a helyére kerültél. Megértettél valamit, akár a világ, az Univerzum működését, akár az életcélodat és azóta megváltoztál. Tessék, kinyílt a harmadik szemed.

6. Megnő az igényed arra, hogy meditálj

Ha több jel is stimmel nálad, közöttük az is, hogy az utóbbi időben megnőtt az igényed arra, hogy meditálj, ez a harmadik szemed „üzenete” egy ösztönös reakció, mert a meditáció elősegíti a nyílás folyamatát. Csökkenti a kellemetlenségeket, de intenzívebbé teheti és akár fel is gyorsíthatja a nyílás időszakát. Meditáció közben a többi csakra vagy éppen maguk az égiek tolhatják meg az ébredés fázisát

7. Látomásaid vannak

Ez a ritka, de egyértelmű jele annak, hogy nyitva van-e a harmadik szemed. Akinek meditáción kívül, éber állapotban szoktak látomásai lenni, akár a jövővel kapcsolatban, annak már eléggé pisloghat a harmadik szeme. Főleg, ha mindenféle szentek, angyalok meg istenek szólnak hozzá… huhú, akkor bizony te is egy csoda ember lettél!

Ha csak néha-néha vannak látomásaid, akkor pedig jó úton jársz afelé, hogy teljesen megnyíljon a hatodik csakrád.

8. Látod a különböző entitásokat

Hasonlóan nagy szám az előbbihez. Ha vagy akkora mázlista, hogy nem régóta (vagy világéletedben) látod a szellemeket vagy az angyalokat, akkor kezedet csókolom, tudd, hogy nyitva van a harmadik szemed és jól szolgál a kedves egészsége.

9. Látod az aurát és az energiát

Nem mindenkiből lesz, mindjárt szuperlátnok van, aki előbb „csak” az aurát, az energiamezőt látja. Ez is nagy szó és ugyancsak annak a jele, hogy nyílik már a hatodik csakrád és egyre több mindent kezdesz meglátni a láthatatlan világból, amely körbevesz.

10. Belelátsz az emberekbe

Na persze nem röntgenlátásra tettél szert, de többször tapasztalod azt, hogy belelátsz az emberek fejébe, de legalábbis tudod mit, gondolnak, mit éreznek. Ez persze összefüggésben lehet azzal, ha empata vagy telepata (jesszus mennyi pata van), de a harmadik szem hatáskörébe is beleesik az, ha szabályosan belelátsz az emberekbe.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: youtube.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?