Mivelhogy a legtöbben úgy várjuk, mint a Messiást! A mindent elsöprő, intenzív, pokolian erős szerelmet. Aki életünk nagy szerelme, az igazi, a Nagy Ő, a Jackpot, az Isten lába. Ám a tükörlélek, avagy ikerláng szerelem ennél jóval többet jelent. A lelkek találkozást. Ez marha jól hangzik, de honnan tudhatjuk, mikor olyan elvakultan szeretünk valakit, hogy nem csak egy masszív fellángolás, hanem valóban ő az ikerlángunk avagy tükörlelkünk?

A legenda szerint Isten egy férfi és egy női lélekre bontja szét a lelket, amik után különböző életeken újra és újra megkeresik egymást, mert összetartoznak. Ez a szerelem olyan különleges, egyedi, amit nem lehet mással összecserélni. Minél több pont igaz a kapcsolatotokra, annál biztosabb az, hogy valóban meglelted az ikerlángodat:

1. Mintha mindig ismertétek volna egymást

Tudom, tudom, ezerszer hallottátok már, de bakker, mit csináljak, ha egyszer ez az egyik legklasszikusabb kel! Igen, egy csomó közös életetek volt már és ettől olyan ismerős! Ha meg van az „ezer éve ismerem” érzés, akkor már jó esélyed van arra, hogy ő az ikerlángod.

2. Olvastok egymásban

Másik klasszikus jel. Olvastok egymás gondolataiban, érzéseiben, olyanok vagytok egymás számára, mint a nyitott könyvek, sokszor még a másik mondandóját is befejezitek.

3. Olyanok vagytok, mint két tojás

Oké, ezzel talán mindjárt ki is merítem a klasszikus jelek listáját, merthogy ez a harmadik tipikus jel, hogy rendkívül hasonló a gondolkodásotok, érdeklődési körötök és a véleményetek is! Mikor ránézel, olyan, mintha saját magadat látnád benne.

4. Ő a mindened

Na, alakulunk! Szóval, úgy érzed, ő a mindened. Az életed értelme és nem csak picsogós, romantikus értelemben. Hanem komolyan úgy érzed, érte érdemes élni, fénnyel tölti meg az életedet. Amikor nem vagytok együtt, hiányzik, de olyankor is érzed kettőtök között a kapcsolatot.

5. Megváltoztál, mióta vele vagy

Valahol… nem teljesen, de igenis megváltoztál, mióta vele vagy, de előnyödre! Elkezdted kiküszöbölni a negatív tulajdonságaidat, úgy érzed, érte szívesen változol. Bár az is lehet, hogy mindez nem is tudatos, egyszerűen csak kihozod magadból a legjobbat. Mondhatni jobb ember lettél. Még saját magadat is megleped azzal, mi mindenre vagy képes és mások is észreveszik rajtad a változást.

6. Önmagatokat adjátok

Bár valahol megváltoztat, mert az ő dolga, hogy tükröt mutasson, motiváljon, fejlesszen téged, de igazából egy pillanatig sem kell színészkedned előtte. Maximálisan őszinte vagy vele és ő is veled! Nyugodtan adhatod önmagadat, mert ő úgy fogad el, ahogy vagy és nem akar megváltoztatni, ahogy te sem őt. Kölcsönösen tisztelitek és becsülitek egymást. Persze ettől még, te változol, mert ez a kapcsolatotok része.

7. Abszolút bizalom van köztetek

Sosem kételkedtek a másik szerelmében vagy hűségében. Teljesen biztosak vagytok egymásban. Minden tekintetben megbíztok a másikban, nem csak olyan téren, hogy nem csal-e meg, hanem hogy mindent elmondasz neki. Nincsenek előtte titkaid, ahogy neki sincsenek veled szemben. Nyíltan és egyenesen beszéltek egymással, sosem hazudnátok.

8. Nem korlátozzátok egymást

Párkapcsolatban vagytok, de mégis szabadok. Nem osszátok be egymás idejét, életét, nem mondjátok meg ki és mit csináljon. Hagyjátok egymást élni és boldogok vagytok így. Nem fojtjátok meg egymást a szerelmetekkel és elég teret hagytok a másiknak. Akár együtt vagytok, akár külön, mindig azt teszitek, amit csak szeretnétek.

9. Tökéletesen illeszkedtek az ágyban is

Nem csak a hétköznapokban egészítitek ki egymást tökéletesen, hanem a szexualitásban. Teljes az összhang köztetek, maximálisan érzitek a másikat, ösztönösen tudjátok, mire vágyik, mi esik jól neki. Óriási szenvedéllyel lángoltok egymás iránt és még évek múltán is vonzódtok egymáshoz testileg és lelkileg is. Nincsenek tabuk köztetek, képesek vagytok a szexről és a szexualitásról is lazán beszélgetni.

10. Egymás mentorai vagytok

Nem csak arról beszélgettek, hogy mi történt veletek a melóhelyen, hanem életbölcsességeiteket, tapasztalataitokat is megosztjátok egymással. Jóformán állandó mester és tanítvány kapcsolatban vagytok, ami természetesen váltakozni szokott. Minden tudásotokat megosztjátok a másik féllel. Úgy tanítjátok egymást, hogy közben nem törekszetek arra szándékosan.

11. Segítitek a másikat abban, hogy elérje célját

Ti igazán, szívvel-lélekkel támogatjátok és segítitek egymást, hogy a másik elérje a célját, mert valahol a sajátotoknak érzitek a másik álmait, mert ha az egyikőtök boldog, akkor a másik is az.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Képek: youtube.com

Ezt olvastad már?