Spirituális utunk elején még gyakran elkövetünk bizonyos hibákat, amelyek révén tanulhatunk, fejlődhetünk. Folyamatosan kapjuk a leckéket és képezzük magunkat. Az idő előrehaladtával és a tapasztalások révén egyre bölcsebbek leszünk. Mindemiatt mind máshol tartunk, más milyen szinten állunk. Ha igaz rád ez a 11 jel, akkor te már spirituálisan érettebb lettél a kezdetekhez képest!

1. Nem akarsz másokat megítélni

Egyáltalán nem izgat annak a lehetősége, hogy véleményt alkoss másokról. Nem számít, hogy kedvesek-nem kedvesek, spirituálisak-nem spirituálisak és így tovább. Tisztában vagy azzal, hogy sok alkalommal te is voltál már a helyükben, jártál hasonló úton, akkor miért ítélnél el bárkit is? Azt is jól tudod, hogy minden cselekedet és szó mögött van egy fájdalmas történet. Az ítélkezést inkább a bírákra hagyod.

2. Mélységes tiszteletben tartod a földet és az egész életet

Az spirituálisan érettek tisztelik a Földet és együttérzést mutatnak az irányába. Tisztában vannak azzal, hogy nem birtokolják a földet, hanem csak az élvezői. Egyetlen élő lény sem lehet „felsőbb” vagy „alacsonyabb rendű” egy másikhoz képest.

3. Tisztában vagy az ego szerepével

Az érettek tisztában vannak az ego hangjával és annak szerepével. Tudod, hogy az ego az önzést, az énközpontúságot, a hamis illúziókat, az elvárásokat szimbolizálja és táplálja. Emiatt az egohoz való kötődésed laza, de a szellemmel való kapcsolatod sokkal erősebb.

4. Nagyon érzékeny és empatikus vagy

Az igazán bölcs spirituális emberek nagyon érzékenyek a gondolatokra, érzelmekre és impulzusokra mind önmagukkal, mind más emberekkel szemben. De nem szenvednek az empátia vagy érzékenységük miatt, mert megtanultak határokat húzni és ápolják a lelküket.

5. Szívesen tanítasz

A spirituális embernek veleszületett vágya, hogy megossza bölcsességét, és idővel, mikor megérett, a tanításuk élő megtestesítői, hogy hiteles példái legyenek a szavaiknak. A lélek leckéinek megosztásához nem szükséges hivatalos beosztás vagy cím.

6. Képes vagy megtestesíteni a feltétel nélküli szeretetet

Önmagukkal és másokkal szemben is, még a legrosszabb körülmények ellenére is. Tudják, hogy a feltétlenül szeretet révén juthatnak közelebb isteni mivoltukhoz, és az égiekhez.

7. Tisztában vagy a spirituális életmódot övező csapdákkal

A spirituálisan bölcsek megtudják különböztetni az igazságot az illúzióktól. Ennek eredményeként könnyen képesek azonosítani az elme és az ego csapdájának trükkjeit, amelyek tévútra csalhatják őket.

8. Kevés dologhoz ragaszkodsz

Az igazán érettek tudják, mik a valóban fontos, értékes dolgok. Ezért nem ragaszkodnak a pénzhez, az ígéretekhez, rangokhoz, hatalomhoz, kapcsolatokhoz, szépséghez. Nem akarnak birtokolni. Főleg befelé építkeznek, nem pedig kifelé.

9. Gyakorlod a MOST hatalmát

A valóban bölcs spirituálisak már tudják, hogy a boldogság keresése végtelen küldetés. Ennek eredményeként tudják, hogy az egyetlen valódi béke és boldogság, amely megtalálható, a jelen pillanatban rejlik. A belső boldogságban és békében. Következésképpen ők nem keresik a békét és a boldogságot, hanem már MOST megélik ezeket. Egyáltalán: MOST élnek.

10. Egyedül és másokkal egyaránt boldog vagy

Az érettek egyedül is nagyszerűen érzik magukat, de párkapcsolatban, társaságban is. A belső békéjüknek és boldogságuknak nem feltétele az ember. Nem másoktól várják az örömöt. Másfelől tudják jól, hogy mindig lesznek, akik körbevegyék őket, ezért sem aggódnak a magány miatt.

11. Teljesnek érzed magad

A spirituálisan érettek felfedezték az igazságot, hogy alapvetően már egészek és teljesek – és ugyanaz vonatkozik minden emberre, függetlenül attól, hogy tudják-e vagy sem. Következésképpen már nem érzik annak szükségességét, hogy a boldogság vagy az elégedettség elérése érdekében bárkit is maguk mellett tudjanak. Megvan mindenük, amire éppen, MOST szükségük van. Az élet úgy jó számukra, ahogy van.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Attól még, hogy spirituális vagy, nem kell kötelezően önzetlennek lenned.

Leadkép

Forrás

Ezt olvastad már?