Az Univerzum mindig kommunikál mindannyiunkkal, függetlenül attól, hogy vallásosak vagyunk-e vagy sem. Van pár figyelmeztető jel, amelyet az Univerzum akkor küld, ha nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel. Ez is lehet az oka annak, ha azt érzed: mostanában nem vagy önmagad.

 

Nincs korlátozás arra nézve, hogy az Univerzum miként tud csatlakozni hozzánk. Bármilyen csatornán keresztül üzenhet.

Meglehet, hogy a küzdelmek, amelyekkel találkozol, vagy azok a blokkok, amelyeket állandóan felmerülnek, a Világegyetem jelei lehetnek, amelyek azt mondják neked, hogy rossz úton jársz.

A következő 7 figyelmeztető jelet akkor küldi az Univerzum, ha nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel:

1. Sokszor van rossz érzésed

Van, amikor egyszerűen nyugtalannak, tehetetlennek érzed magad. Talán még a gyomrod is forog és nincs köze a fizikai állapotodhoz.

Bárhová is mész, ott van ez a megmagyarázhatatlan érzés, mintha valami rossz történne. Szorongás és stressz uralkodik el rajtad (és kizárhatod azt, hogy a lelki állapotodhoz van köze).

2. Elveszítesz dolgokat

Amikor elveszítesz valami értékeset, azaz jelenti: újra kell értékelni az életedet és tudatosabbnak kellene lenned.

Ha pedig valaki elvett tőled valamit, az arra utalhat, hogy fel kellene ébredned abból az állapotból, amelyben jelenleg vagy.

3. Gyakori nézeteltérésekbe keveredsz

Gyakran kerülsz bajba és veszel össze a szeretteiddel vagy másokkal. Nem kell sok ahhoz, hogy haragot, dühöt érezz, hiszen instabil a lelki világod, és a magadba vetett hited.

4. Ügyetlen vagy

Meglehet, hogy ügyetlenebbnek érzed magadat, mint máskor. Folyton pechszériád van, eltörsz valamit, odacsíped valamidet, egyszóval mindig történik valami kellemetlenség. Mert nem vagy a jelenben és nem arra koncentrálsz, amire kellene.

5. Folyton rossz ómenekbe ütközöl

Az ókorban az előjelekről, ómenekről azt tartották, hogy az istenek üzenetei jövőt a jövőt illetően. Az előjelek azonban szubjektívek, ami azt jelenti, hogy az általuk hordozott üzenetek személyenként változhatnak.

De általában rossz ómennek számít például az utadat keresztező fekete macska, a megölt pók vagy a só kiborítása.

6. Balesetek érnek

Akár kisebb-nagyobb balesetek is érhetik az embert, minthogy letörik a körme vagy beüti a nagy lábujját. Amikor baleset éri az embert, érdemes megállnia és gondolkodnia. Vajon mit csinál rosszul, min kellene változtatnia, biztos jó úton jár-e…

7. Állandóan akadályokba ütközöl

Mindegy mennyi nehézségen vagy túl, esetleg éppen egyet megoldottál: jön egy másik. Folyamatosan akadályokba ütközöl. Ha egy lépést teszel, kettőt kell hátrálnod. Gondolkodj el azon, vajon miért nem kapsz zöld utat és miért tart vissza az Univerzum!

kép

forrás

Ezt olvastad már?