Nem az a baj, hogy reggelente elolvasod a napi horoszkópot. Még csak az sem, hogy szereted tanulmányozni a sajátod vagy mások csillagjegyét. Az is teljesen rendben vagy, hogy egy asztrológussal kielemeztetted magadat. A baj akkor kezdődik, amikor az egész életedet a csillagjegyed, az asztrológia kezdi maghatározni.

A következő jelek azt sugallják, hogy túlságosan függsz az asztrológiától:

1. Mindenki cselekedetét a csillagjegyének tulajdonítod

Persze, hogy fel fog fortyanni, hiszen Kos. Amiatt ilyen szarkasztikus, mert Mérleg. Azért ilyen földhöz ragadt, mert Bak.

Akár kifogást keresel az adott személy számára, akár csak egyszerűen meg akarod indokolni a hibáit, a tetteit, a szokásait, te mindent az illető csillagjegyével magyarázol. Nem olyannak látod az embert, amilyen, nem veszed figyelembe a személyiségét, a lelki világát, csak azt, hogy mi a csillagjegye. Neked az válasz mindenre az illetővel kapcsolatban.

2. Mentségként használod a saját csillagjegyedet

Azért vagyok olyan érzékeny, mert Rák vagyok. Amiatt vagyok spirituális, mert Halaknak születtem. A hangulatingadozásom annak köszönhető, hogy Ikrek vagyok. A tetteidre, a hibáidra, az erényeidre és a negatív tulajdonságaidra mind-mind a csillagjegyed a válaszod. Jobban mondva: kifogásod. De nemcsak mentségként használod, hanem egyszerűen felcímkézed vele saját magadat. Azért nem lehetsz kiegyensúlyozott, mert egy mindig pörgős Vízöntő vagy. Kár is lenne művészi babérokra törekedned, mert nincs hozzá tehetséged Kos lévén.

3. Bezavar a szerelmi életedbe

Talán találkozol a tökéletes sráccal. Jóképű, magabiztos, sikeres és humoros, egyszerűen minden tetszik vele kapcsolatban. Ő az, akire vágytál. De elkezdesz spekulálni, hogy ti ketten mennyire vagytok kompatibilisek. Talán már az első randi előtt vagy után megnézed a születési dátumát és kielemzed őt vagy a kettőtök viszonyát. Hiába telt jól vele az este, kiderül, hogy Bika, és te velük nem vagy kompatibilis, sőt talán még nem is szívleled őket. Mi a „megoldás”? Dobni az illetőt és keresni valaki olyat, akivel passzolsz.

4. Az alapján cselekszel, mit jósol neked a horoszkópod

Az egész napodat meghatározza az, amit reggel olvasol a napi horoszkópban. Vagy a hónapodat, netán az évedet. Sokszor szentírásként kezeled. Ha meg nem a napi horoszkópok, akkor az asztrológusod általi elemzés határoz meg. Amit ő kielemzett neked az tutira úgy lesz. Nem is dolgozol azon, hogy sikeres legyél, mert nem vár rád hírnév vagy gazdagság. Lemondasz a szabad akaratról, mivel jobban hiszel az elemzésben, semmint önmagadban. Meghallod, hogy a Mars belép a jegyedbe vagy a Jupiter retrográd mozgást végez és már kétségbe is esel, milyen csapás vagy anyagi problémák fognak érni.

5. Mások csillagjegye határozza meg a kapcsolataidat

Ahogy a szerelmi életedbe is bezavar, úgy a többi kapcsolatodba is. Nem vagy hajlandó barátkozni Nyilasokkal vagy éppen Oroszlánokkal. Ahogy már sokszor szó volt róla, ez alapján ítéled meg őket. Amint meghallod mi a csillagjegyük vagy te magad azonosítod őket, rögtön kialakul egy kép a fejedben róluk, hogy milyenek és az alapján fogsz viszonyulni hozzájuk.

6. Nem tudsz az asztrológia nélkül dönteni

Ha meg kell hoznod egy döntést, előbb elolvasod a napi horoszkópot, mit ígér aznapra vagy legalábbis a kérdéses időszakra. Esetleg felhívod az asztrológusodat, hogy „jósolja” meg neked a jövőt, árulja el, mit kellene tenned, mutasson neked utat.

7. Az életed az asztrológiára alapozod

Nemcsak, hogy nem tudsz dönteni a segítsége nélkül, de az egész életed arra alapozod. Mikor érdemes új dolgokba belefogni? Mikor legyen az esküvő vagy a keresztelő? Melyik nap menjek randira? Képes vagy az egész életedet aszerint szervezni, hogy mit ígérnek a csillagok.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Tudtad? Létezik egy 13. és egy 14. csillagjegy is!

leadkép

forrás

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?