Egyszerű a törvény: amilyen energiát bocsátasz ki, azt kapod vissza. Tehát, azok a gondolataid, amelyekbe energiát töltesz, azok teremtődnek meg és köszönnek vissza az életedben. Tiszta sor. De akkor mégis mi a jó francért nem működik, amikor régóta és kitartóan gyakorolja az ember? Mielőtt te is agybajt kapnál, hadd világítsunk rá, mik lehetnek a lehetséges okok, amiért nem működik nálad a Vonzás Törvénye.

Tehát, tudatosítottad magadban a vágyadat. Pipa. Látod magad előtt minden áldott nap. Pipa. Jó ideje gyakorlod és mégsem jön a kívánt eredmény? Nézzük csak, hol lehet a kutya elásva…

Nem vagy biztos igazán abban, hogy mit szeretnél

De már az előbb pipáltuk! Vagy nem? Hát bizony nagyon is lehetséges, hogy csak hiszed, hogy tudod, mit akarsz, de valójában a tudatalattid egy titkos kis szobájában még sem azt akarod. Lehet, hogy igazából rohadtul nem akarod azt az állást, amire jelentkeznél, mert utálnád. Lehet, hogy igazából pokolian félsz a házasságtól, a gyerekvállalástól, és ezért nem jön a csoda. Érted? Magadat becsaphatod, de az Univerzum a jó Istennek sem.

Nem viszel bele elég energiát

Nem elég csak úgy gondolni néha-néha arra, hogy több pénzre vágysz vagy egy boldog párkapcsolatra. Főleg nem depisen. Hogy érjen valamit a pozitív gondolat, több kell annál, hogy meg legyen a pozitív a gondolat. Az kell, hogy megéld azt! Ezért szokták ajánlani a vizualizációt, hogy szánj rá időt, képzeld el, éld át, mintha már meglenne. Érezd a boldogságot, a hálát, amiért végre meg van és sikerül! Tolj bele egy kis energiát, ne csak úgy immel-ámmal vágyakozz, hogy egykedvűségedben majd lefordulsz a székről.

Kételkedsz az erejében vagy abban, hogy elérheted

Nem szégyen azt bevallani. Jó, hogy igyekszel és azon vagy, hogy de sikerül, össze fog jönni és kizárj minden negatív gondolatot az elmédből. De ha közben mégis csak vissza-vissza mászik a kétely, hogy „hát ez tuti nem fog össze”, „mi van, ha mégsem”, „túl szép lenne, ahhoz, hogy igaz legyen”, akkor valójában saját magad alatt vágod a fát. Akkor is, ha nem hiszel az Univerzum teremtő erejében és abban az esetben is, ha nem hiszed el, hogy megérdemled. Elkaszálod a pozitív löketet, mindazt, amit felépítettél. Ha nem tudsz szívből hinni az Univerzum erejében, nem is fog tudni segíteni.

Valójában arra koncentrálsz, hogy mit NEM akarsz

A Vonzás Törvénye mindig működik. Akár pozitív, akár negatív dolgokra gondolsz. Vagyis ha túl sokat agyalsz azon, amit nem szeretnél, ami „csak ne történjen meg”, akkor jó esélyed van arra, hogy már csak azért is meg fog. Tehát minél jobban parázol attól, hogy kirúgnak, elveszítesz valamit, nem jön össze az, amiben nagyon reménykedsz, akkor talán te magad alapozod meg, hogy így legyen. Mint ahogy azt is, ha azon kattogsz, nincs miből befizetni a számlákat, túl sokat dolgozol, állandóan fáradt vagy. Ezeket erősíted, hát ezt is kapod.

Nem adsz elég időt a Vonzás Törvényének és belekontárkodsz

Természetesen senki se üljön a babérjain a csodára várva. Igenis lépéseket kell tenni céljaink érdekében. A megfelelő időben és helyen. Ha már kéred az Univerzum segítségét, adj is neki elég időt. Ne az legyen, hogy ráfókuszálsz, hogy tegyen meg neked valamit, de ha az két nap múlva sem történik meg, akkor görcsösen, erőszakosan megpróbálod magad megoldani. Még az Univerzumnak is kell egy kis időre, mire elrendezi a dolgokat, a szálakat, hogy hozzá juttasson ahhoz, amihez.

Megmondod, hogyan történjen meg!

De jó arc vagy te! Előbb még nem hagysz elég időt az Univerzumnak, sietteted, most meg azt megmondod neki, hogy csinálja? Neked az nem dolgod, ne dirigálj az Univerzumnak, hagyd őt szépen dolgozni! Nem az a lényeg, hogy rád találjon a szerelem, a boldogság, az egészség meg a felhőtlen élet? Figyu, te csak nyújtsd be a kérelmedet és tudd, hogy megkapod, azt, hogy miként, azt bízd az Univerzumra!

Félsz a vágy beteljesülésétől

Tessék, a büdös életbe nem gondoltad volna, igaz? Pedig ilyen is van! Valaki titokban fél attól, hogy megvalósul a vágya. Bakker, mi lesz, ha boldog leszek? Ha csőstül jön a pénz? Ha megoldódnak az anyagi gondjaim? Ha meglelem, életem szerelmét? Ha megkapom álmaim állását? Valaki annyira nem hisz, nem bízik magában, hogy felfoghatatlan számára, hogy megérdemli azt a valamit, hogy megtörténhet vele. Hiába, nagyon furcsa szerzetek vagyunk, bírom is magunkat meg az érdekes gondolkodásunkat!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép:  youtube.com

Ezt olvastad már?