Tudtunk, hogy vannak lelki társaink meg ikerlángjaink és egyesek szerint van még egy lélekcsoportunk is. Vagyis a lelkünk egy adott lélekcsoportból, úgyis mondhatjuk lélekcsaládból származik és születik le a Földre. Természetesen nem egyedül, vele tartanak a lélekcsoport tagjai is.

Mindenki rendelkezik lélekcsoporttal, illetve lélekcsaláddal, akivel előző életeidben az éterikus birodalomban is együtt voltál. A népes pereputty leszületnek veled együtt, hogy aztán a Földön újra megkeressétek egymást, tanulhassatok a másiktól, szerethessétek vagy megsegíthessétek egymást. Folyamatos összeköttetésben állunk a családtagokkal még akkor is, ha nem tudunk róla. Természetesen nem feltétlenül azok képezik a lélekcsaládunk tagjaikat, akik jelenleg fizikálisan a rokonaink. Lehet, hogy a barátaink, a kollégáink, a párunk vagy egy teljesen idegen ember az az egyik lélekrokonod.

Azt hihetnéd, hogy az életed során totál véletlenül futsz beléjük, hol egyiket, hol a másikat ismerve fel. De ez nem igaz. Valójában mielőtt lejöttetek, nagyon is megbeszéltek kivel, mikor és hol fogsz ismét találkozni. Hiszen mindennek meg van a maga ideje.

Pláne akkor, ha életleckét kell általa megtanulnod vagy a korábbi életetek problémáit kell megoldanotok és fel kell oldanotok a haragot, a sérelmeket, amiket éreztek.

humansarefree.com

Arról nem is szólva, hogy sokszor te magad is tudatos döntést hozol azelőtt, hogy leszületnél és kiötlöd, milyen életcélt kívánsz beteljesíteni vagy mit szeretnél megtanulni. A lélekcsoportod pedig segít abban, hogy ezt betejesítsd. Vagyis mikor azon agyalsz miért ilyen élet jutott neked, miért ez a dolgod éppen, valójában te magad döntöttél arról, hogy ez így legyen. Te választottad.

Ám nem csak egymás segítése céljából érkezhetnek. Sokszor ezek a csoportok isteni céllal születnek le, tehát a csoportnak küldetése van. Valamilyen feladatot, szolgálatot kell teljesíteniük idelent.

A lélekcsoportod lehet pár fős és több száz is. Éppen ezért tudd, hogy nem csak a „kellemes” személyek tartoznak bele, hanem azok is, akik akadályoznak, bosszantanak mert általuk juthatsz értékes tapasztalatokhoz. Ezek az emberek nem utálnak téged, valójában is nagyon is szeretnek, és vállalták, hogy így fognak viselkedni veled.

willowtreewellness.org

Jobb, ha tudod azt is, hogy nem biztos, hogy miután meglelted a lélekcsaládodból a párodat, anyádat, apádat, testvéreidet, gyerekedet, hogy az örökre is szól. Megeshet, hogy csak annyi időre kell most találkoznotok, amíg egyikkőtök megtanul valamit a másiktól vagy egyik a másik segítségére van. Lehet, hogy csak futólag találkozol velük, de az annál intenzívebb lesz. Emiatt sem szabad arra törekedni, hogy magunkhoz kössük. Bármennyire is fáj, el kell engedni, mindkettőtöknek tovább kell járnotok a magatok útját. Ebből kifolyólag tisztában kell lenned azzal, hogy nem biztos, hogy az összes csoporttagoddal fogsz találkozni ebben az életben, ugyanis lehet, hogy ők más időben születnek majd le.

Ugyanakkor nem csak a Felsőbb Énedtől meg az égiektől kaphatsz útmutatást, hanem a lélekcsoportod tagjaitól is!

Maga a találkozás, amiből felismerheted, nagyon hasonlít a tipikus lelki társsal történő találkozásra. Erről itt olvashatsz bővebben. De futólag nézzük csak át a jeleket:

youtube.com

Mi alapján ismerhetsz fel valakit a lélekcsoportodból?

  • Azonnal ismerősnek fogod érezni. Mintha már ezer éve ismernétek egymást. Természetesen nem a megjelenését, hanem az energiáját ismered fel, illetve a tudatalattid emlékszik rá.
  • Tipikusan betudjátok fejezni egymás mondatát, maximálisan rá vagytok hangolódva egymás gondolati és érzelmi világára.
  • Hasonló céljaitok vannak, ugyanazok a vágyak dolgoznak bennetek.
  • Ugyanúgy beszéltek, ugyanazt a szeretet, illetve spirituális nyelvet használjátok.
  • Elfoghat az érzés, hogy az illető, mintha a testvéred lenne vagy úgy szereted, mintha az apád volna. Emiatt erős vonzalmat és megmagyarázhatatlan szeretetet érezhetsz iránta.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: spiritualunite.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?