Mert mindenkinek meg van a maga útja, sorsa, amit érdemes járnia a boldog, elégedett, teljes élethez. Ahhoz, hogy meglelje önmagát, esetleg az életcélját. De sok esetben vaksi kuksik vagyunk, és fel sem tűnik, hogy letértünk az útról. Ilyenkor küld finom jelzéseket az Univerzum és attól függően mennyire vagyunk megkukulva, annyira küldhet erőteljesebb jeleket…

Ha a 10 jel közül a fele vagy annál több stimmel, akkor joggal kezdhetsz aggódni…

1. Egyik napról a másikra lesz depressziós hangulatod

Biztos voltál már így. Egyik nap felébredtél és kapásból világvége hangulatod volt. Egész nap rondának, szerencsétlennek találtad magad. Talán csak a cukrod volt alacsony – gondolhatnád – de valójában ez egy jelzés, ami arra próbál rávenni, hogy vedd észre, valami nem kóser az életedben. Van egy picike gubanc a gépezetben, amiért boldogtalannak, elégedetlennek érzed magad. Ha még aznap kiagyalod, figyelsz a jelekre, megvilágosodsz, másnap már ismét optimista leszel, de legalább egy-két napon belül.

2. Minden ok nélkül vagy nyugtalan

Bizony, bizony… ez a jól ismert mocsok érzés mindig a vihar előtti csendet hivatott jelezni, mikor egyik pillanatról, netán napról a másikra berobban valami az életünkbe és mindent felforgat. Ezért nem tudja soha az ember megállapítani, miért nyugtalan… csak tudja, hogy valami nem okés és utóbb rá is jön, hol volt a kutya elásva.

3. Állandóan feltartóztatnak

Emlékszel, mikor marhára siettél volna valahova? Egy találkozóra, állásinterjúra, a munkahelyedre, akárhova… de pont dugóba kerültél? Vagy richtig feltartott a szomszédasszony a locsogásával, amire már nem is emlékszel? Hogy késett a vonat és ott ragadtál valahol órákra? Az Univerzum keze volt a dologban, mert azt akarta, hogy legyen időd gondolkodni vagy legalábbis ne érj oda valahova a magad érdekében. Nem kibabrálni akart veled, hanem észhez téríteni!

4. Kritizálnak vagy többen ugyanazt mondják

Az Univerzum időnként kölcsön vesz magának egy-egy szócsövet, a párunk, barátaink, kollégáink vagy éppen vadidegenek köréből, csakhogy közölje mi a helyzet. Tehát, ha sokat kritizálnak mások, megszólnak és gyanúsan ugyanazt mondják a különböző források, ajánlatos lehet rajtani eltöprengeni… miért mondja azt mindenki, hogy valamit abba kellene hagynod vagy éppen elkezdened.

5. Minden ok nélküli harag nő benned

Egyesek néha látszólag minden ok nélkül éreznek haragot. Mintha a világra vagy önmagukra haragudnának. Olykor még dühkitörésük is van. Mikor már bedaráltad a nagyi porcelánvázáját vagy kézzel aprítottad fel a téglát, gondolkodj el azon, mire… kire haragszol igazán? Hidd el, rá fogsz jönni mert ez az Univerzum célja.

6. Folyton mindenkivel összeveszel

Mostanában szinte mindennap összepattansz a pároddal vagy a kollégáiddal, barátaiddal van rendszeres bajuszakasztás? Ilyenkor valahol az Univerzum veszekszik veled. Próbálj rájönni, mi lehet a célja ezeknek a veszekedéseknek, mire hívhatják fel a figyelmedet, mi lehet a mögöttes tartalmuk. Mert tuti nem azt jelenti, hogy mindenki rajtad akarja levezetni a feszkót…

7. Peches időszakodat éled

Peches napokat élsz át. Eltört a nagylábujjad mert belerúgtál a küszöbbe, netán odacsípted a kisujjadat a szekrényhez. Elvesztetted az imádott nyakláncodat vagy összetörted a Zsolnay tányérkészletet, meghúztad a kocsit és bedöglött a hűtő is. Ha nem egy dühös házi manó, kobold, szellem, démon szórakozik veled, akkor az Univerzum maga… de ne értsd félre, nem bántani akar, nem is megleckéztetni, ám úgy tűnik, másképp nem veszed észre a jeleit, és talán így felfogod végre, hogy nem jó az út, amin jársz…

8. Elfolyik a pénz

Hasonló az előbbihez… ha éppen nem tönkre megy valamid és ér folyton újabb meg újabb váratlan kiadás, akkor egyszer csak az tűnik fel minden hónap végén, hogy „elfolyt” a pénz. Kész, elszivárgott, elpárolgott. Hová lett? Valami nem oké, az fix. Talán másik munka után kellene nézned, vagy a munkáddal kapcsolatos viszonyodon kellene változtatni? Netán a szemedet nem szúrja ki, hogy boltkóros vagy Te vagy a tini gyereked?!

9. Örökös fejfájás vagy betegeskedés

Ha nagyon nem hagysz más lehetőséget az Univerzumnak, mert tényleg makacs és vaksi vagy, akkor sajnos a testedre is nyomást gyakorol. A kiadós és rendszeres fejfájás talán „észhez térít”, és rájössz végre, hogy valamit nem csinálsz jól. A különböző betegségek, a gyenge immunrendszer, a mindenféle kellemetlen nyavalya is utalhat erre, mint ahogy az, ha egyik napról a másikra lebetegszel. Mondhatni „kényszer szabadságra küld” az Univerzum, hogy ugyan gondolkodj már el. Aztán mikor megvilágosodtál, egy csapásra meggyógyulsz. Vagy valóban „csak” beteg vagy… na de ki hisz a véletlenekben?!

10. Minden visszatérő séma, egyben lehetőség is…

Ha bármilyen visszatérő sémát veszel észre az életedben, egy szituációt, beszélgetést, esetet, ami újra és újra megismétlődik, ne menj el mellette! Az jelent valamit! Az Univerzum azt akarja, vegyél észre valamit, tanulj egy hibádból, dologból, vagy esetleg javítsd ki. Ugyanis sok alkalommal erre szolgálnak a visszatérő dolgok, hogy megértsd és esetleg kijavítsd őket!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: imgur.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?