Ne utólag eszmélj rá arra, hogy „jé, pedig erre voltak jelek”, hanem vedd észre őket most! Az Univerzum néha vadul próbál nekünk üzenni, de olyan kis kukák vagyunk, hogy észre sem vesszük! Ha jelet kértél, és feltűnően nem kapod meg, akkor ez a cikk neked szól, ahogy mindenki másnak, hogy végre észrevegyétek az Univerzum üzeneteit!

Az Univerzum gyakran küld nekünk jelet – ha kértük, ha nem – és igyekszik neked utat mutatni, üzenni. Ám sokszor észre sem vesszük ezeket az üzeneteket, a jeleket meg nem tudjuk értelmezni. De talán most, hogy elolvasod ezt a cikket, utána már észre tudod őket venni és meg is érteni!

1. Kiéleződtek a megérzéseid és az ösztöneid

A megérzéseid, az ösztöneid csatornaként szolgálnak. Általuk vagy összeköttetésben az Univerzummal. Ha megbízol bennük, még élesebbek lesznek és még tisztább üzeneteket kaphatsz az Univerzumtól. Tehát, ha felerősödtek a megérzéseid, amik persze be is jönnek, akkor az Univerzum valamit nagyon próbál közölni veled és ezért igyekszik finomhangolást végezni rajtad, hogy figyelj már rá… ne félj attól, hogy becsapod magad, mert minden félelem akadályozza az Univerzum és a közted lévő kapcsolatot.

2. Tipikusan rossz vagy jó érzés fog el

Ugyanaz, mint az előbbi és tutira éreztél már ilyet. Mikor hirtelen elfogott a pokolian rossz vagy az észtveszejtően jó érzés. Nosza, mindenképpen érdemes ezekre figyelned, mert megakadályozhatsz általuk valamit vagy felkészülhetsz egy adott eseményre. Jó esetén pedig egyenesen előidézheted! Ha bárhol, bármikor is különös, megmagyarázhatatlan érzésed van – akár veszélyérzet, düh, aggodalom, szeretet – ne legyints rá, hanem vizsgáld meg!

3. Még jobban hiszel az Univerzumban

Újabban fokozottan hiszel az Univerzumban? Szent meggyőződésed, hogy „létezik” és dolgozik? Jelentheti azt, hogy megindultál bizonyos magasabb szellemi állapotok felé és hogy az Univerzum is igyekszik neked üzenni azáltal, hogy felerősíti a belé vetett hitedet.

4. Válaszokat keresel

Néha nem is teszed fel a kérdést, nem kérsz tudatosan jelet. Mégis keresni kezded a válaszokat, azaz érzésed, hogy valamit találnod kell, valamiféle magyarázatot, választ! Fokozottan odafigyelsz a jelenre, az emberekre, a pillanatra, a megérzéseidre, mert tudod, hogy az a bizonyos válasz, bármikor rád találhat.

5. Minden változást észreveszel

Az utóbbi időben észreveszed az apróbb kis változásokat az életedben és a környezetedben. Megérzed a sajátod és másokat rezgéseit, hangulatváltozásait, megváltozott viselkedését illetve minden külsőleg észrevehető változást.

6. Pozitív és negatív kritika

Az Univerzum hol megerősíteni, hol óvatosságra próbál inteni. Ehhez olykor másokat használ fel a környezetedből. Ha úgy látja, alacsony az önbizalmad vagy meg kellene valamit lépned, akkor pozitív önbizalommal lát el. Hogyha szeretné, hogy észrevedd rossz úton jársz, valamit nagyon rosszul csinálsz és változtatnod kellene, negatív kritikával fog illetni valakin keresztül. Ezért tart eléd tükröt mások segítségével.

7. Visszaköszönő események

Mostanában többször is belefutottál a „történelem ismétli önmagát” érzésbe? Folyton ugyanazokkal a személyekkel találkozol ugyanazok a szituációk fordulnak elő? Van valami az életedben, ami újra és újra megismétlődik, akár napokon belül? Talán tudod, hogy nem véletlen és most már azt is tudhatod, hogy ez bizony az Univerzum üzenete. Valami dolgod van az adott személlyel, illetve meg kell tenned valamit.

8. Ismétlődő számok

Ezzel a jelenséggel gyakran találkozunk, mikor 11:11-et meg 22:22-öt és tükörszámokat látunk. Mikor ezek a számok ismétlődnek, az szinte mindig az Univerzum számlájára írható. Így kívánja felhívni a figyelmedet. Mindig van valamilyen jelentősége, úgyhogy mikor legközelebb látod előtted a lehetőség Sherlock, hogy megfejtsd, miféle mondanivalója van számodra az Univerzumnak.

9. Megérint egy dal vagy kép

Ültél a buszon vagy villamoson és hirtelen megütötte a füledet egy beszélgetés, ami olyan volt, mintha neked szólna? Pont belevágott az életedbe, az adott problémádba? Vagy a kocsiban ülve a munkahelyedre tartottál, mikor a rádióban megszólalt egy szám, ami szinte olyan volt, mintha egyenesen neked küldték volna? Meglehet, hogy egy angyal vagy szellem próbál így üzenni neked, de azzal is számolnod kell, hogy esetleg az Univerzum a ludas!

10. Váratlan betegség vesz le a lábadról

Amikor minden ok nélkül, teljesen váratlanul lázasodsz be, romlik el a közérzeted, hányingered van és az ágyat kell nyomnod, akkor jó eséllyel az Univerzum keze van a dologban. Ennek oka lehet az, hogy annyira nem figyelsz rá, hogy csak úgy hallod meg őt végre, ha a fenekeden maradsz még akkor is, ha az ágyba kényszerülsz. A másik oka az lehet, hogy így védett meg téged, és segített elkerülni egy bizonyos személyt vagy hogy kellemetlen élményben legyen részed.

11. Eltörsz vagy elveszítesz valami fontosat

Ha eltörsz valami számodra értékeset vagy elveszítesz, állj meg és gondolkodj el! Mit érzel? Mit jelképezett számodra? Kitől kaptad vagy mire emlékeztetett? Ezzel kapcsolatban van számodra üzenete az Univerzumnak. Mivel máshogy nem vetted az üzenetét, sajnos kénytelen volt ilyen eszközhöz nyúlni. Reméljük, hogy amit elveszítesz, vissza is kapod és hogy nem okoz túl nagy károkat az Univerzum!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: project18.ru

Ezt olvastad már?