Reinkarnáció. Sokunk fantáziáját megmozgatják az előző életek. Tudni szeretnénk kik vagy mik voltunk. Ám ahhoz, hogy a spirituális utunkat járva fejlődhessünk, megszabadulhassunk előző életbeli, karmikus terheinktől, nem csak azt kell tudni kik voltunk és mi történt velünk. Ugyanolyan fontos annak tudatában lenni, hogy mit vállaltunk még leszületésünk előtt és mire számíthatunk…

1. Kezdjük azzal, hogy a lelked eleve beleegyezik abba, hogy visszajön. Akarata ellenére senki nem születik újjá. Ezért is telhet el annyi idő, mire valaki újra lejön. A léleknek időre van szüksége, hogy feldolgozza az elmúlt életét és meg kell érnie arra, hogy meghozza a döntést, ismét leszületik.

2. Azután megszületünk, kapunk egy új, friss és (remélhetőleg nem túlropogós) testet, amivel illik a lehető legjobb módon bánni, ha már kiszolgál bennünket egy életen át.

3. Az összes előző életed emlékét őrzöd magadban, mivel ott vannak a lelkedben. Tudni fogod, mikor érsz meg arra, hogy szembenézz velük, megismerd őket. Erőszakkal nem érdemes feszegetni őket. Különben is, gyakran maguktól törnek a felszínre, pont, mikor szükséged van rájuk, mikor meg kell tudnod valamit, ami hasznos lehet a jelenlegi életedhez.

4. Ami történt, az megtörtént. Nem az számít, ki voltál, hanem az, hogy most, ki vagy.

5. Megkapjuk a szükséges lehetőségeket, képességeket, hogy irányítsuk a sorsunkat és a megfelelő helyen és időben cselekedhessünk, kijavíthassunk a hibáinkat.

6. Vagyis megkapod a szabad akaratot, azt tehetsz, amit akarsz. De nem feledheted el a karma törvényét: amit cselekszel, azt kapod vissza. Lehet, hogy nem ugyanabban a formában, de visszatér hozzád az energia és a tett is.

7. Mielőtt lejövünk, már tudjuk, – és belénk van kódolva – hogy milyen leckéken át esnünk, miket kell megtapasztalnunk. Mindenki egyedi életleckéket kap és ezek nem átvállalhatóak. Tudd, hogy sosem azért kapod, mert valaki szenvedni akar látni, hanem mert így fejlődhetsz.

8. A saját életleckéiddel foglalkozz, ne másokéval. Adhatsz nekik tanácsot és segíthetsz útba igazítani őket, ha kérik, más egyéb esetben nem. De ha kérik, néha akkor is jobb meghagyni nekik a lehetőséget, hogy maguktól világosodjanak meg.

9. Addig kapod a leckéket, míg meg nem érted és tanulod, akár több életen át is. Csak akkor szűnik meg az inkarnálódás, ha megtanultad az összes leckédet, akkor már nem kell többet lejönnöd. Éppen ezért érdemes odafigyelni arra, mely helyzetek, hibák ismétlődnek meg újra és újra!

10. Kapsz tükröket is, hogy könnyebben és sikeresebben tanulhass. Ez a tükör bárki, bármi lehet, és bárhol felbukkanhat. Megmutatják, hogy éppen milyen vagy és mi rejlik még benned.

11. Nem érdemes a saját kezed által hamarabb befejezned a jelenlegi életedet, mert úgyis visszaküldenek, és csak bonyolítod a helyzetedet.

12. Mikor visszatérsz az égbe, tudd, hogy számítani fog, hogyan éltél, vagyis miket cselekedtél. Nem az fog számítani, hogy néztél ki, mennyi pénzed volt, mennyi tudás birtokában voltál.

13. Lehetőséged van beteljesíteni azt vagy azokat a (szerelmi) kapcsolatokat, amelyeket korábban nem tudtál. Mindenből új esélyt kapsz, vagyis az álmaidat is megvalósíthatod.

14. Találkozhatsz azokkal, akikkel már korábban is együtt éltél. Lesznek közöttük karmikus találkozások, miszerint csak addig vesztek részt egymás életében, amíg meg nem tanultok valamit, illetve ki nem egyenlítődik a karmikus adósság.

15. Ahogy a karmikus adósságot, úgy az átkot és a szerelmi kötést is cipelheted több életen keresztül.

16. Ha kérsz, kaphatsz jeleket, útmutatást, amik segítenek útba igazítani.

17. Amennyiben rossz úton jársz, be kell teljesítened a sorsodat, az égiek terelni fognak. Megteheted, hogy szembemész az árral, de előbb-utóbb magadtól térsz majd vissza az útra és magadtól kezdesz vágyni a sorsod beteljesítését.

18. Mindig lehetőséged van arra, hogy (segítséget) kérj, és ha megfelelő módon teszed, megadatik.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: articles.spiritsciencecentral.com

Gifek: imgur.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?