Angyalaink figyelnek ránk és gyakran üzennek nekünk. Számos lehetőségük van arra, hogy értesítsenek bennünket a közelgő veszélyről vagy valamiképp segítséget nyújtsanak nekünk. Ezért teszed jól, ha elolvasod ezt a cikket és számolsz ezzel az 5 jellel, aminek segítségével az angyalok üzenhetnek neked!

Ha figyelmeztető jelet kapsz az angyaloktól, ne riadj vissza! Állj meg és figyelj. Ez az angyalok ajándéka. Ha közvetlen veszélyről van szó, cselekedj gyorsan. Ha egy érzés jön, hogy hagyd abba, amit csinálsz, akkor tedd azt. Az angyalok nem akarják megzavarni vagy megnehezíteni az életedet, azért vannak, hogy támogassanak és segítsenek neked. A figyelmeztető jelek pedig ezt a célt szolgálják!

1. Hangokat hallasz

Az angyalok leginkább akkor avatkoznak az életünkbe, ha komoly baj készülődik és szeretnék azt megakadályozni. Ezért van az, hogy egyesek tisztán hallanak egy hangot a fejükben, ami megmondja, mit tegyenek vagy mit ne. Például: „Ne menj arra!” vagy „Menj utána!” Ilyenkor mindig segítenek elkerülni egy komoly testi sérülést vagy bármilyen más jelentősebb kellemetlenséget. Az is lehet: épp te segíthetsz máson. Amikor ilyen hangot hallasz és erőteljes cselekvési vágy, mélyről jövő érzés lesz úrrá rajtad, célszerű hallgatni a hangra.

2. Álmok vagy előérzetek

Az angyalok kommunikációjának egyik legegyszerűbb módja az álmaink felhasználása. Olyankor nyitottabbak vagyunk a szellemi üzenetekre, amikor az emberi ego alszik.

Ha balesetről álmodsz vagy valamilyen jelentős kellemetlen élményről, amihez erőteljes „valami rossz fog történni” érzés is párosul, akkor arra bölcs dolog odafigyelni. Nem minden esetben következik be a baj, de valamikor csakugyan az angyalok figyelmeztetnek így. Bizonyára te is nem egy ilyen történetet hallottál, hogy valaki előre megálmodta a repülőgép- vagy éppen autóbalesetét.

Az álmok és az előérzetek célja, hogy segítsenek rendezni a gondolataikat, az érzéseiket és el tudd dönteni: mit tegyél.

3. Az a kellemetlen érzés a gyomrodban

A gyomrodnál van a napfonat csakrád. Ez az energiaközpont a mentális világra van hangolva, és gyakran ez az a terület, ahol a figyelmeztetés jelei keletkeznek. Ez a terület különösen érzékeny, és sok esetben az angyalok is itt jelzik, ha valami baj készülődik. A jelzés hányingerként, összehúzódásként, görcsként jelentkezhet. Ne hagyd figyelmen kívül ezeket az érzéseket!

Például, ha hányingert érzel minden alkalommal, amikor egy adott ember közelében tartózkodsz, ez annak a jele, hogy valami nincs rendben, és talán épp arra figyelmeztet: el kellene kerülnöd azt az illetőt.

Kérd az angyalokat, hogy segítsenek megérteni az érzést, hogy ennek megfelelően cselekedhess és biztonságban lehess.

Az ilyen típusú figyelmeztetések célja a segítség, és nem az, hogy megijesszenek. Nem kell bizonytalannak érezned magad, ha tudod: angyalaid mindig ott vannak, és tudatják veled, ha valami nincs rendjén.

4. Furcsa késések vagy mechanikai hibák

A megmagyarázhatatlan mechanikai hibák az egyik leggyakoribb figyelmeztető jel, amelyet az angyalok arra használnak, hogy felhívják a figyelmedet. Elég figyelemre méltó, hogyha valamiképp megoldódik a dolog, akkor a mechanikai probléma gyakran varázsütésre eltűnik. Előfordulhat, miszerint nem akarják, hogy beszélj valakivel, megtegyél valamit, megkapj egy üzenetet. Elhiheted: mindezt jó okkal!

Az angyalok késleltetési taktikát alkalmazhatnak, hogy lelassítsanak és felhívják a figyelmedet valamire. A lekésett busz, a törölt repülőjárat, a késében lévő vonat mind-mind megóv attól, hogy elkövess valamit vagy jelen legyél egy eseménynél. Mindig próbáld megkeresni ezeknek a mélyebb jelentését, hogy vajon mi céllal okozhatják ezeket az angyalok.

5. Hirtelen megbetegedések vagy mások baljós figyelmeztetései

Több olyan beszámolóról is hallani a szeptember 11-i áldozatok családjaitól, amelyek szerint szeretteik hirtelen rosszul érezték magukat aznap reggel, de nem vették figyelembe az állapotukat. Egy beszámoló megemlít egy férfit, aki rettenetesen szédült aznap reggel. Figyelmen kívül hagyta a tüneteit, és úgy döntött, mégis elmegy dolgozni, annak ellenére, hogy felesége otthon maradt és pihent.

Továbbá az angyalok gyakran más emberekkel figyelmeztetnek a lehetséges veszélyekre; függetlenül attól, hogy barátok, családtagok, vagy idegenek. Ezeknek az üzeneteknek olyan jelentése van, amely miatt okos lépés megállni és elgondolkozni. Ha valaki azt mondja, aggódik érted, netán másért, különös álma, megérzése volt vagy maga sem érti, miért mondja neked azt, amit, akkor azt tekintsd jelként és gondolkozz el a mélyebb értelmén!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

leadkép

forrás

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?