Hozzád csapódott, rád ragadt. Nagyon is lehetséges és sajnos kevesen veszik észre, hogy egy szellem lett az árnyékuk. Nemcsak követi, hanem még le is szívja az energiájukat. Kivéve persze, ha Caspert, a jó és barátságos szellemet sikerült kifognia, adná az ég, hogy inkább így legyen. De egyáltalán mik azok a jelek, amelyek arra utalnak, hogy egy (vagy akár több) szellem csapódott az emberhez?

Talán az lehet az első kérdésed, hogy miért? Miért csapódik mellénk egy szellem? Ha ismerősről van szó, barátról, rokonról, könnyen lehet, hogy aggódik értünk, valamire figyelmeztetni szeretne, üzenni óhajt nekünk. Sőt, az is lehet, hogy mi magunk nem hagytuk elmenni az illetőt és tudatlanul kötöttük magunkhoz.

Minden más esetben inkább az szokott lenni, hogy az a szellem az aksit látja bennünk. Egy nagy és finom energiakupacot, amire ha rácsatlakozik, ő is mindjárt feltöltődik, aminek persze meg vannak a maga hátulütői…

Mint ahogy annak is, ha a szellem bábnak kíván használni bennünket és befolyásolni kezd. Belénk ülteti szokásait, gondolatait, érzéseit. Ettől a szellemnek szinte olyan érzete lesz, mintha élnie.

Ez pedig az 7 jel, hogy rád tapadt egy szellem:

1. Úgy érzed, nem vagy önmagad

Ahogy arról előbb is szó volt, ha egy szellem bábnak akar használni, és befészkeli magát a tudatodba, akkor könnyen kifordulhatsz magadból és általában pozitívból, negatívba megy át az ember. Mondjuk dohányozni kezdesz, holott sosem volt szokásod. Azután állandóan megsértesz másokat, pedig soha nem voltál goromba fajta. Majd ez egészen durva méreteket ölthet, míg nem azt érezheted: ez nem te vagy. Ha csak nem más mentális probléma merült fel nálad, akkor könnyen lehet, hogy a melléd csapódott szellem befolyásol.

2. Megváltozott a házi állatod veled való viselkedése

Ha szellem általi befolyásoltság alatt állsz vagy energiájának köszönhetően megváltoztatta az aurádat, a kutyád, macskád számára is idegen lehetsz, aki morog, fúj rád, esetleg odakap. Még akkor is, ha „csak” akkumulátornak használ a szellem. Hogyha nem „jóféle”, akkor zavarhatja a házi kedvencet a jelenléte és emiatt veled is másképp fog viselkedni.

3. Mentálisan megbetegszel

Voltak már olyan esetek, ahol az derült ki, hogy a depressziót, az elmebajt, vagy más hasonló mentális megbetegedést egy szellem okozta. (Jó igen, olyan is derült már ki, hogy valaki tényleg beteg volt.) De nem szabad kizárni annak a lehetőségét, ha valaki tartósan depressziós, sötét gondolatai vannak, szenvedélybeteg vagy mentális problémái vannak, hogy tényleg egy szellem csapódott hozzá.

4. Romló közérzet és fizikai állapot

Amennyiben egy szellem tápláléknak használ bennünket, akkor egy idő után fáradtnak, energiaszegénynek érezhetjük magunkat. Mindegy mennyit alszol, ugyanolyan fáradt leszel. Nemcsak az energiáidat, hanem a motiváltságodat is elveszíted. A testi kimerültség pedig más egyéb fizikai megbetegedésekhez vezethet. Pont, mint egy vámpír két lábon járó üdítője lennél.

5. Alvászavar és rémálmok

A ránk ragadt szellem képes lehet belépni az álmainkba, aminek következtében pokoli álmokat varázsolhat nekünk. Ha rendszeresen rémálmaid vannak, esetleg úgy érzed, valakivel kapcsolatosak, de nem ismered az illetőt, nyugodtan élhetsz a gyanúval. Mint ahogy azzal is, ha nehezen alszol el, rendszeresen reszketve, izzadva vagy akár kiabálva ébredsz. Ám az álmatlanság is utalhat a jelenlétére.

6. Gyakran van rossz érzésed

Újabban sűrűn vagy nyugtalan, feszült, ideges? Magad sem tudod miért, de mindig rossz érzésed van? Néha talán azt is érzed, hogy van ott melletted valaki? Ha nem a kezdődő paranoia vagy kimerültség, egy elnyomott lelki baj okozza, akkor inkább egy szellem.

7. Csupa jó dolog ér téged

Hát nem sok jel mutat arra, ha jóságos, pozitív szellem van mellettünk. De ha van egy Casperünk, esetleg egy drága jó elhunyt rokonunk, utalhat olyan jel is arra, hogy mellénk szegődött, hogy csupa jó dolog történik velünk. Néha kirívóan jók. Csoda folytán megúszol egy munkahelyi balesetet karcolás nélkül, bejönnek a lottószámok, állandóan szerencse ér. Lehet, hogy az őrangyalod pörgött fel vagy a tündérek szórtak be egy nagy adag szerencsével, de ne vesd el annak a gondolatát se, hogy egy szellemnek köszönheted mindezt.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

12 jel, hogy szellem ólálkodik körülötted

Leadkép: catchnews.com

Gifek: imgur.com

Szólj hozzá!
Ezt olvastad már?