Persze úgy könnyű, ha a nagyid vagy anyukád bevallotta egy szép nyári estén mikor tízéves voltál vagy pár éve közölte veled. De néha nem ilyen egyszerű a történet, mert mondjuk nem maradt olyan, aki elmondhatta volna neked az igazságot vagy szándékosan titkolták előtted, hogy ne nehezítsék meg az életedet, esetleg nem láttak még elég felkészültnek hozzá. Ellenben vannak árulkodó jelek! Természetesen az is az lehet, ha képes vagy megálmodni a jövőt épp úgy, ahogy édesapád vagy a dédapád is. Viszont van itt 10 biztos jele annak, hogy boszorkányok a felmenőid! Ez a cikk majd segít neked tisztán látni!

1. Az őseid érdekes történeteket meséltek a rokonokról

Az őseid folyton érdekes történeteket meséltek a családról vagy egyes tagjairól? Az született boszorkányokat gyakran családi történetekkel és „mesékkel” nevelik fel. Az utódaik számára nagyon fontos, hogy megismerjék a boszorkányság világát.

Sőt, ezek a történetek gyakran rendelkeznek bizonyos mintával. Megtanítja a fiatal boszorkányokat a hagyományaikra, vagy felépíti erkölcsi alapjaikat.

2. Az őseid bájitalkészítők

Az őseidnek mindig volt egy-egy „csodafőzete?” Nagyon gyakori, hogy egyes boszorkányok családok saját bájitalokkal, receptekkel rendelkeznek. Tudod, mikor még ma is a dédi gyógyteáját iszod, mert az a legtutibb meghűlésre vagy szerelmi bánatra.

3. Az őseid álomértelmezők

Az őseidet mindig is érdekeltek az álmok? Kibeszélték őket és meg is fejtették? A boszorkányok és természetesen a született boszorkányok tudják, hogy álmainkban jobban megismerjük valódi természetünket és kapcsolatba léphetünk a szellemvilággal vagy épp belepillanthatunk a jövőbe. Ráadásul az született boszorkányok megvárhatják a megfelelő pillanatot, hogy gyermekeikkel vagy unokáikkal beszéljenek varázslatos képességeikről. Ez a „megfelelő pillanat” sokszor egy álom után következhet be, amelyet a gyermek látott. Egy álom, amely feltárja valódi sorsát.

4. Az őseid sajátos tanácsadók

Az őseid furcsa tanácsokat adtak? Van, hogy az embernek olyan tanácsokat adnak, amelyeknek nincs értelme, ha nem vagy boszorkány. Sokkal inkább babonának tűntek, amin mások, csak nevettek. Vannak bizonyos furcsának tűnő, de nagyon is értékes tanácsok, amiket csak a boszorkányok érthetnek. Például mindig kell tartani otthon egy serpenyőt bazsalikommal, vagy ne hagyja az ember a haját fésűjén.

5. Az őseid kivételes szakácsok

Az őseid különösen jól főztek? Előszeretettel használtak természetes alapanyagokat, amiket maguk állítottak elő? Vagy a nagyid még most is maga szedi vagy termeszti a gyógynövényeket a teáihoz? A boszorkányok szeretik a gyógynövényeket és a fűszereket, és szeretik ezeket minden nap használni, nemcsak a varázslatokhoz.

6. Az őseid természetbarátok

Az őseid gyakran hívtak vagy hívnak téged a természetbe? Az született boszorkányok szeretik megtanítani örököseiknek a természet csodáit. Az új boszorkányokat megtanítják a madarak, hüllők és fák felismerésére. Tevékenységeket szerveznek a vadonban, sok időt töltve a tavak, folyók, erdők, partok stb. közelében Megtanítják örököseiknek, hogyan lépjenek kapcsolatba a természettel.

7. Az őseid magányos farkasok

Gyakran kicsit elszeparáltnak tűntek az őseid vagy egy-egy rokonod szeretett egyedül lenni? A boszorkányok nem félnek egyedül maradni. Valójában bizonyos rituálék és eljárások miatt is szükséges. Szó sincs arról, hogy nem élvezik a társaságát. Ellenkezőleg. De szeretnek egyedül, önmagukkal vagy a természettel lenni.

8. Az őseid élő naptárak

Az őseid mindig tudják, mi a jelenlegi holdfázis, vagy mikor milyen ünnep következik? A boszorkányok mindig összhangban vannak a Nap és a Hold körével. Nagyon fontos, hogy a boszorkányok naprakészek legyenek az aktuális csillagállásokkal.

9. Az őseid szertartásokat hajtottak végre születés vagy halál idején

Az őseid rítusokat végeztek, amikor új gyermek született vagy új házba költöztek? Esetleg mikor beköszöntött az újév?  Észrevetted, hogy a ház tükreit lefedték, amikor meghalt valaki?

Bár nem sokat beszélnek arról, amit csinálnak, ragaszkodnak a rituálék elvégzéséhez. Ezenkívül azt akarják, hogy leszármazottaik részt vegyenek ezen rituálék valamelyikén és igyekszenek megismertetni velük a szokásaikat. Sokszor úgy vonják be a gyermekeket a különböző varázslatokhoz, hogy azok kicsiként még fel se fogják egészen, mit csinálnak.

10. Te és őseid ugyanazokat a boszorkányjelek viselitek

Az őseid ugyanazokkal a jelölésekkel rendelkeztek testükön, mint te? Azt mondták neked, hogy örökölted a furcsa foltokat a testeden? Ha nem is feltétlenül ugyanolyan, de sokszor vannak bizonyos jelek, sajátosságok, amik jellemzők a boszorkánycsaládokra, akár egy anyajegy vagy egy hajszín, de néha egészen olyan, mintha rövid időn belül reinkarnálódnának.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

9 jel, miszerint természetboszorkány vagy!

leadkép: pinterest.ca

gifek: imgur.com

forrás: magicalrecipesonline.com

Ezt olvastad már?