A tisztánhalló képes meghallani mások gondolatait, illetve kapcsolatba léphet a szellemekkel, és a különböző entitásokkal.

Az egyik legnehezebben fejleszthető pszichikai képesség a tisztánhallás (clairaudience). Ennek az az oka, hogy nehéz felismerni a különbséget a belső tudatos hangod és a „fizikain túli” információk között.

Mi az a tisztánhallás?

A tisztánhallás a lélek azon képessége, hogy a fizikai hallásérzékelés határain túlról hangokat fogadsz be. Az információk származhatnak elhunytaktól, az angyaloktól, szellemi vezetőktől, de akár Istentől is. Mi több, akár embertársaid gondolatát is hallhatod.

A következő jelek segítenek eldönteni, hogy tisztánhalló vagy-e:

1. Előszeretettel beszélsz magadban

Mielőtt megtennél valamit, előtte hangosan értekezel önmagaddal? Ez annak a jele lehet, hogy tisztánhalló vagy, mert a saját hangod megkönnyíti az információ feldolgozását. A szavak hangos meghallgatása segít az elmének abban, hogy megértse, mit kell tennie, vagy mire legyen figyelmes. Ebből kifolyólag talán auditív alkat vagy, aki hallás után tanul könnyebben, de legalábbis jobban el tudod képzelni a dolgokat, ha hallasz róluk. Ilyenkor persze az is lehet, csupán a lelkeddel beszélgetsz.

2. Gyakran tapasztalsz fülcsengést vagy zümmögő hangot hallasz

Szögezzük le az elején, hogy ez akár betegség tünete is lehet, így érdemes ezt kizárni! Amennyiben ez megtörtént, akkor meglehet, hogy egy szellem, akár angyal szeretné így felvenni veled a kapcsolatot, netán figyelmeztetni próbál, igyekszik felhívni valamire a figyelmedet.

3. Testetlen suttogást, beszédet hallasz

Természetesen ez az egyik legkézenfekvőbb jele a tisztánhallásnak. Hallod a szellemeket, az angyalokat, a különböző lényeket. Ki tudod zárni, hogy a távolból hallasz valamit, és nem az elméd szórakozik veled. Ha nincs a fizikai síkon beazonosítható forrása, biztos lehetsz abban: a szellemvilágból érkezik a beszéd.

4. Meghallod mások gondolatait

Ez a másik legnyilvánvalóbb jele annak, ha tisztánhalló vagy. Képes vagy meghallani a szeretteid, barátaid gondolatait. Általában velük kezdődik, mert ők állnak hozzád a legközelebb. Utána, némi odafigyeléssel vagy gyakorlással képes lehetsz idegenek gondolatait is meghallani. Természetesen ez csak akkor érvényes, ha ellenőrizni is tudod, hogy amit hallottál, valóban azt gondolta az illető.

5. Hirtelen ötleteid támadnak

Előfordult már veled, hogy vezetés, zuhanyozás vagy mosogatás közben jött egy nagyon tiszta gondolatod? Egy kirívó ötlet, egy megoldás, egy megvilágosító gondolat. Ez persze több helyről érkezhet, de az is megeshet: épp egy szellem vagy angyal súgta neked.

6. Zenét hallasz

Egyes művészek esküsznek arra, hogy a zene, amit megkomponáltak, leírták a szövegét, előtte tisztán hallották a fejükben. Talán veled megesett már hasonló. Nem e világból származó zenét hallottál, és nem az emlékezeted tréfált meg. Könnyen megeset, az égi szférák zenéit hallod ilyenkor, és nem kizárt, hogy üzenetet tartogatnak neked.

7. Olyan üzeneteket hallasz, amelyeket mintha csak neked küldték volna

Ahogy azt a szellemes, démonos filmekben is láthattad: szól a rádió, a zene, a tévé, és valami olyat hallasz, amit senki más nem. Ezt kísértheti recsegő, statikus hang, ami a fehér zajra utal, a frekvenciára, amin a szellemek tudnak kommunikálni. De az is lehet, hogy egész egyszerűen megváltozik számodra  a zene szövege és közvetlen kapcsolatot teremtenek veled. Ha nem a képzeleted játszott veled, akkor az asztrálvilág keresi veled a kapcsolatot!

Miért hallod a hangokat?

Először is célszerű előbb alaposan meggyőződni arról: nem az elméd játszik veled. Hidd el, nagy játékos! Meg kell tanulnod kizárni annak a lehetőségét, hogy a saját hangodat hallod a fejedben, ehhez pedig rendszeres önvizsgálatra van szükség. Veszélyes, stresszes helyzetben, felfokozott érzelmi állapotban különösen találékony tud lenni az elménk, és előcsalhat olyan gondolatokat, amelyek a segítségünkre lehetnek.

Ha úgy érzed, te tényleg tisztánhalló vagy, felmerülhet benned a kérdés: mit akarnak tőled a szellemek meg a többiek? Például azt, légy közvetítő és adj át valakinek egy üzenetet. Vagy közvetlenül neked szól az üzenet. Esetleg figyelmeztetni akarnak egy veszélyre vagy egy pozitív sorsfordulatra. Kismillió oka lehet, miért hallod őket. Mondani sem kell, ez egy képesség, amit te irányítasz. Ha zavarnak a szellemek vagy az, hogy hallod mások gondolatait, meg kell tanulnod uralni, és kikapcsolni az adottságodat.

Figyelmeztetés:

Ha olyan hangokat hallasz, amelyek nem a sajátjaid, viszont kicsit sem barátságosak, mert mondjuk rá akarnak venni arra, hogy kárt tegyél magadban vagy másban, akkor azonnal „kapcsolj ki”, és semmi esetre hallgass ezekre a hangokra. Amennyiben elvethetjük azt, hogy valamilyen pszichés betegségtől (skizofrénia, stb.), depressziótól szenvedsz, akkor könnyen lehet, hogy ártó szellemek vagy démonok akarnak az elmédbe férkőzni és irányítani.

forrás: strengthessence.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Hasonló cikkeink

Ez a 8 jel arról árulkodik, hogy tisztánlátó vagy

További cikkeink