Kíváncsi vagy arra, mi vár rád februárban a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya erre a hónapra.

Ez vár a csillagjegyekre a február havi taroszkóp szerint:

 

Kos: A torony, fordítva

Jó esély van rá, hogy 2023 februárjában mindent lerombolsz, ami azt jelenti, hogy most már tudod, min kell változtatnod, magad mögött hagyni, és kész vagy ezért komoly lépéseket tenni. Februárban teljesen megújulsz. Fájdalmas lehet elengedni bizonyos dolgokat, de ennek köszönhetően lesz az életed sokkal jobb.

Bika: Kardok ásza

Február nagy változást hoz számodra, Bika, mert szinte mindent felrúgsz magad körül. Ez nem azt jelenti, hogy szakítani fogsz a pároddal, de azt igen: keményen fogsz fogalmazni vele szemben, és másokkal is.  A kardok ásza gyors, brutális fejleményeket hoz. Az a célod, hogy te legyél az életedben az első helyen, és mostantól elsősorban azt fogod nézni: neked legyen jó.

Ikrek: Botok 3

Lefekteted új életed alapjait, ami lassan – de biztosan fog menni -, sokszor kell majd türelmesen várnod arra, hogy minden ajtó megnyíljon előtted, vagy végre beérjen a munkád gyümölcse. Ne  kapkodj el semmit, ne erőlködj, ne feszegesd a határokat!  Emlékezz: lassú víz, partot mos!

Rák: Botok 7

Hirtelen életed minden területén vitás helyzetben találod magad. Konfliktusod támad a kollégáiddal, a családoddal, szinte mindenkivel. Akármennyire is nem szeretnél, de igenis harcolnod kell az igazadért, és azért, hogy tiszteletben tartsák a határaidat. A hónap végére jelentős változásokat érsz el, ha kitartasz önmagad és a céljaid mellett!

Oroszlán: Botok 4, fordítva

Februárban más szemszögből látod a dolgokat, mint mások, de ez ne zavarjon téged! Most nyugodtan menj a saját után, ez a kulcs a sikeredhez! Ez a tarot lap azt jósolja, hogy nagyon boldog leszel, és jó esély van arra, hogy lakóhelyet válts. Még a akár ingatlan eladás vagy vásárlás is szóba jöhet.

Szűz: Borok 5, fordítva

A hónapban fontolóra veszed azt, hogy munkahelyet váltasz. Rengeteg feladatot adnak, és úgy érzed, nem fizetnek meg. Ugye nem akarsz még egy hónapot végigszenvedni, mert semmilyen téren sem becsülnek meg? Ha szétnézel, hidd el, találni fogsz egy sokkal ígéretesebb lehetőséget, ami megadhat mindent, amire vágysz.

Mérleg: Érmék 10, fordítva

Nem tanácsos a pénzzel játszani 2023 februárjában. Kerüld a szerencsejátékot, a befektetéseket, de azt is, hogy kölcsön adj, máskülönben komoly veszteségek érhetnek. A munkahelyváltás sem szerencsés, mert most könnyen megeshet, hogy két szék közé esel. A hónapban semmit kockáztass, mindig menj biztosra!

Skorpió: A császárné, fordítva

A tarot horoszkóp szerint nagyon frusztráltnak fogod érezni magadat a hónapban, és emiatt könnyen megbántasz másokat. A kárörvendésben leled az örömödet, abban, hogy megleckéztetsz másokat, bosszút állsz, kisebb-nagyobb kellemetlenségeket okozol nekik. Vedd észre, hogy ez nem te vagy! Nézz szembe a valódi problémáddal, ami ennyire kifordít téged önmagadból!

Nyilas: Érmék 6

A hónapban szomorúan konstatálod: össze kell húznod a nadrágszíjadat. Ez nem lesz könnyű feladat, de mindenképpen kifizetődő lesz, ha megteszed! De óvakodj attól, hogy a pénzzel kapcsolatos negatív hiedelmeidet tápláld! Maradj pozitív, és akkor a hónap felé már rád fog mosolyogni a szerencse! Addig pedig ne feledd: pénz nélkül is lehetsz boldog.

Bak: Kelyhek 9

A taroszkóp szerint már csak egy karnyújtásnyira van az álmod. Még egy kicsit kell dolgoznod érte, és végre megkapod! A február olyan sikert hozhat, amiről álmodni sem mertél. Ünnepeld meg a sikereidet, aztán téged ismerve: jöhet a következő vágyálom. Ne kapkodj el semmit! Érdemes lenne pihenned, és megélni a sikeredet!

Vízöntő: Kelyhek királynője

Végre egy hónap, amikor a dolgok jól mennek neked, Vízöntő! Mivel szeretsz tanulni, fejlődni, februárban megcsillogtathatod a tudásodat, tehetségedet és kivívhatod a környezeted elismerését.  Egyesek kincsként tekintenek rád, olyan emberre, akinek élettapasztalata példaértékű mások számára. Ezek az emberek szeretni és követni fognak téged.

Halak: Kelyhek 8, fordítva

Ez a február 2022 szeptemberének tűnik: a múlt lezárásának. Ez a tarot lap azt erősíti meg benned, amit már tudsz: itt az ideje, hogy továbblépj, ami a karriert illeti. Úgy érzed, hogy ugyanazt csinálod nap mint nap, és semmi sem változik… és nem is inspirál. Éhezel az újdonságra, készen állsz fejlődni és megvalósítani önmagadat. Ez a kártya azt is üzeni neked: kérsz és kapsz!

fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink