Mindenkinek van őrangyala – akár több is –, aki gyakran igyekszik nekünk jeleket küldeni és útmutatásokkal szolgálni, hogy megóvjon bennünket vagy megkönnyítse az életünket. Nem muszáj, hogy ez a kapcsolat egyoldalú legyen és akár társaloghatsz is vele, de még meg is láthatod az őrangyalodat ennek a 9 módszernek a segítségével!

A következő 9 módszer révén felveheted a kapcsolatot az őrangyaloddal:

1. Tudd meg a nevét és azt, hogy néz ki!

Menj egy csendes szobába, és csukd be az ajtót. Ülj le nyugodtan, hunyd be a szemed, nyugtasd meg elmédet, és meditáció közben vagy relaxáció során kérd meg: árulja el a nevét. Sőt: akár mutatkozzon is meg neked. Ebben az esetben meglehet, hogy nem kimondottan az eredeti külsejét mutatja meg, hanem olyan külsőt, amivel megkönnyítheti neked az elfogadását.

Ha nem jön név, lehet, hogy az őrangyalod szeretné, ha te választanál neki nevet. Válassz olyan nevet, amely jó érzéssel tölt el és erőt ad. Onnan fogod tudni, hogy jó nevet találtál, amikor hangosan kimondod, kellemes melegségérzet tölthet el vagy kiráz a hideg.

Angyalaink nevének használata segíthet bennünket abban, hogy közeli kapcsolatban legyünk velük, és valóságosabbnak tűnjenek számunkra.

2. Kérd meg, hogy küldjön egy jelet

Az angyalok szeretnek olyan jeleket küldeni, amelyek javíthatják az életedet, valamint egyszerű emlékeztetőket is, amely szerető jelenlétükre utalnak. Megkérheted az őrangyalodat, hogy küldjön neked egy jelet. Utána nincs más dolgod, mint nyitott szemmel járni, de arra is megkérheted, hogy kimondottan álmodban tegye.

3. Lépjen veled kapcsolatba álmodban

Ha már az álomnál tartunk, arra is megkérheted meditációban vagy simán lefekvés előtt, hogy éjszaka, álmodban vegye fel veled a kapcsolatot. Találkozzatok valahol, beszélgessetek, mutassa meg magát neked.

4. Használd az automataírást

Nemcsak ahhoz használhatod az automataírást, hogy szellemekkel vedd fel a kapcsolatot, hanem angyalokkal is. Fogj egy üres papírt, helyezd rá a tollat tartó kezedet, hunyd le a szemedet és tedd fel a kérdésedet: „Hogy hívnak őrangyalom?” De bármilyen más kérdést is intézhetsz hozzá. Utána relaxálj és engedd, hogy az angyal vezesse a kezedet.

5. Csak kezdj el beszélni!

Furcsának tűnhet, de az is elég lehet ahhoz, hogy felvedd a kapcsolatot az őrangyaloddal, ha elkezdesz hozzá beszélni. Akár kint a természetben vagy otthon a csendes szobában. Mindegy miről, csak beszélj neki: az érzéseidről, a gondolataidról, a félelmeidről, bármiről. Közben pedig figyelj, mert válaszolhat neked! Nem kizárt, hogy meghallod őt a tisztánhallásod segítségével. Vagy küld neked egy jelet. Esetleg azt fogod érezni, hogy átölel, megsimogat. Ritkán hagyják reakció nélkül az ilyen jellegű megnyílást.

Mindenkinek van őrangyala és figyel ránk

Mindenkinek van őrangyala és figyel ránk (Fotó: pixabay.com)

6. Fejleszd a tisztánérző képességeidet

Ha igazán szeretnéd látni, hallani, érzékelni az őrangyalodat, de jelenleg nem vagy rá képes, akkor nincs más dolgod, mint kicsit fejleszteni a tisztánérző képességeidet. Különböző gyakorlatok segítségével, akár rövid idő alatt számottevő fejlődést tapasztalhatsz!

7. Higgy magadban és őrangyalodban

Azt hinnéd, ez evidens. De valahol érthető az, hogy megkérdőjelezed magadat. Biztos az őrangyalom küldte a jelet? Csakugyan az ő hangját hallottam? Mi van, ha mindezt csak képzelem. Szinte mindenki átgondolja ezeket. Ezeken nem segíthet más, mint a hit. Mielőtt kapcsolatot létesítesz az angyaloddal, érdemes önvizsgálatot tartani és elcsitítani elmédet, így elkerülheted az önbecsapást. Ugyanakkor az is igaz, hogy aki hisz a természetfelettiben az tudja: bizonyos dolgokat nem lehet meghamisítani. Aki pedig hinni szeretne az őrangyalában, annak nem kérdés, hogy képes kapcsolatot létesíteni vele és hogy az angyala is sokszor megteszi ezt.

8. Készíts angyaloltárt

Az angyaloltár lehet otthonod centruma, ahol összegyűlnek a jótékony, pozitív energiák. Egy kis szentély, ahol találkozhatsz őrangyaloddal, könnyedén fogadhatod a tőle származó energiát. Egy felszentelt angyaloltár segíthet abban, hogy könnyebben vedd fel a kapcsolatot az őrangyaloddal vagy bármelyik más angyallal.

9. Rajzold vagy fesd le!

Természetesen, ha érzel rá késztetést és van elég tehetséged hozzá, akkor nyugodtan le is rajzolhatod vagy festheted az angyalodat. De akár megkérhetsz erre mást is. Sőt, nézegethetsz angyalos képeket az interneten és ha találsz olyat, ami szerinted hasonlít az őrangyalodra, akár azt is kinyomtathatod és kezelheted úgy: az az őrangyalod. A kép róla nagyban megkönnyítheti a kapcsolatfelvételt vele.

Fotó: pixabay.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!