Stimmelnek a jelek. Nagy elánnal beleveted magad és úgy érezed: húha, ő az ikerlángom. Aztán valahogy mégsem az igazi, állandóan veszekedtek, rossz érzésed van és idővel felébred benned a gyanú, hogy ajaj, talán mégsem az. Remélhetőleg segítségedre lesz ez a 8 jel abban, ami alapján megvilágosodhatsz.

Tudjuk jól, hogy vannak bizonyos fix és ékes jelek, amik jellemzőek az ikerláng szerelemre.

Eleinte lehet, hogy klappol az összes. Ám az idő elteltével megjelennek más egyéb jelek vagy elmúlnak azok, amik stimmeltek. Azt is tudjuk, hogy az ikerláng kapcsolatoknak vannak bizonyos szakaszaik.

Tegyük fel, hogy lassan az ikerláng kapcsolatok szakértője leszel – vagy nem, de adott az Isten szemet és vannak megérzéseid – így gyanítani kezded, hogy valami nem kóser.

Ha igaz rátok a következő 8 jel, akkor erősen élhetsz a gyanúval, hogy hamis ikerláng szerelem van köztetek:

1. Elmentek egymás mellett

Nagy a szerelem, meg a boldogság, csak éppen nem jut időtök egymásra. Folyton elmentek egymás mellett, néha alig találkoztok. Ez persze lehet átmeneti probléma, hiszen vannak ilyen időszakaink az életben, ám ha nálatok tartós állapottá válik, és sehogy sem tudtok minőségi időt szánni egymásra, és csak virtuálisan élitek a kapcsolatot, akkor ez már egy olyan jel, ami a hamis ikerláng viszonyra utal. Nincs lehetőség létrejönnie egy stabil, komoly kapcsolatnak, vagyis ez inkább álkapcsolat. Hogyha megszokottá válik nálatok a jelenség és már beférkőzik életetekbe a keserű boldogtalanság, amiért sosem vagytok együtt, akkor sajna, nem igazi ikerláng szerelem van köztetek.

2. Elmarad a kielégülés

Az ikerlángoknak testi és lelki szinten egyaránt klappolniuk kell, ki kell tudniuk elégíteni egymás testi és lelki igényeit. Természetesen belefér, ha egy-két alkalommal nem így történik, elvégre emberek vagyunk. Ám ha hosszú távon elmarad a szexuális vagy lelki kielégülés a kapcsolatban, akkor nem ikerláng szerelem, mindegy mennyire szeretitek egymást. Ha a test vagy a lélek sokáig el van hanyagolva, és nem találjátok az okát, vagy nem tudtok tenni ellene, akkor ez is jelnek minősül, hogy az illető nem az, akivel igazából összetartozol.

3. Mindig hiányolsz valamit a kapcsolatból

Szereted őt és jó a kapcsolatod, de… de nem ért meg eléggé, nem tud kielégíteni, hiányzik a szabadság, az én-idő, bármit is érezzél, az okot ad az aggodalomra. Ha úgy véled, valami nagyon-nagyon hiányzik a partneredből, a kapcsolatból, márpedig az neked fontos, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy nem a valódi ikerlángoddal vagy együtt. De még az is lehet, hogy nem is tudnád megfogalmazni, mi hiányzik, csak érzed, hogy valami!

4. Váltakozva fojtogatjátok egymást a szerelmetekkel

A hamis ikerláng kapcsolat egyik legékesebb jele, amikor a felek váltakozva üldözik egymást a szerelmükkel. Hol az egyik, hol a másik ragaszkodik jobban a másikhoz. Néha te vagy az, aki majd megfojtod a szerelmeddel a párodat, máskor viszont neked van kicsit eleged belőle, soknak érzed, és a legszívesebben elmenekülnél tőle. Van, hogy megérzitek és lazítotok, de máskor addig csináljátok, míg a másik be nem sokall. Az nem igazi ikerláng kapcsolat, ahol ilyen hébe-hóba őrült módon lángoltok egymás iránt.

5. Jellemző a kapcsolatotokra a féltékenység és birtoklási vágy

Kész. Ha valamelyik túl gyakran vagy tartósan üti fel a fejét a kapcsolatban, az már nem ikerláng. Teljesen az ellentéte. Ezektől kellene megszabadulnotok, hiszen ezek pont nem jellemzik a valódi ikerláng szerelmet. Mint ahogy az irigység és más kicsinyes érzelem sem. Örülnötök kellene egymás sikerének és szívből támogatnotok a másikat az útján.

ikerláng kapcsolat

6. Bizonytalanok vagytok egymással kapcsolatban

Egyszer Te, egyszer Ő adja a tudtodra, hogy bizonytalan veled, az érzéseiddel és a jövőtökkel kapcsolatban. Máskor te vagy ezzel ugyanígy, és mondjuk attól rettegsz, hogy elhagy. Esetleg nem is mutatjátok be egymást a szülőknek vagy a barátoknak. Pedig talán már hosszú hónapok, évek óta együtt vagytok. Néha olyan érzésetek van – mondom, még évek után is! – mintha nem ismernétek egymást és teljesen idegen lenne számotokra a másik. Sőt, olykor egész konkrétan azon agyaltok, mi van, ha nem ő az igazi, esetleg egyikőtök még kifelé is kacsintgat. Sajnos ez egyértelműen a hamis ikerláng kapcsolat jele.

7. Nem bírod elengedni a korábbi kapcsolataid

Ha az állítólagos ikerlángod mellett is fájdalommal vagy szerelemmel telve gondolsz vissza a volt kapcsolataidra már több hónapnyi kapcsolat után is, az nem ikerláng szerelem. Hogyha cipeled magaddal a korábbi kapcsolataid okán született félelmeidet, féltékenységedet, bizalmatlanságodat vagy az erős vágyódást a volt szerelmed iránt, az tutira nem ikerláng szerelem. Pláne, ha újra és újra ugyanazok a problémák jelennek meg az „ikerláng” kapcsolatodban, mint a korábbi viszonyaidban.

8. Állandóan harcoltok egymással

Állandó jelleggel vagy legalábbis rendszeresen. Újra és újra össze tudtok veszni valamin, akár olyan dolgon is, amivel kapcsolatban már egyszer kibékültetek. Akadnak visszatérő gondjaitok is, meg újak is érkeznek. A vitáitok sokszor hangosan szóváltással zajlanak, esetleg meg is sértitek egymást. Talán még arra is vágyat éreztek, hogy jól megbántsátok a másikat. Aztán meg még nagyobb szenvedéllyel békültök ki, mert eszméletlenül vonzódtok egymáshoz. Akár a kapcsolat elejétől fogva, akár csak később kezditek a veszekedést, de ha túl gyakori, vagy hónapok, évek óta tart, akkor az nem ikerláng szerelem.

Beigazolódott, hogy hamis ikerláng szerelemben van részed?

Először is, ha csak egy-két jel stimmel, ne rúgd fel mindjárt a viszonyt vagy ne vasald rá, hogy ez hamis volt. Ám ha a legtöbb jel igaz rátok, akkor esélyes, hogy hamis a baba.

Ne kenődj el és ne érezd úgy, hogy elpocsékoltad idődet és fuccsba ment minden energia. Ugyanis az ilyen kapcsolatok jó okkal alakulnak ki még akkor is, ha pokoli fájdalmakat kellett, illetve kell megélned. Ezek a kapcsolatok a valódi ikerláng szerelem előfutárai. Egyfajta próbák. Felkészítenek az igazi ikerláng kapcsolatra. Ebben a kapcsolatban rengeteget tanulhatsz, és mondhatni el kell követned egy csomó hibát, hogy a valódi ikerlángodra már fel legyél készülve és képes legyél majd kezelni és helyt állni benne.

Kép: youtube.com, unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink