Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint július 1-7. között:

Kos: Botok 2

Itt az ideje, hogy hátat fordíts a múltnak. De előbb még sok időt tölthetsz a múltbeli kudarcaid és hibáid áttekintésével, mert úgy gondolod, hogy tanulhatsz ezekből a hibákból. Ez valóban így van. Tanulj és lépj tovább, és azért próbálj meg ne csak a múlton rágódni egész héten.

Bika: Kelyhek 6, fordítva

Légy óvatos, mert a napokban átléphetsz egy bizonyos határt, és annak kellemetlen következményei lehetnek. Légy tekintettel másokra, és kerüld a konfliktusokat, mert most te húzhatod a rövidebbet! Bármire is készülsz, előtte kétszer is gondold át, mik lehetnek a lehetséges következményei.

Ikrek: Kardok ásza

A tarot horoszkóp szerint engedd szabadjára a szenvedélyedet. Nem baj, ha néha érzelemből cselekszel vagy beszélsz. Magad is meglepődhetsz azon, mi mindenre vagy képes ilyenkor – hát még a környezeted! Különösen a párkapcsolatoddal tehet csodát, ha átadod magadat az érzelmeidnek.

Rák: Botok 4

Van egy célod, amely egyszerre reális és elérhető. Ennek a célnak az elérésére kerülhet sor a következő napokban. Most nem szabad megállnod, hanem folytasd az utadat, mert már közel van a vágyad.

Oroszlán: Borok 9, fordítva

Ezen a héten többet kapsz, mint amire számítasz és sorra érnek a kellemes meglepetések. Minden nehézséggel megküzdesz, sorra győzöd le a saját korlátjaidat, és sikert sikerre fogsz halmozni. Megéri most kockáztatnod és bátran harcolnod! A szerencse egész héten melletted áll, szóval nincs mitől tartanod!

Szűz: Kardok 10

Ez az a tarotkártya, amitől mindenki megborzong. Nehéz idők járnak. Néha már úgy érzed, feladod, nem küzdesz tovább, és igen, eljuthatsz a mélypontra, és akkor kezdődik majd a felemelkedésed. Sikerül átlendülnöd, megváltozik a gondolkodásmódod, és képes leszel kijönni a sötétségből a fényre.

Mérleg: Kardok 9

A tarot horoszkóp szerint a veszély, ami leselkedik rád a héten, az a túlgondolkodás. Szinte az őrületbe kergeted magadat a félelmeiddel, az aggályaiddal. Az lesz a kihívás, hogy le kell győznöd a démonjaidat. Érdemes lenne árnyékmunkát végezned, ami segítene megszabadítani a negatív érzéseidtől és hiedelmeidtől.

Skorpió: Botok ásza

Egy nagyszerű döntés valami fantasztikus dologhoz vezet ezen a héten. A sors megjutalmaz téged, amiért végre megbízol a megérzéseidben. A következő napokban szinte mindenben rendkívül sikeres leszel. Élvezd ki, hogy a héten a sors kegyeltje vagy, mert most többet elérhetsz annál, mint tervezel!

Nyilas: Botok királya

Olyasvalakihez fogsz fordulni segítségért, tanácsért, akit tisztelsz, és elég bölcs ahhoz, hogy a helyes irányba tereljen. Nagyon éleslátónak érzed magad, de úgy érzed, hasznos lenne egy másik vélemény is. Jó, hogy ezt megteszed, mert ezzel csak nyerni fogsz! Egy pillanatig se érezd gyengeségnek azt, hogy segítséget kérsz!

Bak: Botok lovagja

Te leszel az égiek hírnöke ezen a héten, mert sokan hallgatnak rád. Nagyszerű tanácsokat adsz másoknak, sőt, most még spirituálisan is annyira érzékeny vagy, hogy képes vagy előre megérezni az eseményeket, vagy éppenséggel olyat mondasz nekik, amire szükségük van, és hallaniuk kell, így csakugyan te lehetsz az angyalok szószólója.

Vízöntő: Halál, fordítva

Elengedsz valamit, ami komoly fájdalmat okozott az elmúlt hetekben. Bár nem lesz könnyű, és sajoghat a szíved, de ezt kell tenned annak érdekében, hogy továbblépj, és fejlődj. Itt a vége valaminek, amire már nincs szükséged.

Halak: Kelyhek lovagja, fordítva

A héten késztetést érezhetsz arra, hogy beszélj az érzéseidről, ami rendben van. Csak előtte gondold át alaposan, mit kívánsz mondani, mert félreérthetően fogalmazhatsz vagy az idegességed miatt rosszul sülhet a dolog. Ha a pároddal kívánsz valamit megvitatni, különösen légy megfontolt! Ez abban az esetben is igaz, ha épp arra készülsz, hogy szerelmet vallj valakinek.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!