Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint július 8-14. között:

Kos – Kardok 8, fordítva

Ezen a héten ráébredsz, hogy végig te voltál az, ami a kelleténél nehezebbé tette az életedet. Egy rossz félreértés miatt rossz irányba vezeted a dolgokat, de ezen a héten abbahagyod, mielőtt túl messzire mennél. Megtanultad a leckét. Itt az ideje, hogy visszatérj a pályára.

Bika – Kelyhek királya

Ezen a héten úgy érzed, végre felérsz a csúcsra, és a sok buktató ellenére, amelyekből ki kellett rángatnod magad. Nagyon büszke leszel a sikereidre, az elért eredményeidre, ahogy a szeretteid is. Élvezd ki a sikert, és ünnepeld meg, mert megérdemled!

Ikrek – Halál, fordítva

Egy dolog biztos: megvan az állóképességed ahhoz, hogy átvészeld a legnehezebb időszakokat is, ez pedig azt jelenti, hogy amikor nagy változás jön, te odateszed magad. Ha szükséged van egy kis extra lökésre, hogy a dolgok jól menjenek, hát megkapod! Hozd ki a legjobbat a közelgő változásból.

Rák – Botok 3

A szívfájdalom a motivációd, hogy helyreállítsd az életedet, és a héten végre először érezheted, hogy nem zavar a múltad. Ez a hét rengeteg lelki erőt hoz neked, és segít az újrakezdésben. Mindent megteszel azért, hogy eljuss oda, ahova szeretnél, és végre elengeded a múltat.

Oroszlán – Botok 10

Valószínűleg azt hitted, hogy mostanra kapsz egy kis szabadságot, de úgy tűnik, még egy kicsit küzdened kell, és át kell verekedned magad néhány elkerülhetetlen akadályon, amelyek akadályozzák a szabadság felé vezető utat. Rendben van, megszoktad, hogy keményen kell dolgozni, és a megtérülés garantált. Tarts ki, mert nincs messze a győzelem!

Szűz – Érmék 5, fordítva

Előfordulhat, hogy lesz egy-két napod, amikor egy kicsit kiborulsz a pénz miatt, és esetleg egy családtagtól kérsz segélyt. Ez rendben van. Nem kell attól tartanod, hogy ezzel gyenge és kiszolgáltatott leszel, mert senki sem él majd vissza a helyzeteddel. Bármilyen problémád is adódjon, ez csupán átmeneti és rövid időn belül meg fog oldódni.

Mérleg – Botok királynője, fordítva

A tarot horoszkóp szerint kissé csalódott leszel a héten, mert azt hitted, mostanra minden nagyon más lesz, és hát… még mindig minden ugyanaz. Nagy erőfeszítéseket tettél, hogy megváltoztasd magad, és ez sikerült is. A probléma az, hogy semmi sem változott a környezetedben. Talán ideje nekilátni a környezeted, kapcsolataid megváltoztatásának is.

Skorpió – Kelyhek királynője

Ez egy meglehetősen jó hét számodra, mivel kiegyensúlyozottnak és nyugodtnak érzed magad, és minden jól alakul a barátaiddal, családoddal és szerelmi életeddel kapcsolatban. Úgy érzed, most abban a helyzetben vagy, hogy bölcsességet és tanácsot adj másoknak, és ebben igazad van. Meglátásaid hasznosak bizonyulnak. Lehet, hogy valaki mentorává válsz ezen a héten.

Nyilas – Kardok 6

Keményen dolgozol ezen a héten a sikerért, mivel azt is tudod, hogy bizonyos dolgok nem fognak csakúgy sikerülni, hacsak nem mozdítod elő őket. Ugyanakkor arra is marad időd és energiád, hogy segíts másoknak, és néhány embernek óriási szolgálatot teszel. Talán még az életüket is megváltoztatod.

Bak – Érmék 8, fordítva

A munkával kapcsolatos aggodalmak belopóznak az elmédbe, és nem engedheted meg, hogy aláássák a paranoiás gondolatok. Ne félj, mert semmi ok az aggodalomra. Tedd továbbra is azt, amit szeretnél, és hagyd figyelmen kívül a kritikusokat, mivel nem ők irányítják az életedet. Nem szabad hagynod, hogy bármiről is lebeszéljenek.

Vízöntő – Botok ásza

A tarot horoszkóp szerint megcsinálod a szerencsédet. Ez a hét hatalmas sikereket és tartogat számodra, és megkaphatod azt, amire vágysz: szerelmet, pénzt, előléptetést, az álmodat. Amihez csak hozzáérsz, az arannyá válik a kezedben, szóval itt az ideje megvalósítani a vágyaidat!

Halak – Botok 8

A lendület uralja a hetet, mivel ebben az időszakban aktívabb vagy, mint valaha. Sok mindent elterveztél a következő napokra, hogy megcsinálsz egy halom feladatot és részt veszel egy csomó programon. Ha bölcsen tervezel, és nem vállalod túl magadat, minden terved megvalósul a héten.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!