Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint szeptember 26. és október 2. között:

Kos – Érmék 8.

Ezen a héten az Érmék 8-asa arra biztat, hogy kamatoztasd kreatív tehetségedet, és dolgozz keményen rajtuk. Minél többet alkotsz és csiszolod a tehetségedet, mások annál jobban felfigyelnek arra, amit csinálsz, és annál inspiráltabb leszel.

Bika – Érmék királya

A siker a kezedben van! Az Érmék királya azt jelzi, hogy megvan minden, ami ahhoz kell, hogy pénzügyi bőséget teremts az életedben, és most már csak előre kell nézned. Gondolkoztál már azon, hogy új vállalkozást indíts vagy valamibe befektess? Ez lehet az a jel, amire már vártál, hogy megtedd!

Ikrek – Kardok királya

Az elméd a legnagyobb kincsed ezen a héten! Előfordulhat, hogy jelentős döntés előtt állsz, vagy feltérképezetlen területeket fedezel fel életed egy meghatározott területén. A Kardok királya arra biztat, hogy használd a logikádat és az intellektust, hogy eligazodj ebben a helyzetben, mert csak így lelheted meg a helyes utat.

Rák – Szerencsekerék

A Szerencsekerék ezen a héten arra emlékeztet, hogy az élet tele van hullámvölgyekkel. Ha problémás időszakon mentél keresztül az életedben, ez a kártya jelezheti ennek a nehéz időszaknak a végét. Ha virágzó időszakon mentél keresztül, a dolgok hamarosan visszatérhetnek a normális kerékvágásba.

Oroszlán – Csillag

Kicsit fellélegezhetsz, mert a héten megérkezett a megkönnyebbülés! A Csillag szerencsét jelez egy nagy változás vagy nehézség időszaka után. Bár ezt a zűrzavart nem volt könnyű átvészelned, képes voltál elviselni az élet minden kihívását. Itt az ideje, hogy megszabadulj a régitől, hogy olyan ember legyél, aki lenni szeretnél.

Szűz – Kelyhek lovagja

A Kelyhek lovagja a jövőkép és a haladás kártyája. Ezen a héten előfordulhat, hogy olyan meghívást vagy javaslatot kapsz, amire nem is számítottál. Ez a kártya azt akarja, hogy nyitott legyél erre az új lehetőségre, és élj vele, de azt is szeretné, ha elővigyázatosan haladnál előre. A lovag óva int attól, hogy túlságosan belemerülj a fantáziákba.

Mérleg – Botok 3.

A lehetőségek most valóban végtelenek számodra! A Botok 3-asa azt jelzi, hogy rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy valamilyen módon bővítsd a látókörödet. Nézz túl a jelenlegi körülményeiden egy pillanatra, és gondold át a jövődet. Mi az, amit elképzelsz magadnak? Most nincs itt az ideje kicsiben gondolkodni! A lehetőségeid korlátlanok.

Skorpió – Kardok apródja

Ha már vártad a jelet, hogy elkezdhesd megvalósítani egy ötletedet, akkor ez az! A Kardok apródja azt jelzi, hogy tele vagy energiával és izgalommal egy új projekttel vagy vállalkozással kapcsolatban. A kérdés az, hogy képes vagy-e fenntartani ezt a határtalan lelkesedést. Tudd, hogy ha követed szenvedélyeidet, képes leszel megőrizni ezt a lendületet!

Nyilas – Ördög

A határ az öröm és a fájdalom között szörnyen vékony! Az Ördög a szokásaidat, gyengeségeidet képviseli, mindazt, ami aktiválja az árnyékoldaladat, és eltávolít téged valódi énedtől. Azt üzeni, hogy vizsgáld meg, hogy a rövid távú kielégülés nem okoz-e hosszú távú problémát. Ezen a héten gondold át a tetteidet: Valóban te irányítasz? Egészségesek a viselkedésmintáid?

Bak – Kardok 7.

Futhatsz, de nem bújhatsz el ezen a héten! A Kardok 7-ese elismeri, hogy megpróbálsz elkerülni vagy megszökni egy olyan helyzetből, amellyel jobb, ha szembeszállsz. Talán eddig halogattál egy kemény beszélgetést valakivel? Ne feledd, hogy a probléma elkerülése nem javítja a helyzetet. Sőt, még rosszabb is lehet! Itt az ideje, hogy foglalkozz ezzel az üggyel!

Vízöntő – Kelyhek 10.

Ezen a héten minden rózsás lesz az életedben. A Kelyhek 10-ese egy nagyon pozitív kártya, amely felemelő érzelmeket és sikeres kapcsolatokat jelez. Előfordulhat, hogy a szokásosnál több minőségi időt tölthetsz a családoddal, vagy elképzelhető, hogy a szívügyekben alakulnak kedvezően a dolgok.

Halak – Botok 9.

Ezen a héten elérheted a célodat! A Botok 9-ese elismeri azt a kitartást és elhivatottságot, amelyet egy személyes cél érdekében tettél. Olyan közel vagy ahhoz, hogy végre elérd a célod. Bár az út időnként hosszú és fárasztó lehetett, most nincs ideje pihenni. A rugalmasság jelenleg a legnagyobb kincsed, ezért vedd fel páncélodat, és haladj előre, bármit is hozzon az életed.

Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink