Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint január 16-22. között:

 

Kos: A császár

Ezen a héten vezető pozícióba kerülhetsz. Lehet, hogy ez az első alkalom számodra, de bárhogy is legyen, ne aggódj, mert sikeres leszel benne! Kimondottan megtetszik majd, és élvezni fogod. Jó vagy benne, és ezt a környezeted is elismeri majd.

Bika: Az akasztott ember, fordítva

Mivel másképp látod a dolgokat, mint a közvetlen környezetedben élők, kissé egyedül fogod érezni magad ezen a héten. De ez egy percig se aggasszon! A jó az egészben az, hogy tetszik az érzés, mivel arra ösztönöz, hogy elmerülj önmagad megismerésében.

Ikrek: Kelyhek királynője

A hetedet olyan emberek társaságában töltöd, akiket szeretsz és fontosak neked, és ami a legjobb: ők is így éreznek veled kapcsolatban. De lesz közöttük egy olyan emberrel, akivel igazán egymásra találtok, és felfedezhetitek, hogy lelki társi kötelék van köztetek.

Rák: Kardok 3

Ez a kártya azt sugallja: te és egy barátod nehéz helyzetbe kerülhettek ezen a héten. Ami nézeteltérésnek indul, abból gyorsan komoly veszekedés lehet, és ez a barátságod emlékké változhat. Fontos lenne, hogy a napokban kétszer is meggondold kinek, mit mondasz, ha nem akarsz mindenkivel összeveszni.

Oroszlán: Botok 3

Ezen a héten vársz. Vársz erre, vársz arra, vársz valamire, de nem tudod mire. Ez önmagában nem rossz hét, de sok tennivalót ígér. A várakozás feszültté és türelmetlenné tesz, ezért igyekezz lefoglalni magadat, hogy ne kergesd se magadat, se másokat az őrületbe.

Szűz: Kelyhek 4

A napokban át kell gondolnod, hogy merre folytasd az utadat. Fontos, hogy ne kapkodd el a döntést! Ugyanakkor valamivel kapcsolatban érzed, hogy el kell engedned, és a legszívesebben homokba dugnád a fejed, de ne tedd! Bátornak kell lenned a magad érdekében, szóval ne félj az elengedéstől!

Mérleg: Botok lovagja, fordítva

Ezen a héten lemaradsz egy szakmai lehetőségről Mérleg, és azon tűnődsz, hogy ez jó vagy rossz dolog. Tudod, miről maradtál le, de nem tudnád eldönteni,  milyen hatással van rád, de végül arra jutsz: nem bánod a dolgot. Mindenesetre, ez a hét sokkal kiegyensúlyozottabbá tesz.

Skorpió: Botok 10

Ezen a héten az árulás és a hátbaszúrás veszélye leselkedik rád, Skorpió. Meglehet, a személy bosszúnak szánja, mert úgy érzi, megérdemled. Nem lesz könnyű ezzel megbirkóznod, és időbe fog telni a gyógyulás, de lényeges tanulságot vonsz majd le a történtekből.

Nyilas: Szerencsekerék, fordítva

Ha nagy sikert akarsz elérni a héten, semmi sem állít meg. A bolygók most abban támogatnak téged, amiben csak akarod. A következő napokban kimondottan szerencsés leszel, de nemcsak azért, mert sikerrel valósítod meg a terveidet, hanem jó híreket is fogsz kapni.

Bak: Igazságosság

Fény derül az igazságra, vagy a te javadra hoznak ítéletet a héten. Bárhogy is legyen, számíthatsz arra, hogy olyan döntés születik, ami neked kedvez. A napokban te leszel a győztes, és ez akár anyagi haszonnal is járhat. Élvezd a sikeredet, mert megdolgoztál érte!

Vízöntő: Mértékletesség, fordított

A héten el fogod veszíteni a türelmedet, Vízöntő. Ennek következtében könnyen összeveszhetsz a környezeteddel. Csak később eshet le, hogy sok mindent felfújtál és ok nélkül kaptál hajba másokkal, de tudd: sosem késő bocsánatot kérni.

Halak: Halál

A héten véget ér egy szakasz az életedben, és azzal együtt tűnnek el a rossz szokások.  Ami nem működik, az most eltűnik. Készen állsz egy új fejezetet kezdeni. Ezen a héten ösztönösen tudni fogod, hogy mikor és mit kell tenned, és végre nem félsz meghozni pár olyan lépést, amit korábban sokáig halogattál.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink