Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint január 2-8. között:

 

Kos – Az akasztott ember

Már látod, hogy mi az, ami tavaly nem működött, és mivel nagyon intelligens vagy, tudod, hogy nem szabad megismételni ugyanazt a viselkedést vagy fenntartani egy negatív gondolatrendszert. Az akasztott ember más megközelítést kínál és kész vagy a megújulásra, a reformokra.

Bika – Ítélet, fordítva

Amiről azt hitted, hogy meg fogod kapni, az sajnos még késik. Szerencsére bízol az univerzumban, és tudod, hogy minden okkal történik. Ezt leszámítva zökkenőmentesen alakul a heted, és még segítséget is kapsz a feladataid elvégzéséhez.

Ikrek – Kardok 5, fordítva

Általában készen állsz a hívásra. Ezen a héten azonban kissé be leszel lassulva. Ez azt jelenti: bár te vagy a legjobb a szakterületeden, mégis nehézkesen reagálsz az eseményekre. Ezen a héten sok kötelezettséged lesz, és amint sikerül felpörögnöd, megállíthatatlan leszel.

Rák – Érmék 6

Szívesen segítesz másoknak. Időt, energiát, néha akár pénzt is hajlamos vagy szánni másokra. De sokkal érettebb vagy, így azt nem engeded, hogy  kihasználjanak. Végre megtanultál nemet mondani, kiállni magadért, és egészséges önbizalmad, énképed el is nyeri a jutalmát.

Oroszlán – Érmék 8

A napokban felfedezed azt a tehetségedet, ami segít abban, hogy közelebb kerülj a céljaid eléréséhez. Ez lehet akár egy új képesség! Bele is vágsz egy új kihívásba vagy az álmod elérésébe, és ha elég szorgalmas vagy, már a napokban jelentős eredményeket érhetsz el.

Szűz – Érmék 9, fordítva

Bár ez egy jó hét lesz, még mindig megküzdhetsz néhány régebbi problémával, amelyekkel eddig nem foglalkoztál. Ráadásul valaki megígért neked valamit, amit nem tartott be, és ebből konfliktus adódhat. De legalább a héten lehetőséged adódik arra, hogy plusz pénzhez juss.

Mérleg – Érmék 4

Az év első hetébe önvédelmi attitűddel lépsz be, és égető szükséged van arra, hogy ehhez ragaszkodj. Elég sokat veszítettél az elmúlt évben. Eleget szenvedtél, de sokkal tapasztaltabb lettél. Ragaszkodsz a materialista „dolgokhoz”, mivel ez az egyetlen dolog, amit irányíthatsz, és ez jól fog jönni a karriered építésében.

Skorpió – Kardok 9, fordítva

A rossz álmok elhitetik veled, hogy valami nincs rendben, de ez legalább arra sarkall, hogy rendet tegyél a lelkedben. Az a jó: tudod, mi a különbség aközött, amitől félsz, és mi a valóságos, és jelenleg a valóság eléggé ígéretesnek tűnik számodra, Skorpió.

Nyilas – Botok 5

Bármennyire is szeretted volna, hogy az első hét felvonulással és fanfárral kezdődjön, ugyanazt fogod tapasztalni, mint tavaly: kíméletlenül visszatérsz a szürke hétköznapokba. Bár sok munka vár rád a héten, de az eredmények sem maradnak el, és néhány ígéretes lehetőség is formálódni kezd előtted a jövőre nézve.

Bak – Kelyhek 8, fordítva

Tavaly minden tőled telhetőt megtettél, és ez a hét lehetővé teszi, hogy hátradőlj, és hosszasan elemezd, mit alkottál. Lehet, nem leszel olyan elfoglalt, mint néhány más jegy ezen a héten, Bak, mivel a tarot kártyák szabadságot mutatnak, de leginkább: időt a gondolkodásra.

Vízöntő – A bolond

Ez a hét kihozza az igazi Vízöntő természetedet, ami azt jelenti, hogy MINDENT úgy fogsz csinálni, ahogyan akarsz. Ha lázadni akarsz a társadalom ellen, meg fogod tenni. Ha végig akarod aludni a hetet, akkor azt teszed. Teljes mértékben a saját fejed után fogsz menni.

Halak – Kardok 4, fordítva

Úgy érzed, eleget harcoltál azért, aki vagy, és hogy eljuss erre a pontra. A héten végre megpihenhetsz, de jó pár értékes gondolattal és néhány cselekvési tervvel leszel gazdagabb a jövőre nézve. A saját tempódban fogsz haladni, végre tudni fogod, mit csinálj, és nem engeded, hogy mások befolyásoljanak.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink