Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint január 9-15. között:

 

Kos: Kardok apródja, fordítva

Úgy tűnik, a héten olyan döntést fog hozni, amely nem fogja meghozni a kívánt vagy a várt eredményeket. Mérlegeld a további lehetőségeidet, és kerüld annak a lehetőségét, hogy hirtelen felindulásból cselekedj. Még nem késő javítani a helyzeteden, de nagyon megfontoltnak kell lenned!

Bika: Érmék 6

Nagylelkűnek érzed magad, és ez nem korlátozódik arra, hogy ajándékokkal kényeztetsz másokat. Szívesen adsz tanácsokat a környezetednek vagy sietsz a segítségükre. Senkire sem sajnálod az időt, és az energiát. Viszont valaki a környezetedben szörnyen irigy rád, és megpróbálhat kellemetlenkedni.

Ikrek: Igazságosság

Minden döntés a te javadat szolgálja. Hivatalos, jogi ügyekben a mérleg a te oldaladra billen. Igazságot szolgáltatnak, ha épp erre van szükséged. Az univerzum is gondoskodik arról, hogy a karmikus mérleg neked kedvezzen.

Rák: Érmék 2

Tökéletes ez a hét befektetésekhez, de ahhoz is, hogy meglepd magadat azzal, amire vágysz. Sőt, ahhoz is alkalmas az időszak, hogy vállalkozásba kezdj. Csak ne kapkodj el semmit, és megfontoltan dönts, valamint cselekedj, így messzire elkerülnek a kellemetlenségek.

Oroszlán: Érmék lovagja, fordítva

Érezhetően neheztel rád valaki. Meg kellett tenned valamit, mert nem volt más választásod, és az illető rád haragszik emiatt. Ne próbáld megbékíteni, várd meg, amíg magától megenyhül. A napokban előfordulhatnak még hasonló szituációk, és fontos, hogy ellásd a kötelezettségeid és helyesen cselekedj!

Szűz: Érmék királya

A héten tiszta vizet öntesz a pohárba a munkahelyeden. Nem félsz beszélni arról, hogy a munkád mennyisége vagy a felelősség, ami a te vállaidat nyomja, megkívánja a több pénzt. De más karrierrel kapcsolatos sikert is elérhetsz, az a lényeg, hogy légy bátor és merj kérni!

Mérleg: Botok 7

Az utóbbi időben is keményen dolgoztál, és egyre kevesebbet pihensz. Arról nem is beszélve, hogy még kevesebb időt töltesz a szeretteiddel, és lassan elveszíted a szemed elől azt, mik az igazi értékek. Éppen ezért kellene végre kiszállnod a mókuskerékből, élvezni az életet, méghozzá a szeretteiddel együtt.

Skorpió: Kelyhek 9

Óriási szerencsében lesz részed a napokban. Valahol a lelked mélyén vártad ezt a sikert, hiszen keményen dolgoztál érte, és a bevonzásán is. Szóval nagyon boldog leszel! Ez a hét megmutatja neked: a kemény munka kifizetődik, de álmodban sem gondoltad volna, hogy ilyen mértékben!

Nyilas: Kelyhek ásza

Anyagi bőség, romantika, boldog családi napok. Ez mind rád vár a napokban. Rég voltál már annyira boldog, mint amennyire a héten leszel, és el se mered hinni, hogy ez a sok jó mind veled történik. Hidd el, hogy ezt te teremtetted, és bármikor elérheted ezt az állapotot, amikor csak akarod!

Bak: A remete

Új év, új Bak, ugye? Vágyod a megújulást, és talán az is célul tűzted ki, hogy elmélyülsz a spiritualitásban. Hogy haladsz? Érdemes mielőbb elkezdened a lelki gyakorlatokat, mert fantasztikus élményekben lehet részed, és megtalálod azt a békét és boldogságot, amit keresel.

Vízöntő: Kardok 6

A heti taroszkóp szerint nagyon különleges feladattal bíznak meg, és bár eleinte nehézkesnek érzed, és azt gondolod, túlmutat a képességeiden, valójában nagyon könnyen bele fogsz jönni, és élvezni fogod. Képes vagy boldogulni, és ez végre meghozza az önbizalmadat.

Halak: A mágus, fordítva

Az utóbbi időben úgy érzed: kicsúszott az irányítás a kezeid közül. Azon gondolkodsz, hogy gyökeresen megváltoztatod az életedet. Mindig is azok közé tartoztál, akik azt hiszik, képesek megváltoztatni a dolgokat pusztán az akaratukkal – és igazad is lenne -, de ezen a héten az egyetlen probléma, hogy nem arra koncentrálsz, amit akarsz, hanem arra, amit nem akarsz, így épp az fog megnyilvánulni.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink