Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint március 27-április 2. között:

 

Kos: A Hold

Ezen a héten a spirituális oldaladdal foglalkozol, ami arra utalhat, hogy önmagadon fogsz dolgozni. Ez nagyon jó, és azt mutatja, hogy képes vagy megbirkózni bármivel, ami a világodban történik. Ha a dolgok túlságosan megterhelővé válnak számodra, meditációval vagy elmélkedéssel orvosolhatod a helyzetet. Akkor vagy a legboldogabb, ha elszakadhatsz a kellemetlenségtől, és egy darabig egyszerűen csak „létezel”.

Bika: Botok 2

A tarot horoszkóp szerint a héten átgondolod a múltat abból a célból, hogy tudd, mi vált be neked, és min kell változtatni. Szükséged lesz egy kis egyedüllétre, hogy gondolataidban összerakd a dolgokat, és a jövődet. Ez a hét világosságot és megfelelő ítélőképességet hoz számodra.

Ikrek: Érmék 5

Lehet, ez egy meglehetősen átlagos hét lesz számodra. Egyszerűen boldog vagy, hogy dolgozol, van célod és feladatod. Kifejezetten hasznosnak és fontosnak érzed magadat a napokban, és látod annak az eredményét, amiért dolgozol. Nem szeretsz tétlenül üldögélni, és ezen a héten nagyon eredményes leszel.

Rák: Kelyhek 2

Új barátságok virágoznak ki ezen a héten. Életednek azon a pontján jársz, amikor úgy érzed, hogy a „bizalomhiány” valójában nem visz sehova, és nem tesz boldoggá. Most már tudod: kockáztatnod kell, és esélyt adni másoknak. Ez a hét megmutatja, hogy ér megosztani az érzéseidet a barátokkal, és olyan szórakoztató emberekkel lenni, akiknek hasonló érdeklődési köre van.

Oroszlán: A Nap, fordítva

Ez a tarot lap megmutatja, hogy bár mindig megérdemled a reflektorfényt és a dicséretet, néha rossz úton jársz. Lehet, ezen a héten felfigyelnek rád, ha olyasmit teszel, amit az emberek túl soknak vagy… nem túl helyesnek tartanak. Nem bánod, hogy te vagy a lázadó, és nem érdekel, mit gondolnak az emberek, amíg törődnek veled.

Szűz: Kardok 10, fordítva

A héten nehezedre esik szembenézned a hibáiddal és a múlt árnyaival, pedig az lenne a feladat. Hidd el, képes vagy elviselni a fájdalmat, és tanulni a történtekből, ezért ne menekülj. Fontos életleckét kell megtanulnod a napokban.

Mérleg: Mértékletesség, fordított

Érdekes tarot lap ez egy Mérleg számára, mivel ez a türelemből, harmóniából való kibillenést, és a mérleg kiegyensúlyozatlanságát mutatja. Úgy érzed, túl sokat adsz másoknak, és alig kapsz valamit cserébe. Valószínűleg ez a hét csalódást hoz számodra. Ám értékes tapasztalattal leszel gazdagabb, aminek köszönhetően sokat fogsz tanulni a kapcsolatokról és az önszeretetről!

Skorpió: Érmék ásza, fordítva

A túlköltekezés bajba sodorhat a héten, de nem kell túl sokat aggódnod, hiszen ez a tarot lap fordított állapotában káoszt jelenthet, de azt is mutatja: fontos dolgokra fogsz ráeszmélni, és megváltoznak a pénzzel kapcsolatos hiedelmeid, aminek köszönhetően idővel az anyagi helyzeted is sokkal jobb lesz.

Nyilas: Botok lovagja, fordítva

Ezen a héten jó hírt fogsz kapni, de ha nem kezeled megfelelően egoistának tűnhetsz mások szemében. Örülhetsz neki, és büszke is lehetsz magadra, de ne felejts el szerénynek, alázatosak mutatkozni. Ne akard, hogy a többiek irigyek legyenek rád, mert azzal csak elüldözöd őket!

Bak: A főpap

Ezen a héten lelki okokból befelé fordulsz. A világ állapota, ami az országodban, a városodban zajlik, az túl sok neked. Éppen ezért inkább a lelkedbe tekintesz, meggyógyítod a lelki sebeidet, és igyekszel erőt meríteni a folytatáshoz. Ennek fényében békés, visszafogott napok várnak rád, de tanulságosak!

Vízöntő: Kardok apródja, fordítva

Nem vagy hajlandó beismerni, hogy túl öreg lehetsz egy bizonyos dolog megtételéhez. Eleinte hajlandóság sincs benned, és bolondnak sem akarsz tűnni mások szemében. De nagy az esélye annak, hogy mégiscsak meg fogod tenni. Ne aggódj, végül pozitív következményei lesznek, és egy kellemes kalandnak könyveled el.

Halak: Botok 9, fordítva

Elképzelhető, hogy van egy kettős pillanatod, amikor úgy gondolod, hogy hiábavaló a munkád, mivel úgy tűnik, hogy munkád földöntúli türelmet igényel, és nem túl kifizetődő. Elégedett vagy a munkáddal, de untat. Kitartásra és érzelmi bátorságra van szükség ahhoz, hogy kitörj ebből. Jó esély van arra, hogy a napokban megjön a bátorság és erő ahhoz, hogy merj változtatni a helyzeteden.

fotó: pixabay.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink