Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint november 14. és 20. között:

Kos – Kelyhek 5

Megengedted magadnak, hogy a csalódás és szomorúság tengerében gázolj. Bár a fájdalom, amit érzel, nagyon is valóságos, de nem szabad örökre ebben a módban maradni. Ha úgy döntesz, hogy a kudarcaidra vagy hibáidra összpontosítasz, nem láthatod közvetlenül magad előtt a pozitív dolgokat. Ezen a héten, ha hajlandó vagy kinyitni a szemedet, végre megláthatnád a reményt!

Bika – Érmék 2

Felborult életedben a harmónia. Más az, amit akarsz, és megint más, amire szükséged van? A munka elvonta az időt a magánélettől, vagy fordítva? Ez a lap azt kéri, hogy lépj egy lépést hátra, és derítsd ki, mik a prioritásaid. Így olyan megoldást találhatsz ki, amely életed minden területén hosszú távú sikerre késztet.

Ikrek – Az ördög

Az Ördög a szokásaidat, a vágyaidat és bűneidet képviseli, mindazt, ami aktiválja az árnyékoldaladat, és elvezet téged a valódi énedtől. Arra int, hogy vizsgáld meg, hogy a rövid távú kielégülés nem okoz-e hosszú távú problémát az életedben. Ezen a héten fontold meg tetteidet. Tényleg te irányítasz? Egészségesek ezek a viselkedésminták? Ha túlzásba estél, itt az ideje, hogy visszafogd magad!

Rák – Érmék 5

A közelmúltban nehéz időket éltél át. Elvesztetted a munkahelyedet? Nem mentek olyan jól a pénzügyek, mint szeretnéd? Az effajta küzdelmek érzelmi, mentális és lelki terhekké is válhatnak. Időszerű lenne segítségül hívni a barátaidat és családtagjaidat. Végül minden nehéz időszak elmúlik, de sokkal könnyebben múlik el, ha van hozzá támogatásod!

Oroszlán – Botok 9

A Botok 9 elismeri azt a kitartást és elhivatottságot, amelyet egy személyes cél érdekében tettél, amelyért dolgoztál. Közel vagy ahhoz, hogy végre elérd a célod. Bár az út időnként hosszú és fárasztó lehetett, most már ne állj meg! A rugalmasság jelenleg a legnagyobb kincsed, ezért vedd fel a páncélodat, és haladj előre, bármit is hozzon az élet!

Szűz – Botok 6

Ezen a héten a tiéd a győzelem! A Botok 6 az elhatározás és a becsület kártyája. Ez azt jelzi, hogy nem csak keményen dolgoztál és elérted a céljaidat, de megkapod az erőfeszítéseidért járó elismerést is, és akár előléptethetnek vagy pénzzel jutalmazhatnak a munkahelyeden. Nincs más dolgod, mint élvezni a sikert!

Mérleg – Kelyhek ásza

A Kelyhek ásza olyan időszakot jelez, amely tele van pozitív érzelmi energiával. A boldogság, a kreativitás és az együttérzés jellemzi a hetedet. Ez azt is jelenti, hogy képes vagy megerősíteni meglévő kapcsolataidat – és esetleg új baráttal vagy partnerrel találkozhatsz! Ha mostanában zárkózottnak érezted magad, itt az ideje, hogy kinyisd a szíved, hogy fogadd a megérdemelt szeretetet és békét.

Skorpió – Kardok királya

Az elméd a legnagyobb kincsed ezen a héten! Előfordulhat, hogy jelentős döntés előtt állsz, vagy feltérképezetlen területeket fedezel fel életed egy meghatározott területén. A Kardok királya arra biztat, hogy használja a logikát és az intellektust, hogy eligazodj ebben a helyzetben, ahelyett, hogy engednél az érzelmek irányításának.

Nyilas – Botok ásza

Ha valami jelet vártál az taroszkóptól vagy az univerzumtól, akkor ez az! A Botok ásza egy új kezdetet, és az új vállalkozásban rejlő lehetőségeket képvisel. Kövesd azt az új utat vagy projektet, amely iránt szenvedélyesen érzel, de még nem tettél érte. Használd ezt a hetet arra, hogy megtedd az első lépéseket a célod megvalósítása felé.

Bak – Szerencsekerék

A Szerencsekerék ez a héten arra emlékeztet, hogy az élet tele van hullámvölgyekkel. Ha problémás időszakon vagy túl, ez a kártya jelezheti ennek a nehéz időszaknak a végét. Amennyiben virágzó időszakon mentél keresztül, a dolgok hamarosan visszatérhetnek a normális kerékvágásba. Ez a lap szolgáljon emlékeztetőül az élet apályainak és dagályainak befogadására.

Vízöntő – Érmék ásza

A Érmék ásza azt jelzi, hogy a pénzügyeidben új lehetőségek tömkelege tárul fel számodra ezen a héten. Úgy érezted mostanában, hogy elakadt a karriered? Egy befektetés nem térült meg úgy, ahogy szeretted volna? Nem tudtál pénzt keresni egy ötletedből? Ez most megváltozhat! Tartsd nyitva a szemedet és a füledet, mivel ezeken a területeken jelentős változásokra számíthatsz!

Halak – Kelyhek apródja

A Kelyhek apródja arra buzdít, hogy menj vissza életednek abba az időszakába, amikor gyermekibb, rettenthetetlenebb, idealistább voltál. Lehetséges, hogy a múlt vagy a közelmúlt körülményei cinikusabbá és zárkózóbbá tettek, hogy megvédd magadat a sérülésektől. Bár ez a megközelítés minden bizonnyal segít elkerülni a több fájdalmat, ugyanakkor megakadályozhatja az élet örömeinek megtapasztalásában.

forrás: stylecaster, fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink