Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint november 21. és 27. között:

Kos – Remete

Ezen a héten elkötelezheted magadat egy új ügy mellett! A Remete a hitrendszereket, hagyományokat és intézményeket képviseli. Lehet, hogy elveszettnek, céltalannak érzed magad, és útmutatásra van szükséged. Ha fontolgattad, hogy csatlakozz egy új csoporthoz, itt az ideje! Ha hasonló gondolkodású emberek vesznek körül, az olyan típusú közösséget kínálhat számodra, amelyet eddig hiányoltál.

Bika – Kardok 2

Jelenleg nagyon határozatlan vagy. Annyira bizonytalan lehetsz, hogy aktívan halogatsz egy bizonyos üggyel való szembenézést. Ezen a héten emlékeztetnek arra, hogy bármennyire is próbálod elkerülni ezt a helyzetet, nem fog egyszerűen elmúlni. Ahelyett, hogy a lehetséges rossz döntés következményére összpontosítanál, gondold át, mi történhet, ha egyáltalán nem hozol döntést.

Ikrek – Kardok királynője

A Kardok királynője szerint most, vagy a közeljövőben egy fontos döntés előtt állsz, és ez a kártya arra emlékeztet, hogy támaszkodj a logikádra, és ne mások véleményére hallgass. Rengeteg tapasztalattal és bölcsességgel rendelkezel, amelyekből meríthetsz, ezeket kellene hasznosítanod!

Rák – Halál

Ne ijedj meg ettől a kártyától! Nem fizikai halált jelent – ​​inkább az én átalakulásáról és azoknak a dolgoknak az elengedéséről szól, amelyek már nem szolgálnak bennünket. Mi az, amihez ragaszkodsz, pedig tudod, hogy el kellene engedned? Életed jelenlegi fejezetének befejezése utat nyithat valami sokkal nagyobb felé. Ezen a héten vedd észre a lehetőségeket, hogy továbbléphess abból, ami eddig visszatartott a megérdemelt jövőtől.

Oroszlán – Botok lovagja

A Botok lovagja a nyugtalanság érzésére utal, ami turbulenciához vezethet az életedben. Ezen a héten vizsgáld meg az előtted álló döntést, és fontold meg a sietség következményeit. Lehet, készen állsz megválasztani az utadat, de talán még egyszer ellenőrizned kell, mielőtt nekivágnál. Érdemes megtenned a hosszú távú siker érdekében.

Szűz – A szeretők

A héten komoly döntés előtt állsz! Ez a helyzet morális dilemmát jelenthet számodra. Ez a lap azt jelzi, hogy tisztáznod kell az értékeidet és hiedelmeidet, mielőtt eldöntenéd, hogyan tovább. Kénytelen vagy egy bizonyos irányba menni a félelmeid vagy bűntudatod miatt? Ne hagyd, hogy ezek a dolgok motiváló tényezőkké váljanak. Maradj hű önmagadhoz, és nem hibázhatsz!

Mérleg – Igazságszolgáltatás

Összhangban vannak a hiedelmeid a cselekedeteiddel? Ezt a kérdést kell a héten feltenned magadnak. Ez különösen fontos, ha most komoly döntés előtt állsz. Amit teszel, hosszan tartó – akár pozitív, akár negatív – hatást gyakorolhat rád és a körülötted lévő emberekre. Kapcsolódj intuíciódhoz, és hagyd, hogy iránytű legyen, amely a helyes úton vezet, így elkerülheted a nem kívánt következményeket.

Skorpió – Hold

Ne hagyd, hogy a félelem hatalmába kerítsen! A Hold azt jelzi, hogy a múlt árnyai előtérbe kerülnek, és olyan emlékeket idéznek fel, amelyekkel még dolgod van. Ahelyett, hogy megkísérelnéd figyelmen kívül hagyni a problémát, lépj ki az árnyékból és gyógyítsd meg magad. Eleinte fájdalmas lehet, de így végre leteheted a terheidet!

Nyilas – Érmék 8

Kamatoztasd a kreatív tehetségedet, és dolgozz keményen rajtuk! Minél többet alkotsz és gyakorolsz, mások annál jobban felfigyelnek arra, amit csinálsz, és annál inspiráltabb leszel. Adj lehetőséget másoknak, hogy felismerjék egyedi képességeidet, és ez motivációként szolgálhat ahhoz, hogy továbbra is olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek örömöt szereznek!

Bak – Kardok 9

A Kardok 9-es azt jelzi, hogy valamiféle veszteség vagy csalódás ér. Ez valami olyasmi, amit előre látsz, de váratlan kellemetlenség is lehet. Ettől függetlenül stressz nehezedik rád, és valószínűleg úgy érezheted, hogy soha nem fogsz kilábalni ebből a helyzetből. Szánj időt a gyászra és a gyógyulásra, de tartsd észben, hogy bár az, amin keresztülmész, rendkívül nehéz, végül továbblépsz és rengeteget nyersz a tapasztalataidnak köszönhetően!

Vízöntő – Botok 3

A lehetőségek most valóban végtelenek számodra! A héten rengeteg alkalmad lesz arra, hogy valamilyen módon bővítsd a látókörödet. Nézz túl a jelenlegi körülményeiden egy pillanatra, és gondold át a jövődet. Mi az, amit elképzelsz magadnak? Most nincs itt az ideje kicsiben gondolkodni! A lehetőségeid korlátlanok, ezért használd ki őket!

Halak – Botok 10

Úgy érzed, hogy a világ súlyát cipeled a vállaidon? A Botok 10 elismeri, hogy rendkívül nehéz terhet cipelsz. Lehetséges, hogy túl sokat vállaltál a céljaid eléréséért, és most elengedhetetlen, hogy segítséget kérj, vagy visszafogd a kötelezettségvállalásokat. Ezt nehéz lehet lenyelni, de ha nem teszed, veszélybe kerülhetnek a céljaid.

forrás: stylecaster, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink