Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint november 7. és 13. között:

 

Kos – Érmék 9

Ezen a héten megízlelheted a munkád gyümölcsét. Itt az ideje, hogy kihasználd a teremtett anyagi kényelmet, szóval lepd meg magadat valamivel! Merd kényeztetni magadat, különben nem fog boldoggá tenni a sikered.

Bika – Botok 2

A Botok 2 arra ösztönöz, hogy tölts időt a jelenben, és tervezd meg, mi fog történni a jövőben. A lehetőségek egész tárháza jelenik előtted. Ezen a héten mérlegeld az összes lehetőséget, és azok előnyeit, hátrányait. És ne félj kilépni a komfortzónádból!

Ikrek – Kardok 4

Lehet, hogy a közelmúltban nehéz helyzetbe kerültél, például munkahely elvesztése miatt, egy kapcsolat megszűnésével vagy anyagi problémák miatt. Ez az ügy sokat kivett belőled, és most talán mentálisan, fizikailag, érzelmileg és lelkileg kimerültnek érzed magad. Szánj egy kis időt a felépülésre és a feltöltődésre!

Rák – A diadalszekér

A diadalszekér egy olyan kártya, amely akaraterőre, cselekvésre és önuralomra ösztönöz. Ezen a héten bátran vedd kezedbe a gyeplőt, miközben egy kitűzött cél felé hajtod magad. Érzelmi és mentális páncélod felcsatolásával indulj el útnak, és ne tántorodj el az útközben a felbukkanó akadályok miatt sem!

Oroszlán – Kardok 7

Futhatsz, de nem bújhatsz el ezen a héten! Megpróbálsz elkerülni vagy megszökni egy olyan helyzet elől, amellyel jobb, ha szembeszállsz. Halogatsz egy kemény beszélgetést egy barátoddal vagy a szerelmeddel? Ne feledd, hogy a probléma elkerülése nem javítja a helyzetet. Sőt, még rosszabb is lehet. Itt az ideje, hogy foglalkozz ezzel az üggyel!

Szűz – Ítélet

Egy olyan döntés küszöbén állhat, amelynek hosszan tartó hatása lesz! Már egy ideje ebben a kereszteződésen állsz, és nem tudod, melyik úton indulj el. A legjobb választás a fej és a szív tökéletes elegyéből fakad. Ez megköveteli, hogy a múltba tekints kézzelfogható leckékért, amelyeket már megtanultál, de kapcsolatba kell lépned belső éneddel is, és figyelned kell arra, amit az intuíciód próbál mondani.

Mérleg – A remete

Itt az ideje, hogy kiszakadj a mindennapokból! A Remete azt jelzi, hogy szükséged lehet arra, hogy visszavonulj és gondolkodj ezen a héten. Előfordulhat, hogy sok új élményben volt részed, vagy időd nagy részét a közelmúltban társaságban töltötted. Most el kell utaznod vagy vonulnod, hogy testileg és lelkileg is feltöltődhess.

Skorpió – Erő

Az Erő kártya azt jelzi, hogy megvan benned a belső lelkierő, amely szükséges ahhoz, hogy kecsesen eligazodj életed nehéz helyzetében. Könnyű elveszni az olyan érzelmekben, mint a harag, a szomorúság, a félelem vagy a szégyen, de ezen a héten emelkedj felül, és maradj higgadt ebben a viszontagságos időben. Fogadd el együttérzőbb és megbocsátóbb oldaladat!

Nyilas – Érmék 8

Ezen a héten kamatoztasd kreatív tehetségedet, és dolgozz keményen rajtuk. Minél többet alkotsz és csiszolod a tehetségedet, mások annál jobban felfigyelnek arra, amit csinálsz – és annál inspiráltabb leszel. Merd megmutatni magad, engedd, hogy mások felfedezzenek, és akár ezzel motiváld őket.

Bak – Kardok 3

Lehet, hogy elárultak, vagy az is lehet, hogy valamiféle lelki gyötrelmet élsz át. Nem könnyű, de most erősnek kell lenned, és továbbhaladni az úton. Viszont óvakodj attól, hogy közben falakat emelj magad köré. Ne zárj ki mindenki mást is a szívedből, hiszen nem az egész világ bántott meg!

Vízöntő – Kelyhek 9

Ez egy jel a taroszkóptól, az univerzumtól, hogy az életedben minden úgy van, ahogy lennie kell. A napokban tapasztalni fogod, hogy minden jól alakul körülötted és elégedett lehetsz. Éld meg azt a rengeteg áldást, amit kapsz a pénzügyeidben, a karrieredben, a szerelmi életedben és egyáltalán a mindennapokban.

Halak – A kardok királynője

A kardok királynője egy éles elméjű, érett nő, aki minden körülmény között képes dönteni. Lehetséges, hogy most vagy a közeljövőben egy fontos döntés előtt állsz, és érdemes lenne a logikádra hallgatnod. Rengeteg tapasztalattal és bölcsességgel rendelkezel, amelyek most a segítségedre lehetnek!

 

forrás: stylecaster, fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink