Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint október 24. és október 30. között:

 

Kos – Érmék apródja

Ezen a héten arra buzdít a sors, hogy valamilyen módon fejezd ki a kreatív tehetségedet. Gondolkoztál már azon, hogy elkezdj valamit, de még nem tetted meg az első lépéseket annak érdekében, hogy elindulj? Ez a lap azt kéri, vedd elő azokat a fantáziadús ötleteket, amelyekkel eddig játszottál, és kezdj el dolgozni azok megvalósításán.

Bika – A Bolond

Ez a hét az új kezdetekről szólhat számodra! A Bolond egy utazás kezdetét jelképezi. Ha egy vadonatúj irányba akartál elmozdulni, ez a jeled az univerzumtól, hogy végre nekivágj! Igen, a feltérképezetlen területek felfedezése ijesztő lehet. Mindig sokkal könnyebb ragaszkodni ahhoz, amit tudsz, de az nem hoz fejlődést, sem pedig kiteljesedést.

Ikrek – Érmék 7

Talán a nagy álmod megvalósításán dolgozol, és még nem arattad le erőfeszítésed gyümölcsét. Érthető, ha csalódott vagy. De emlékeztesd magad arra, hogy ez nem volt könnyű feladat, és légy büszke arra, amit már eddig elértél. Lehet, a kemény munkád és türelmed még nem hozott gyümölcsöt, de hamarosan meglesz!

Rák – Kelyhek ásza

Ezen a héten meglovagolod a jó hangulat hullámát! A Kelyhek ásza olyan időszakot jelez, amely tele van pozitív energiával, mint amilyen a boldogság, a kreativitás és az együttérzés. Ez azt is jelenti, hogy képes vagy megerősíteni meglévő kapcsolataidat – és esetleg új barátot vagy párt találni! Ha mostanában zárkózottnak érezted magad, itt az ideje, hogy kinyisd a szíved!

Oroszlán – Érmék 9

A héten megízlelheted a munkád gyümölcsét! Végre eléred a vágyott célt, ami anyagi haszonnal is járhat.  Itt az ideje, hogy kihasználd a magadnak teremtett anyagi kényelmet. Ne vonj meg most magadtól semmit, merd kényeztetni magad, mert megérdemled!

Szűz – Kelyhek 4

Elégedetlennek érzed magad, és valamiféle változásra vágysz az életedben. De mielőtt hirtelen belevágnál valamibe, amitől jobban éreznéd magad, vizsgáld meg azt a kérdést, miért érzed üresnek, szürkének, értelmetlennek, akár boldogtalannak az életedet. Utána tudni fogod, min változtass.

Mérleg – Kelyhek lovagja

Ezen a héten előfordulhat, hogy olyan meghívást vagy lehetőséget kapsz, amire nem is számítottál. Mindenképpen érdemes lenne élned vele! De persze mielőtt bármibe is beleugranál, ellenőrizd a tényeket, a feltételek valódiságát.

Skorpió – Kardok 2

Annyira bizonytalan vagy, hogyan tovább, hogy aktívan halogatod az üggyel való szembenézést. Ezen a héten emlékeztetnek arra, hogy bármennyire is próbálod elkerülni ezt a helyzetet, nem fog egyszerűen sikerülni. Ahelyett, hogy a rossz döntés következményeire összpontosítanál, gondold át, mi történhet, ha egyáltalán nem döntesz. A tétlenség gyakran nagyobb problémákhoz vezethet.

Nyilas – Botok 2

Lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, de mielőtt cselekednél, mérlegeld az összes lehetőséget, az egyes utak előnyeit és hátrányait. De ne rettenj meg attól, hogy kilépj a komfortzónádból! A feltérképezetlen terület hosszú távú sikerhez vezethet, ha reális elvárásokkal és világos tervvel vágsz neki.

Bak – Érmék 3

Jó úton jársz, Bak! Dolgozol most valami újdonságon? Ez a lap arra biztat, hogy folytasd. Függetlenül attól, hogy mennyire grandiózus ez az ötlet, megvannak a készségeid és képességeid, hogy megvalósítsd. Ha valamivel elakadnál, ne félj segítséget kérni másoktól, ugyanis a csapatmunka messzebbre vinne, mint amire számítasz!

Vízöntő – A Szeretők

A héten komoly döntés előtt állhatsz! Olyan helyzet áll fenn, ami morális dilemmát jelenthet számodra. Valószínűleg azon töprengsz, hogy viszonyt folytass-e. Mielőtt belemennél, gondold át a várható következményeit, de lelki szinten is! Képes vagy rá, és ha igen, meddig?

Halak – Botok 4

Itt az ideje ünnepelni! Nagy erőfeszítéseket tettél a céljaid érdekében, és a héten végre felérhetsz a csúcsra. Engedd, hogy mások is osztozzanak az örömödben, és fogadd el mindazt a jót, amit kapsz.  Ne feledd, továbbra is törekedhetsz a céljaidra, miközben időnként megállsz, hogy élvezd a munkád gyümölcsét!

Forrás: stylacaster.com Fotó: pixabay.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink