Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint október 3. és október 9. között:

Kos – Halál

Ne ijedjen meg ettől a laptól! A Halál kártya az egyik leggyakrabban félreértett kártyalap a Tarotban. Nem jelent fizikai halált, inkább az én átalakulását, és azoknak a dolgoknak az elengedéséről szól, amelyek már nem szolgálnak bennünket. Mi az, amihez eddig ragaszkodtál, amit el kell engedned? Életed ezen fejezetének befejezése utat nyithat valami sokkal nagyobb felé. Ideje elengedned azt, ami eddig visszatartott a szebb élettől!

Bika – Kelyhek 8

Ideje kilépned a mérgező, sehová sem tartó kapcsolatodból. Igen, ez bizony fájdalmas lesz, különösen azért, mert annyi időt és energiát fordítottál a kapcsolatra. Valójában ez lehet az egyik oka annak, amiért még nem léptél tovább. Ahelyett, hogy arra gondolnál, milyen rossz lesz veled, fókuszálj arra: mennyi lehetőséged adódik! Tudd, a szakítás átmenetileg fájdalmat okoz, de ha minden így marad, akkor még sokkal rosszabb helyzetben leszel!

Ikrek – Főpapnő

A Főpapnő elsősorban az intuíciót testesíti meg. Ezen a héten megéri a megérzéseidre, a belső hangodra hallgatnod, és figyeld az álmaidon keresztül érkező üzeneteket. Nem vagy biztos abban, hogy jó úton jársz? Ez a lap arra ösztönöz, hogy lépj kapcsolatba a belső bölcsességeddel, mert a keresett válasz már benned van!

Rák – Kardok 6

Ez lehet az a hét, amikor végre elengeded a lelki terhedet, a félelmedet. Ez a lap emlékeztetőül szolgál, hogy bár nehéz lehet, de néha nincs más választásunk, mint egyszerűen kilépni a kihívásokkal teli helyzetből. Mi az, amihez ragaszkodtál, ami megakadályozott abban, hogy szebb jövőt teremts magadnak? Ideje egyszer s mindenkorra elengedned!

Oroszlán – Kardok királynője

A Kardok királynője hihetetlenül intelligens és érett személy, akit nem lehet befolyásolni. Lehetséges, hogy most vagy a közeljövőben döntés előtt állsz, és ez a kártya arra emlékeztet, hogy támaszkodj a  logikádra, és ellenőrizd az összes tényt, mielőtt döntesz. Rengeteg tapasztalattal és bölcsességgel rendelkezel, amelyekből inspirációt meríthetsz!

Szűz – Mértékletesség

A Mértékletesség az egyensúly és a nyilvánvalóan a mértékletesség lapja. Arra kér, hogy légy türelmes és rugalmas. Lehet, eddig ellenálltál egy változásnak az életedben, de ezen a héten ezen változtatnod kell. Most csak sodródj az árral, fogadd el, ami jön. Ez a kulcs ahhoz, hogy megtaláld a belső egyensúlyodat, ami után sikerül a külvilággal is egyensúlyba kerülnöd.

Mérleg – Főpap

Ezen a héten elkötelezheted magad egy új ügy mellett! A Főpap egy olyan kártya, amely hitrendszereket, hagyományokat és intézményeket képvisel. Lehet, hogy elveszettnek, céltalannak érzed magad, és útmutatásra van szükséged. Ha fontolgattad, hogy csatlakozol egy új csoporthoz, akkor tedd meg! Ha hasonló gondolkodású emberek vesznek körül, megkapod a vágyott támogatást, és segítenek megismerni önmagadat.

Skorpió – Világ

A napokban egyensúlyt kell teremtened az életedben. Ez a kártya arra ösztönöz, hogy tekintsd át életed minden területét. Hiányzik valahonnan a harmónia? Ha igen, akkor azt tanácsolja a Világ, hogy ne csak azt találd ki, hogyan érhetnéd el ezt az egyensúlyt, hanem azt is, miként tartsd meg!

Nyilas – Kelyhek királya

A hét témája az erő sikeres alkalmazása. A Kelyhek királya éleslátású ember, érzelmileg nagyon kiegyensúlyozott és vezéregyéniség. Ez a lap arra emlékeztet: kellő empátiával, érzékenységgel közelítsd meg a gondjaidat. Hallgass néha a szívedre (és közben az elmédet se zárd ki), így hozhatod meg a napokban a lehető legjobb döntéseket.

Bak – Érmék 10

Egész héten szerencsés leszel! Az Érmék 10-ese biztonságot, valamint a sikert és a teljesítményt jelenti. Nem kaptál megfelelő elismerést a szakmai erőfeszítéseidért? Úgy érzed, az univerzum egyik akadályt a másik után állítja eléd? Kevés pénzed van? Nos, a héten jó híreket kaphatsz! Egyre több területen jönnek össze a dolgok, amelyek boldoggá és elégedetté tesznek.

Vízöntő – Kelyhek 5

Megengedted magadnak, hogy a sajnálat és a csalódás tengerében gázolj. Bár a fájdalom, amit érzel, nagyon is valóságos, de nem szabad ebben az állapotban maradni. Ha úgy döntesz, hogy a negatívumokra összpontosítasz, nem láthatod a pozitív dolgokat, amelyek várnak rád, és nem tudsz továbblépni feléjük. Van számodra remény, nem is kevés!

Halak – Remete

Ideje kiszakadj a mindennapokból! A Remete azt jelzi, szükséged lehet arra, hogy visszavonulj és gondolkodj ezen a héten. Előfordulhat, hogy sok új élményben volt részed, vagy mostanában sok időt töltöttél társaságban és nem jutott időt önmagadra. Időszerű elszakadnod a külvilágtól és újra kapcsolatba lépni a belső világod. A lelki akkumulátorok feltöltése segít abban, hogy új perspektívával térj vissza!

Forrás: stylacaster.com Fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink