Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti taroszkóp jóslat szerint október 31. és november 6. között:

Kos – Érmék 10

Egész héten szerencsés leszel! Az Érmék 10 a biztonságot, valamint a sikert és a teljesítményt jelenti. Nem kaptál eddig megfelelő elismerést szakmai erőfeszítéseidért? Úgy érezted, hogy az univerzum egyik akadályt a másik után állította eléd? Kevés volt a pénzed? Szomorú vagy a szerelmi életed miatt? Akkor itt egy jó hír: végre láthatod, hogy ezen a héten egy vagy több területen összejönnek a dolgok, ami elégedettség érzésével jutalmaz meg, amiért megtartottad az irányt, bármilyen nehéz is volt a helyzet.

Bika – Érmék 4

Az Érmék 4 azt akarja, hogy ezen a héten a pénzzel való kapcsolatodra összpontosíts. Spórolsz, miközben továbbra is átéled az élet apró luxusait élvezed? Vagy minden filléredet felhalmozod, mert félsz, hogy mindent elveszítesz? Vizsgáld meg, mi mozgatja ezt a gondolkodásmódodat. Ne engedd, hogy a pénzügyekkel kapcsolatos érzések elvonják a figyelmedet a pénz hatékony kezeléséről és a hosszú távú sikerek felállításáról.

Ikrek – Botok 10

Úgy érzed, hogy a világ összes terhét te cipeled? A Botok 10 elismeri, hogy rendkívül nehéz most neked. Lehetséges, hogy túl sokat vállaltál a céljaid elérésének érdekében, és most elengedhetetlen, hogy segítséget kérj, vagy mérsékeld azt, ami mellett elkötelezted magad. Ezt nehéz lehet elfogadni. De ha nem teszed, veszélybe kerül a célod. Nyugodtan kérj segítséget!

Rák – Kardok 6

Ez lehet az a hét, amikor el kell elenged valamit. A Kardok 6 emlékeztetőül szolgál, hogy bár nehéz lehet, néha nincs más választásunk, mint továbblépni a kihívásokkal teli helyzetből. Mi az, amihez ragaszkodtál, ami megakadályozott abban, hogy szebb jövőt teremts magadnak? Itt az ideje, hogy ezt egyszer és mindenkorra elengedd. Ez nem lesz könnyű feladat, de végső soron ez a helyes lépés!

Oroszlán – Az ördög

A határ az öröm és a fájdalom között borotvavékony! Az Ördög a szokásaidat, kísértéseidet és bűneidet képviseli, mindazt, ami aktiválja az árnyékoldaladat, és elvezet téged valódi énedtől. Arra int, hogy vizsgáld meg, hogy a rövid távú kielégülés nem okoz-e hosszú távú problémát. Ezen a héten fontold meg tetteidet! Tényleg te irányítasz? Egészségesek ezek a viselkedésminták? Milyen előnyökkel jár az átmeneti elégedettségen kívül? Ha túlzásba etél, itt az ideje, hogy visszahúzódj, mielőtt túl messzire mész!

Szűz – Kelyhek 5

A Kelyhek 5 azt jelzi, hogy megengedted magadnak, hogy a sajnálat és a csalódás tengerében gázolj. Bár a fájdalom, amit érzel, nagyon is valóságos, nem szabad minimálisra csökkenteni, nem szabad örökre ebben a módban maradni. Ha úgy döntesz, hogy a kudarcaidra vagy hibáidra összpontosítasz, nem láthatod közvetlenül magad előtt a pozitív dolgokat, és nem tudsz továbblépni a zöldebb legelők felé. Még mindig van remény, és ezen a héten fontos, hogy megtaláld, hol van ez a remény, és erre fordítsd a figyelmedet!

Mérleg – Mértékletesség

A mértékletesség az egyensúly és a mértékletesség kártyája. Ez a lap azt jelzi, hogy a lehető legjobban kell gyakorolni a türelmet és az alkalmazkodóképességet. Lehet, hogy ellenálltál egy változásnak az életedben. Ha ez a helyzet, ezen a héten változtass a hozzáállásodon. Hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek, ahelyett, hogy ellenállásba ütköznének.

Skorpió – Érmék királya

A siker a kezedben van! Az Érmék királya azt jelzi, hogy megvan mindened, ami ahhoz kell, hogy pénzügyi bőséget teremtsen az életében, és most már csak előre kell lépnie bármilyen elképzeléssel, amelyen esetleg gondolkoztál. Ez lehet az a jel, amire már vártál, hogy elinduljon. Ha kidolgozol egy tervet, és sorra veszed az összes lehetőséget és buktatót, akkor a lehető leggyümölcsözőbb eredményt fogod látni!

Nyilas – Botok 3

A lehetőségek most valóban végtelenek számodra! A Botok 3 azt jelzi, hogy rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy valamilyen módon bővítsd a látókörödet. Nézz túl a jelenlegi körülményeiden egy pillanatra, és gondold át a jövődet. Mi az, amit elképzelsz magadnak? Most nem kell kicsiben gondolkodnod! A lehetőségeid korlátlanok, ezért használd ki ezeket a lehetőségeket, amint megjelennek számodra. A legnagyobb sikerek a komfortzónádon túl vannak!

Bak – Kelyhek apródja

A taroszkóp szerint légy nyitott ezen a héten! A Kelyhek apródja arra buzdít, hogy menj vissza életednek abba az időszakába, amikor még gyermekibb, rettenthetetlenebb, idealistább voltál. Lehetséges, hogy a múlt vagy a közelmúlt körülményei cinikusabbá és elzárkózóbbá tettek, hogy megvédd magad a sérülésektől. Bár ez a megközelítés minden bizonnyal segít elkerülni a több fájdalmat, ugyanakkor megakadályozhatja az élet örömeinek megtapasztalását. Ne hagyd, hogy a múltad így diktálja a jövődet. Tanulj meg újra bízni!

Vízöntő – Botok 7

A Botok 7 arra buzdít, hogy ezen a héten álld meg a helyedet. Ez a lap azt jelzi, hogy valamiféle ellenállást vagy akadályt tapasztalsz az életedben. Kezdetben az lehet az ösztönöd, hogy visszavonulj ahelyett, hogy belevágnál a terved megvalósításába. Azonban fontos, hogy kiállj amellett, amiben hiszel. A kudarcok elkerülhetetlenek, de a feladás nem. Vedd fel érzelmi páncélodat, és meríts bátorságot és belső erődből, miközben leküzdöd az akadályt!

Halak – A világ

A heti üzeneted arról szól, hogy egyensúlyt teremts az életedben. A Tarot számos lehetőséget ad ennek a témának a mérlegelésére, de a Világ kártya valószínűleg ennek az igénynek a végső kifejezése. Ez a lap  arra ösztönöz, hogy tekints léted minden területére – érzelmi, fizikai, mentális és spirituális. Hiányzik a harmónia ezen területek valamelyikén? Ha igen, akkor ne csak azt találd ki, hogyan érheted el ezt az egyensúlyt, hanem azt is, hogyan tartsd meg!

forrás: stylecaster, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink