Kíváncsi vagy arra, mi vár rád a héten a tarot horoszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a heti tarot horoszkóp szerint január 23-29. között:

 

Kos: A kardok királynője, fordítva

Ezen a héten összefogsz valakivel, aki tekintélyes pozícióban van. Ezt a valakit nagyon tiszteled, igazán bölcs ember, és sokat tanulhatsz tőle. A napokban nagy lépésre készülsz, de mások lebeszélhetnek róla, mert szerintük rossz ötlet. Ne feledd: senki sem dönthet helyetted!

Bika: Érmék 7

Egyrészt hálás vagy a munkádért; másrészt unalmasnak találod. Van értelme kitartani, mert tudod, hogy az eheti erőfeszítéseid hamarosan meghozzák a gyümölcsüket. A te feladatod most az, hogy várj, és bár ez unalmasnak hangzik, valójában segít olyan emberré válni, aki kitartással, és türelemmel rendelkezik.

Ikrek: Igazságosság

Erre a hétre vártál, és végre rád mosolyog a szerencse, Már évek óta cipeled magadban a haragot. Ezen a héten megszabadulsz tőle, hiszen olyan nagyszerű híreket kapsz, amelyek igazolni fogják mindazt, amiben az elmúlt évek során hittél.

Rák: Botok 2, fordítva

Nagyon nyugodt, eseménytelen hét elé nézel, mert semmi fontos nem fog történni veled. Ez rendben is van, mert nem volt éppen semmi lényeges a listádon. Ezen a héten nem érzed magad túlságosan tudatosnak, inkább csak sodródsz az árral.

Oroszlán: Erő

Erőre és kitartásra lesz szükséged ezen a héten, Oroszlán, mivel lesznek olyan emberek a családodban, akik megnehezíthetik a napjaidat. A segítségedet kérek, hogy te orvosold a problémájukat, amit sikerrel meg is teszel, még ha emiatt nem is jut eléf időd önmagadra.

Szűz: Kelyhek lovagja

Igazi hős leszel a héten, mert sikerül valakit megmentened attól, hogy őrültséget kövessen el. Jó helyen leszel, jó időben, és szerencsésen elhárítod a bajt. De a barátaidnak is nagy szükségük lesz rád a következő napokban.

Mérleg: Kardok ásza, fordítva

Ez a kártya felér egy dislike-kal, vagyis egy lefelé mutató hüvelykujjal. Egyrészt arra utal, hogy rossz úton jársz. Nem megfelelően gondolkodsz, cselekszel. Nem azt teszed, amit kellene. Rossz lehetőséget akarsz éppen elfogadni. Gondold végig, mit csinálhatsz rosszul, és min kellene javítanod!

Skorpió: Kardok 4, fordítva

Nagyon feszült leszel egész héten, alig várod, hogy végre jó híreket kapj, és megoldódjon egyik-másik problémád. De amíg erre vársz, szerencsére meg fogod találni a belső békédet, és a reményt, ami segít türelemmel várni addig, amíg jobbra fordulnak a dolgok.

Nyilas: Kardok lovagja, fordítva

A héten akaratodon kívül letörheted mások álmait, vágyait, és rossz híreket közölhetsz. Egyszerűen csak őszinte vagy, más véleménnyel rendelketel, és arról sem tehetsz, ha neked kell közölni egy rossz hírt. Ne vedd a szívedre, ha a napokban mások neheztelnek rád, nehéz hetük van!

Bak: A Hold

Ez a hét egy olyan oldalt hoz ki belőled, amit mások nem láthatnak, és talán nem is ismernek. Hajlamos lehetsz manipulálni a környezetedet azért, hogy elérd a céljaidat, de légy óvatos! Ne használj ki olyat, aki mélyen tisztel, felnéz rád, és megbízik benned.

Vízöntő: Érmék 6, fordítva

Felszínre tör a komolytalan, szórakozásra vágyó oldalad, és emiatt kedved támad bolondozni, pénzt költeni. Ne lepődj meg azon, ha mások irigyelni fogják a gondtalanságodat, hogy úgy élsz, mintha nem lenne holnap.

Halak: A torony, fordítva

Nem alakulnak túl fényesen a dolgok a napokban. Hirtelen azt érzed, összeomlanak a dolgok körülötted, és ez sajnos elkerülhetetlen. De ne aggódj, mert csak az megy a süllyesztőbe, amire már valójában nincs szükséged!

fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink